Windows Server 2012 R2 átállás



Itt az ideje átállni a Windows Server 2012 R2 rendszerre


A korábbi verzió támogatása hamarosan véget ér, azonban a Dell számos lehetőséget biztosít a frissítés időbeni végrehajtására.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.04.17



Megbízhat az üzleti szintű teljesítményben


Dell kiszolgálók frissítése

A korábbi verzió támogatása hamarosan véget ér, azonban a Dell számos lehetőséget biztosít a frissítés időbeni végrehajtására. Mint Windows Server rendszert használó megbízható partnerünknek, segítünk Önnek, hogy kiszolgálóin kevesebb informatikai erőforrás, költség és munkát zavaró tényező nélkül állhasson át az új rendszerre.

Arra biztatjuk, hogy kezdjen el átállni a Windows Server 2003 rendszerről egy olyan platformra, amely továbbra is biztosítani tudja az évek során a Windows Server 2003 rendszertől megszokott biztonságot és megbízhatóságot, és mindemellett hozzáadott értéket is nyújt a Windows Server 2012 R2 verzióban szereplő szolgáltatások révén.


A támogatás vége a következőket jelenti:

Windows Server 2003 életciklusának és támogatásának vége

Bár ez a dátum távolinak tűnhet, fontos tudni: a Windows Server 2003 életciklusának és támogatásának vége azt jelenti, hogy az Ön vállalkozásának meg kell terveznie a Windows Server 2003 rendszeren jelenleg futó alkalmazások és feladatok Windows Server 2012 R2 rendszerre való áttelepítését. 2015. július 14. után a Microsoft a Windows Server 2003 rendszerhez nem ad ki több biztonsági frissítést, nem nyújt támogatást és nem frissíti a technikai tartalmakat. Az eredmény?

A támogatás vége után nem fognak több frissítést fejleszteni és kiadni
 Nincs frissítés, nincs megfelelés, nincs biztonság
Megszűnik a biztonság, mivel a Windows Server 2003 virtualizált és fizikai példányai is sebezhetők lesznek


Rendszergazda szolgáltatásunkkal segítünk Önnek az átállásban

Dell Server vásárlás
Server vásárlás




Dell áttelepítési szolgáltatások

Dell áttelepítési szolgáltatások

A Dell Services segít a Windows Server 2003 rendszerről való átállás kezelésében. Az átállást képzett megoldástervezőink, automatizált eszközelemzéseink és teljes körű felügyeletünk segíti. Olyan áttelepítési szolgáltatásokat kínálunk, melyekkel az ügyfelek még azelőtt átállhatnak a Windows Server 2003 rendszerről, mielőtt az 2015 júliusában a támogatása végéhez érne. Megoldásunk a következőkből áll: 

  • Dell Windows Server operációsrendszer-modernizálási szolgáltatások
    Adatközpont-átalakítási módszerek
  • Globális alkalmazáscsomagoló gyár (kompatibilitás és problémamegoldás tesztelése)





Dell kiszolgálók frissítése

Dell PowerEdge
Hozza ki a legtöbbet a Windows Server 2003 rendszerre való átállásból a Dell kiszolgálók frissítésével. A következő generációs Dell PowerEdge kiszolgálók innovatív technológiái révén a létfontosságú erőforrásokhoz biztonságosan és megbízhatóan férhet hozzá, így többet érhet el és hatékonyabban működhet.

A Dell Software Windows Server migrációs (angolul) szolgáltatásaival gyorsíthatja a projektek kivitelezését, miközben minimalizálhatja a költségeket, a kockázatokat és a felhasználókat zavaró tényezőket.







Rendszergazda szolgáltatásunkkal segítünk Önnek az átállásban

Dell Server vásárlás
Server vásárlás






Kapcsolódó

Dell hírek




Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450







x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü