Dell Precision M3800 mobil munkaállomás


Masszív teljesítmény, könnyű és hordozható formában.


Kimagasló professzionális teljesítményDell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.04.30

Workstation-precision

A világ legvékonyabb és legkönnyebb 15"-es munkaállomása:


könnyebben viheti magával a nagy projekteket, mint valaha. A Dell Precision M3800 egy szupervékony és pillekönnyű, mégis teljes értékű munkaállomás - olyan szénszálas és alumínium kivitelben, hogy büszkén hordozhatja.

Új 4K ultra HD kijelző:


Az új, opcionális 4K ultra HD kijelző teljesen új szintre emeli a részletességet, hogy Ön tökéletesen tiszta képen nézhesse, hozhassa létre és szerkeszthesse munkáit. A kijelző több mint 8 millió képpontot tartalmaz - ez 3 millióval több, mint a Retina kijelzők képpontszáma. A strapabíró CorningR GorillaR NBTT kijelző az elegancia és az erő kombinációját nyújtja.Dell mobil munkaállomás kínálatunk - Dell Precision laptop

Intuitív kezelés érintéssel:


A megszokott érintőmozdulatokkal kezelheti az olyan alkalmazásokat, mint az Adobe Creative Cloud - a 10 ujjas érintésvezérlés új, magával ragadó munkaállomás-használatot nyújt. Az érintőképernyők segítik a kreativitást és a prezentációt.

Dell

Gyorsított munkafolyamatok:


A 4. generációs, négymagos IntelR CoreT i7 processzorokkal maximális teljesítményt érhet el a mindennapi munkához szükséges nagy igényű professzionális szoftverek futtatása során.

Professzionális grafika:


Legyen szó renderelésről vagy akár komplex modellezésről, hihetetlen teljesítménynövekedést fog tapasztalni, köszönhetően a 2 GB1 memóriát tartalmazó NVIDIAR Quadro K1100M grafikus kártyának.

Nagy tárkapacitás a nagy feladatokhoz:


Az akár 2 TB-os félvezető-alapú meghajtóval nagy sebességgel, megbízhatóan és egyszerűen tárolhatja, viheti át és érheti el a nagy és összetett 3D-s, multimédiás és videoprojektek fájljait.


Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruházDell mobil munkaállomás kínálatunk - Dell Precision laptop

Dell Precision munkaállomás vásárlás


Notebook Dell kínálatunk

Notebook Dell árlista

Notebook ( laptop ) ÁrLista Notebook Dell ár szerinti listákDell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü