Windows 10–el érkeznek a Dell új gépei


Az idei és a jövőre megjelenő teljesen új Dell modellek is Windows 10 rendszerrel rendelkeznek majd.


A Dell és a Microsoft 2013-ban kezdték meg a közös munkát a Windows 10 legfontosabb szolgáltatásain, hogy a Dell a legjobb formában kínálja az új számítógépes megoldásokat ügyfeleinek.



Dell notebook (laptop), netbook, projektor, mobiltelefon , monitorok, egér ,kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház Microsoft ,egér , billentyűzet, operációs rendszer, mobiltelefon, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.08.10

Windows 10 - Dell



Dell-Venue

A Dell először a Venue táblagépeiben használta az Intel RealSense 3D kamerákat.

Most a számítógépek ezzel a technológiával, arcfelismerő funkciót alkalmazhatnak a Windows Hello szolgáltatással a bejelentkezéskor.






Waves-Maxaudio

A Windows 10 multimédiás élményét a Dell a Waves MaxxAudio technológia segítségével a maximális szintre emeli, és Cortana személyi asszisztens egy új élményt biztosít az élvonalbeli audiointegrációval.

A Dell érintőképernyőjével és a Winsows 10 Continuum szolgáltatásával a számítógépek ma már olyan élményt és érintőképernyő használatot biztosítanak, mint amilyenekkel a felhasználók például az okostelefonok esetén találkozhatnak.




Dell Data Protection

A Windows 10-zel a vállalati ügyfelek hozzájuthatnak azokhoz a vezető megoldásokhoz, szolgáltatásokhoz, amelyek a Dellt megkülönböztetik a versenytársaktól.

A Dell továbbra is az iparág legbiztonságosabb és legjobban kezelhető vállalati megoldásait kínálja a DDP (Dell Data Protection) segítségével, amely többszintű titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcstechnológiájú kártevővédelmet biztosít.



A Dell vállalati termékkínálatába, például a Dell Client Command Suite csomagba beépített felügyeleti képességek ingyenes automatizáló megoldásokat kínálnak, amelyekkel jelentősen csökkenthető a rendszerek telepítésére, megfigyelésére és frissítésére fordított idő.

A Dell számos műszaki támogatási lehetőséget dolgozott ki azoknak az ügyfeleknek, akik a meglévő eszközeiket szeretnék fejleszteni, vagy akik olyan Dell modelleket szeretnének vásárolni, amelyeken jelenleg nincs előre telepítve a Windows 10 rendszer. A Windows 7, 8 és 8.1 rendszerek Home és Professional verzióit használó ügyfelek az ingyenes Windows 10-re váltásra a megjelenést követő egy éven belül jogosultak. Az Enterprise verziókat használó ügyfelek a licencszerződésük feltételei szerint térhetnek át a Windows 10-re.













Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450

x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü