Dell Vostro 5470 üzleti laptop



Vékony, könnyű és munkára kész üzleti notebook


Könnyedén megbirkózhat mindennapos feladataival a megbízható és elegáns, üzleti notebookkal. Funkciók széles tárházát és a szükséges biztonsági funkciókat kínáló laptop.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.03.28



Megbízhat az üzleti szintű teljesítményben



Dell Vostro 5470 üzleti laptop Feladatait gyorsabban elvégezheti a 4. generációs Intel Core i3 és i5 processzoropcióknak köszönhetően.

Könnyedén végezhet egyszerre több feladatot is, és remekül hasznosíthatja a Windows 8 legújabb termelékenységnövelő eszközeit.

Az opcionális többérintéses kijelző?1 intuitív interakciót és lenyűgöző válaszidőt kínál.

Gyors rendszerindítást tesz lehetővé a gyors félvezető-alapú meghajtó (SSD), az opcionális Ultrabook™ inspired by Intel pedig hosszú akkumulátoros üzemidőt kínál.

Felturbózhatja rendszere grafikus teljesítményét az opcionális különálló grafikus kártyával és a hozzá tartozó 2 GB memóriával.

Hatékonyan dolgozhat hangutasítások használatával, amit a mellékelt Dragon® Assistant hangfelismerő szoftver tesz lehetővé. Pillanatok alatt kereshet a weben, kezelheti zeneszámait és videóit, válaszolhat e-mailjeire, és még számos egyéb dolgot gyorsan elvégezhet.







Az alapvető biztonság - kötelező kelléke az üzleti notebooknak



Dell Vostro 5470 üzleti notebook - alapvető biztonság Megakadályozhatja a jogosulatlan hozzáférést laptopjához, illetve bizalmas adataihoz a beépített ujjlenyomat-olvasóval.

A kártékony programok és internetes fenyegetések ellen az előre telepített biztonsági szoftverek nyújtanak védelmet.

Óvja adatait és alkalmazásait az adatvesztés ellen az egyszerű, de megbízható védelmet nyújtó Dell Backup and Recovery szolgáltatással.







Masszív notebook, mégis elegáns



Dell Vostro 5470 üzleti notebook - Masszív laptop Vékony és könnyű, mindössze 18,3 mm vastag és 1,53 kg4 tömegű (érintőfunkció nélkül), így bármikor, bárhová könnyedén magával viheti.

Kifinomult, professzionális megjelenést kölcsönöz Önnek a grafitezüst és tűzpiros színben kapható eloxált alumínium fedél.

Minden fontos részletet remekül láthat a laptop 14 hüvelykes, szélesvásznú, HD felbontású, TrueLife technológiájú kijelzőjén.

Nyugodtan megbízhat a keret tartósságában, amely kiállta az erősen felgyorsított élettartam-tesztelést (Highly Accelerated Life Cycle Testing).







Egyszerű csatlakoztatás



Dell Vostro 5470 üzleti notebook Masszív laptop Tisztán kommunikálhat munkatársaival, családjával és barátaival a 720 HD (1,0 megapixeles) felbontású webkamera és a beépített mikrofon segítségével.

Eszközeinek egyszerű csatlakoztatására szolgál a HDMI-, illetve a három USB 3.0 port, amelyek egyike PowerShare technológiájú, így azon keresztül külső USB-csatlakozású eszközeit még akkor is töltheti, amikor a laptop ki van kapcsolva.

Gyors adatátvitelt tesz lehetővé a beépített Ethernet port és az SD memóriakártya-olvasó.

Ha nélkülözhetetlen tartozékokat is választ magának a Vostro 5470 megvásárlásakor, a laptop teljesítményének növelésével segítheti saját termelékenységét akár irodájában, akár azon kívül.







Dell Vostro 5470 vásárlás


Notebook Dell kínálatunk

Notebook Dell árlista

Notebook ( laptop ) ÁrLista Notebook Dell ár szerinti listák







Kapcsolódó

Dell hírek




Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450







x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü