Nyomtatók - Olcsó lapköltség 3 év garanciaEpson külső tartályos nyomtatók - olcsó lapköltség 3 év garanciával


Az ultranagy kapacitású, új tintasugaras nyomtatók egyesítik magukban a megfizethető árat, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.

Epson projektor, scanner, nyomtató, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.07.01

Rendkívül olcsó monokróm dokumentum nyomtatásEpson WorkForce M200 / Epson WorkForce M105 / Epson WorkForce M100Rendkívül olcsó monokróm dokumentum nyomtatásGarantált Epson minőség, rendkívül olcsó nyomtatásMinden nyomtató doboza alaptartozékként két fekete tintapalackot tartalmaz egyik a kezdőkészlethez tartozó palack, a másik egy szabványos, 140 ml-es palack, amelyek együtt 11 000 oldalnak megfelelő nyomtatási teljesítményt biztosítanak. Az Epson gyorsan száradó, eredeti pigmenttintája gondoskodik róla, hogy a dokumentumok víz- és kenődésállóak legyenek.

Rendkívül olcsó dokumentum nyomtatásA 140 ml-es tintapalackok akár 6000 oldal kinyomtatását teszik lehetővé, ugyanakkor az üzemeltetési költség rendkívül alacsony, így a készülékekkel 0,7 Ft-os lapköltséggel nyomtathat.
Rendkívül olcsó színes dokumentum nyomtatás
Epson L550 / Epson L300 / Epson L210 / Rendkívül olcsó színes dokumentum nyomtatás

 

 

 Az Epson új egy- és multifunkciós ultranagy kapacitású külső tintatartályos termékcsaládja ideális választás kisirodai és otthoni használatra egyaránt. A készülékekhez csomagolt induló tinta szettel 12,000 oldalt nyomtathat fekete-fehérben és 6,500 oldalt színesben. Az integrált tintatartálynak és a 70 ml-es tintatartó palackoknak köszönhetően könnyedén töltheti fel a tintát az Epson L szériás készülékeiben és kiváló minőségben nyomtathat hihetetlenül alacsony nyomtatási költséggel.Rendkívül olcsó fotónyomtatásEpson L800


Az L800 külső tintatartályos nyomtató ideális fotónyomtatáshoz, kiváló minőségű, hatszínű fotónyomtatást biztosít rendkívül alacsony, fotónkénti 9 Ft-os költséggel


Rendkívül olcsó fotónyomtatás

Garantált Epson minőség, nagy volumenű nyomtatásAz L800 készülékhez csomagolt 70 ml-es tintatartó palackok akár 1800 fotó kinyomtatására elegendő tintát tartalmaznak².

Az L800 készülék segítségével élénk színű, élethű és tartós nyomatok készíthetők akár A4-es méretben, szegély nélkül is. Testre szabott, digitális fotóalbumok is könnyen előállíthatók, ha a nyomtatás közvetlenül CD/DVD felületére történik. Gyorsan, akár 12 másodperc alatt kinyomtatható egy 10x15 cm-es fotó³.Fontosabb előnyök:

 • Hatszínű fotónyomtató
 • 12 másodperc/fotó
 • 1800 fotó (10x15 cm)
 • USB
 • 1 éves vagy 3000 oldalra érvényes garanciaKiváló minőségű, professzionális nyomtatás most maximálisan megfizethető áron

Az Epson külső tintatartályos nyomtatója tökéletes választás bárkinek, aki ultra alacsony költségű, problémamentes nyomtatásra vágyik anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény és a minőség terén.

Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos nyomtatójával csökkenni fognak nyomtatási és üzleti költségei. Ultra nagy tintakapacitású nyomtatócsaládunk egy fantasztikus csomagban ötvözi a megfizethetőséget, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.

Kiemelt előnyök


 • Ultra nagy kapacitású, integrált tintatartály
 • Ultra alacsony költségű nyomtatás
 • Epson minőségű nyomtatás
 • Nagy kapacitású tintatartályok
 • Megbízható működés
 • Eredeti Epson jótállás által biztosított nyugalom

Nyomtató tinta, lézer, multifunkciós online bolt árlista

EPSON Tintasugaras nyomtató OnLine Vásárlás árlista

Epson külső tintatartályos nyomtatók Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos nyomtatójával csökkenni fognak nyomtatási és üzleti költségei. Ultra nagy tintakapacitású nyomtatócsaládunk egy fantasztikus csomagban ötvözi a megfizethetőséget, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.


Epson külső tintatartályos nyomtatók

Ultra gazdaságos nyomtatás

Az Epson ultra nagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony lapköltség mellett biztosítja az Epson-minőséget.


A nyomtatókhoz eredeti, nagy kapacitású Epson tintapalackok tartoznak, amelyek rendkívül nagy nyomtatási mennyiséget garantálnak.

KÜLSŐ TARTÁLYOS KÉSZÜLÉKEK MOST 3 ÉV GARANCIÁVALEpson külső tintatartályos nyomtatók - olcsó nyomtatás

2014. szeptember 1. és 2015. szeptember 30. között vásárolt, a promócióban szereplő Epson külső tintatartályos készülékekhez 3 év kiterjesztett garancia regisztrálható az EPSON jóvoltából.Nincs más dolga, mint:

 1.  Küldje el az info@epson.hu email címre a vásárlást igazoló számla másolatát a készülék sorozatszámával együtt és az e-mail szövegében adjaá meg elérhetőségeid (név, postázási cím, telefonszám).
 2. Beérkezett adatok alapján az Epson garancia igényét továbbítja ügyfélszolgálatuk felé, akik 30 napon belül aktiválják Neked a garancia kiterjesztést.
 3. Erről egy megerősítő email-t fog kapni egy hivatkozási számmal. Ez alapján bármikor ellenőrizheti az Epson ügyfélszolgálatán a kiterjesztett garancia érvényességét.

A kiterjesztett garancia csak sikeres aktiválás után érvényes.


A promócióban az alábbi készülékek vesznek részt:


Termékkód Termék Bruttó Ár
L300 Epson L300 színes A4 nyomtató töltés Ft
L355 Epson L355 színes A4 3in1 multifunkciós nyomtató töltés Ft
L550 Epson L550 színes A4 4in1 multifunkciós nyomtató töltés Ft
L800 Epson L800 színes A4 fotó-nyomtató töltés Ft
M100 Epson WorkForce M100 mono A4 nyomtató töltés Ft
M105 Epson WorkForce M105 mono A4 nyomtató töltés Ft
M200 Epson WorkForce M200 mono A4 3in1 nyomtató töltés Ft
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450

x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü