No matter what garancia minden promócióban szereplő Toshiba notebook mellé


2016.06.30-ig vagy visszavonásig minden promócióban szereplő notebook kiterjesztett garanciával és további bónuszokkal vásárolható meg.


Ha 2015.10.01. és 2016.06.30. között vásárol Toshiba Satellite, Qosmio, Chromebook vagy Kira laptopot, és a vásárlást követő 14 napon belül regisztrál a No matter what garancia programra, 1 éves McAfee LiveSafe biztonsági szoftver előfizetést, kibővített garanciát, valamint 1 évig adathelyreállítási, lopási, és baleseti garanciát is kap.Toshiba notebook, laptop, vásárlás, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.10.06.

Toshiba No matter what garancia
Bármit is hozzon az élet, a Toshibára mindig számíthat.
Számunkra fontos, hogy ha Toshiba gépet* választ, abban folyamatosan örömét lelje, bármilyen nehézséggel kerüljön is szembe. Ezért örömmel ajánljuk fel Önnek a "No Matter What Garanciát". Öt további szolgáltatással - a standard garancián túl -, aminek köszönhetően biztosan nyugodt lehet.

*A promóció a Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira modellekre vonatkozik. A baleseti kár, a lopásvédelem, az adathelyreállítás és a McAfee LiveSafe a vásárlást követő 1 évig érvényes. A vásárlást követő 14 napon belül regisztrálni kell a terméket. Tekintse meg a felhasználási feltételeket. Az ajánlat 2015.10.01. és 2016.06.30. között érvényes.

A garancia regisztrációhoz kötött és érvényesítése a vásárlástól számított 14 napon belül a www.nomatterwhatguarantee.com oldalon történik.
Toshiba No matter what garancia
3 év nemzetközi garancia
Toshiba No matter what garanciaHiszünk a laptopjaink minőségében. Hogy ezt bizonyítsuk, a standard garanciát három évre kiterjesztjük, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk Önnek.
Toshiba No matter what garancia
1 év garancia baleseti kár esetén
Toshiba No matter what garanciaLeejtette a laptopját, vagy ráöntötte a kávét és működésképtelen lett? Ne izguljon, mi megjavítjuk vagy kicseréljük laptopját - ingyen.
Toshiba No matter what garancia
1 év garancia lopás esetén
Toshiba No matter what garanciaHa a gépét ellopták, egy ugyanolyan vagy hasonló modellt biztosítunk helyette. Eggyel kevesebb dolog, amiért aggódnia kell.
Toshiba No matter what garancia
1 év adat helyreállítási garancia
Toshiba No matter what garanciaHa merevlemeze meghibásodik, kicseréljük azt, és mindent megteszünk, hogy adatait visszenyerjük, és visszaadjuk azokat egy külső meghajtón.
Toshiba No matter what garancia
1 évre szóló McAfee LifeSafe védelem
Toshiba No matter what garancia


Megóvjuk adatai- és személyes biztonságát, valamint megvédjük laptopját és más eszközeit a rosszindulatú-, kém- és kéretlen programoktól, ráadásként pedig spamszűrést és szülői felügyeletet biztosítunk a "minden az egyben" szolgáltatással.Toshiba notebook kínálatunk!


Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü