Dell PowerEdge T30 - Új belépő szintű szerver a Dell-tőlAz új kiszerelés ötvözi az elődje minden előnyét egy korszerűbb köntösben, 10 külső USB (6 USB 3.0) porttal.


A Dell újdonsága, a PowerEdge T20 utódja megfelelő választás első szerverként magánszemélyek vagy kisvállalkozások számára.Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Kft. WebÁruház 2017.01.24.

Dell PowerEdge T30 - Új belépő szintű szerver a Dell-től A PowerEdge T30 egy 1 processzoros minitorony kiszolgáló, amely azon ügyfelek számára ideális megoldás, akik az otthoni, távoli vagy kisebb irodai igényeiket szeretnék lefedni. A megoldás azokat az ügyfeleket is érdekelheti, akik az informatikai igényeiket a korábbi asztali gépek helyett kiszolgáló-infrastruktúrával szeretnék kielégíteni, illetve jelenleg T20 kiszolgálók vásárlásán gondolkoznak.

A PowerEdge T30 kiválóan teljesít a fájltárolás és -megosztás, a csoportmunka, az irodai alkalmazások és az adatvédelem terén. Nagy belső tárolókapacitást és teljesítményt biztosít, mindezt hatékony és problémamentes működést biztosító kompakt, csendes minitorony házban, kedvező ár mellett. A gyors adatátvitelt nyújtó T30 javítja az adatok elérését, megbirkózik az adatok és alkalmazások komplexitásával, és segíti az ügyfeleket a nagyobb hatékonyság és produktivitás elérésében.

A T30 előnyei:

  • Kiváló első kiszolgáló az otthoni és kisebb irodák számára (SOHO)
  • Csak fix konfigurációkban érhető el - az olyan technikai felhasználók számára tervezték, akiknek nem okoz gondot az operációs rendszer és az opcionális hardverek telepítése, vagy akik értékesítési partnertől vásárolnak
  • Segít az otthoni és kisebb irodai felhasználóknak a szervezésben, a csoportmunka és a termelékenység fokozásában és a jövőbeli bővülésben
  • Nagy teljesítmény és belső tárkapacitás csendes, zavarmentes működés mellett.


A megbízhatóság, a szolgáltatások és az asztali gépekkel/munkaállomásokkal összevethető vonzó ár kombinációját nyújtja. A T30 a HP és a Lenovo belépő szintű kiszolgálóinak konkurense.

Klickelgető számítástechnikai kvíz Áprilisi Klickelgető számítástechnikai kvíz


Egy rövid számítástechnikai kvíz kitöltésével most ValueLine 2.200mAh akkubankot nyerhet!

Szánjon néhány percet kvízünk kitöltésére és Öné lehet ez az értékes nyeremény!

Klickelgető kvíz

 

Klick Computer Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450