Hamarosan..

Számítógép online hitel, Laptop ( notebook ) részletreÁruhitel ONLINE igényléssel számítástechnikai termékekre feltételek

Laptop, Notebook, számítógép részletre, részletfizetésre

Cetelem áruhitel online kalkulátor

A fenti példa mellett használhatja a Cetelem online hitel Hitelkalkulátor az előzetes kalkulációhoz.

Spóroljon az idejével! ONLINE hiteligénylés a Klick Web-Boltban

A vásárlás és az online hitel menete


Online részletfizetés igénylés számítógép, notebook, laptop, netbook eszközökre

Online hitelkérelem gyakori hibák és fontos tudnivalók, segítség az online hitelkérelem kitöltéséhez:


 • A kinyomtatott hitelkérelmen aláírásban, dátumban nem lehet javítás
 • A hitelkérelem kitöltésekor figyelni kell, hogy a személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya, munkáltatói igazolás stb. alapján pontosan töltsük ki az adatokat.
 • A kérelembe beírt állandó lakcímnek minden esetben meg kell egyeznie a lakcímkártyán szereplővel
 • Közüzemi számlának elfogadható: villany, gáz, víz, vagy ha van vezetékes telefon, vezetékes telefonszámla. Mobilszámla nem jó.
 • Munkáltatói igazolás csak banki formanyomtatványon elfogadható, Cetelem munkáltatói igazolás letölthető oldalunkról.
 • Amennyiben átutalásos fizetési módot választ, szükséges mellékelni utolsó havi bankszámlakivonatot, amin nem lehet letakarni vagy áthúzni a bankszámla kivonaton szereplő tételeket.
 • Rokkantnyugdíjas hiteligénylő esetén minden esetben szükséges úgynevezett Rokkantsági határozat. (aktuális, a Nyugdíjfolyósító által kiadott határozat).
 • A hitelkérelmet kérjük, kék tollal írja alá, a teljes nevet javítás nélkül
 • Az Internetes felületen kitöltött hitelkérelem csak egy előzetes hitelbírálat, Önmagában nem egyenlő a szerződés megkötésével. - A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Negatív hitelbírálat esetén kizárólag a Cetelem Bank tud Önnek felvilágosítást adni a 1384 Budapest Pf. 745. postacímen.
 • Bármi kérdése van az online hitelkérelemmel kapcsolatban, írjon a Sales[kukac]@klickcomp.hu címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 46/413 347 telefonszámon.


Ügyfeleink figyelmébe


Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegeljék vagyoni-jövedelmi helyzetüket és fontolják meg háztartásuk teherviselő képességét, valamint tájékozódjanak a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről.

Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat a PSZÁF fogyasztóvédelmi honlapján találnak: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak. A Magyar Cetelem Bank Zrt. a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek alávetette magát.Biztosítsa be magát! Felvett áruhitelére hitelfedezeti szolgáltatást kérhet

Biztosítsa be magát!


Bankunktól felvett áruhitelére hitelfedezeti szolgáltatást kérhet, amellyel kiküszöbölheti a következő kockázatokat:
 • Munkanélküliség
 • Tartós betegállomány
 • Teljes rokkantság
 • Haláleset

A biztosítási szolgáltatást a Cardif Életbiztosító Zrt. és a Cardif Biztosító Zrt. nyújtja.


Mennyibe kerül? A csomag havi díja: a havi törlesztőrészlet: 4,99%-a, öregségi nyugdíj esetén: 3,5%-a.


Mi a teendő kár esetén? A káreseményt a Cardif Biztosítónál kell bejelenteni a 06-1/501-2350 telefonszámon. Ugyanezen a számon készséggel adnak felvilágosítást a kárrendezéshez szükséges dokumentumokról is, vagy levélben a következő címen: Kárrendezési osztály, 1033 Budapest, Kórház u. 6-12.Hitelekkel kapcsolatos leggyakoribb Kérdés - Válasz (KV)

Hitelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekHogyan történik a hitel visszafizetése?

A törlesztőrészlet megfizetése minden hónap 7. napjáig esedékes. A havi törlesztő részlet tartalmazza az időarányos kamatot is. A kölcsönszerződés aláírásakor Ön választhatja meg, hogy milyen módon szeretné az esedékes törlesztőrészleteket megfizetni. Ha csekken szeretne fizetni, a Cetelem Bank elküldi postán Önnek minden hónapban a Számlaegyenleg értesítőjével együtt az előre kitöltött postai csekket, mely az esedékes törlesztőrészletet tartalmazza. Ha csoportos beszedési megbízással szeretne fizetni, a hitelszerződés aláírását követően felhatalmazást kell adnia a Cetelem Banknak, hogy folyószámlájáról az esedékes törlesztőrészleteket leemelhesse.


Ha van már egy futó hitelem, igényelhetek-e újabb hitelt?

Igen, igényelhet újabb hitelt. Az újabb hitel engedélyezését minden esetben hitelbírálat előzi meg.


Mit kell tennem, ha elveszítettem a csekkeket?

Ha a kiküldött csekkeket elveszítette, kérjük jelezze a Cetelem Bank felé telefonon vagy írásban. A bank újból kiküldi Önnek a kért csekkeket.


Hogyan lehet a hitelt előtörleszteni?

Előtörlesztési szándékáról ajánlott levélben kell értesítenie a Cetelem Bank ügyfélszolgálati osztályát. (Az átfutási idő alatt esedékes törlesztő részletet még ki kell fizetni.) Ezt követően levélben fogják értesíteni a fennálló tartozásáról, és kipostáznak Önnek egy egyösszegű befizetésre szóló csekket is. Ha mégsem kíván élni az előtörlesztés lehetőségével, a szerződés az eredeti tartalommal marad érvényben. Az előtörlesztés díja a fennálló tőketartozás 3%-a.


Hol kell jeleznem, ha elköltöztem?

A lakcímváltozást, vagy minden személyi adataiban történő változást be kell jelentenie a Cetelem Banknak. A bejelentés történhet telefonon vagy írásban, viszont az igazoló okmányok fénymásolatát feltétlenül küldje el ajánlott levélben, amit csatolni fognak a hiteldossziéjához.Laptop részletre, Notebook részletfizetésre , számítógép hitel - Cetelem Áru-hitel - éljen a lehetőséggel, és tegye teljesebbé környezetét az Áruhitel segítségével!

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü