Laptop (notebook) webáruház, számítástechnika bolt Miskolc - Klick Computer Hungary Kft.
  Miskolc, Meggyesalja utca 93. Elérhetőségeink - telefon: +36 46 505 450, 505 451, 413 347

Tisztelt Partnerünk!
 

Klick Computer Hungary Kft. hírlevél 2013.07.06.

Akciók

PRESTIGIO Tablet-PC (tábla-számítógép) OnLine Vásárlás árlista

Prestigio MultiPad Android Tablet-PC

Élvezze a videókat, zenéket és e-könyveket (Csak rossz idő esetén!!!).

WiFi vagy a 3G segítségével bárhol és bármikor kapcsolatba léphet ismerőseivel. A webkamerának köszönhetően akár videóhívással is.
Ismerje meg közelebbről: Prestigio tablet: MultiPad 7.0 Prime 3G, Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo



Informatikai hírek

Viszlát, dobozos Adobe termékek! (a készlet erejéig)
Viszlát, dobozos Adobe termékek! (a készlet erejéig) Viszlát, dobozos Adobe termékek! (a készlet erejéig)
Egy korszak lezárul. Az Adobe új termékpolitikájának értelmében rövid időn belül megszünnek a dobozos termékverziók.
A jövőben a professzionális Adobe szoftverek kizárólag licences, illetve felhőalapú szolgáltatás keretében lesznek elérhetők. Azon felhasználók, akik az évek során a dobozos termékek mellett voksoltak, az Adobe Creative Suite 6 kapcsán még élhetnek a választás lehetőségével!

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
HP nyomtató csereakció! (Akció vége: 31.07.2013)
HP nyomtató csereakció! (Akció vége: 31.07.2013) HP nyomtató csereakció! (Akció vége: 31.07.2013)
3 egyszerű lépéssel régi nyomtatójáért most akár 4.000Ft készpénzt kaphat!

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Prestigio tablet: MultiPad 7.0 Prime 3G, Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
Prestigio tablet: MultiPad 7.0 Prime 3G, Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo WiFi segítségével bárhol és bármikor kapcsolatba léphetsz ismerőseiddel
Élvezd a videókat, zenéket és e-könyveket. Használd ki a határtalan kommunikáció lehetőségeit az interneten. WiFi segítségével bárhol és bármikor kapcsolatba léphetsz ismerőseiddel. A webkamerának köszönhetően videóhívásokat is intézhetsz. Töltsd le bármelyiket a több ezer alkalmazás közül a Play Áruházból, nézz videókat és képeket, hallgass zenét, olvass e-könyvet – bárhol jársz. A Prestigio MultiPad Android™ Tablet-PC-k számos előre telepített alkalmazással érkeznek.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Acer Veriton N széria
Acer Veriton N széria Kompakt, ízléses és versenyképes
A bőséges teljesítményt, az intelligens menedzselhetőséget és a többszintű biztonságot ötvözi a Veriton N sorozat egy kicsi, stílusos formában, amely a tökéletes válasz a termelékenység és a munkaterület maximalizálásának kérdésére.

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
WayteQ xTAB-100dci 3G Tablet-PC
WayteQ xTAB-100dci 3G Tablet-PC Széles képernyő, nagy felbontás
Kijelző: 10,1", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
Processzor: Rockchip 3066, Dual-Core Cortex A9 1.6 GHz
Memória: 8 GB ROM, 1 GB RAM

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Acer professzionális monitorok
Acer professzionális monitorok Az Acer professzionális B3 és V3 sorozat kategóriájukban a legjobb teljesítményt és stabil ergonomikus kivitelt kínálnak
Az Acer monitorok széles választékát kínálja, melyekkel az üzleti környezet igényeit igyekszik lefedni. Szenzációs látványukkal az Acer professzionális B3 és V3 sorozat kategóriájukban a legjobb teljesítményt és stabil ergonomikus kivitelt kínál, hogy a kényelmet még hosszú használat alatt is képes legyen biztosítani.

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Új Intel Core 4. generációs processzorok
Új Intel Core 4. generációs processzorok Energiahatékonyság, nagy grafikus teljesítmény
A Haswell processzor generáció két területen lép sokat előre az előd Ivy Bridge-hez képest, az egyik az energiahatékonyság, a másik pedig a grafikus teljesítmény. Továbbfejlesztett integrált grafikus vezérlő, egyenletes és stabil 3D és HD élményt nyújt. A szép HD-megjelenítéshez és az ultranagy (4000 pixel) felbontáshoz nincs szükség külső grafikus kártyára.

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Acer Iconia W700P Tablet
Acer Iconia W700P Tablet Erős, mint egy PC, könnyű, mint egy tablet
A nagy teljesítményű 11,6 hüvelykes ICONIA W7 sorozatú táblagép és bölcső kombinációja a keze ügyébe helyezi az azonnali produktivitást. Az Intel® Core™ processzora villámgyors és a bölcső álló és fekvő elrendezésben is csatlakoztatható a kényelmes böngészés, megosztás és érintéses működtetés lehetővé tétele érdekében. Más eszközök a számos portok valamelyikén keresztül csatlakoztathatók

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
Epson TM-C710 Színes Kupon nyomtató
Epson TM-C710 Színes Kupon nyomtató Kiváló minőségű kuponnyomtató, amely hatékonyan használható ügyfélmarketing célokra az értékesítési pontokon
A TM-C710 által készített nyomatok kiváló minősége miatt a kuponok könnyen megkülönböztethetők a blokkoktól. Az akciók láthatóságának növelésével a kuponok beváltási aránya növekszik, ezzel nő a visszatérő üzletek aránya és a vásárlói hűség. Az igény szerinti nyomtatás lehetővé teszi a speciális ajánlatok, promóciók és üzenetek adott ügyfélre történő testreszabását, így teljesen személyre szabott megoldások alkalmazhatók.

Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)
Köszönjük türelmét és megértését! Véljük, hogy Önnek is hasznos információkkal szolgálhatunk. Elnézését kérjük, amennyiben levelünkkel zavartuk. Ha a jövőben nem kíván a Klick Computer-től levelet kapni itt leiratkozhat: Hírlevélről leiratkozás.  Ha már vásárolt a Klick-ben, vagy igénybevette szerviz szolgáltatásunkat Hírlevélről leiratkozás adatlap módosítással.