Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  »  Az Acer bemutatja az Aspire one szériát

Az Acer bemutatja az Aspire one szériát: Új mobil internetes eszköz

 


2008.09.19.Global Press Conference - Budapest
 

Az Acer, a világ harmadik legnagyobb PC forgalmazója (Gartner, 2007. negyedik negyedéves adatok alapján) bemutatta az Aspire one-t, amely egy teljesen új kommunikációs eszköz, amely gyorsabbá, egyszerűbbé és könnyebbé teszi az online kommunikációt.

Az Aspire one egy teljesen új termék, és mérete ellenére nem csak egy újabb notebook, hanem egy stílusos digitális eszköz, amelyet helytől független, folyamatos internetkapcsolódásra terveztek.

Az Aspire one mindenhol velünk lehet, és lehetővé teszi az online világ eddig ismeretlen tájainak felfedezését. Éppen ezért volt olyan fontos redukálni a méretet és kialakítani a speciális formavilágot.

A végeredmény egy technológiailag leegyszerűsített remekmű, kifejezetten jól használható szoftver kezelőfelülettel, amely a könnyebb kapcsolódást szolgálja. 24x17 cm-es méretének és kevesebb, mint 1 kg-os súlyának köszönhetően az Aspire one nemcsak hihetetlenül kompakt (kisebb, mint egy átlagos irodai naptár), de rengeteg kapcsolódási lehetőséget, könnyen használható szoftvert és 6 órás akkumulátor üzemidőt biztosít.

Kapcsolódjunk

Kicsi és okos. Az Aspire one elkísér mindenhova és biztosítja a kapcsolatot, ha már megtaláltuk amit szeretnénk. Az Aspire one 802.11 b/g beépített WiFi-vel kapható, amely könnyű kapcsolódást biztosít az elérhető vezeték nélküli hálózatokhoz, és 3G illetve WiMAX vezeték nélküli technológiák alkalmazásásra is képes, a nagyobb szabadság érdekében. Az eredmény minden esetben ugyanaz: azonnali kapcsolódás, amelynek csak a mi időnk szab határt.

Mindezek mellett, az Acer Signal Up technológia maximális minőséget és stabilitást biztosít vezeték nélküli kapcsolat esetén.

Szervezzünk

Az Aspire one profi a szervezésben: legyen az email, online banki ügyek, beszélgetés a barátokkal, az Aspire one egy könnyen használható Linux felületet biztosít, amely leegyszerűsített formában tárol mindent, amit az internetes szörfölés során használhatunk munkánk vagy szórakozás közben. Az előre telepített szoftver funkciókra bontott, 4 különálló ablakban jelenik meg a kijelzőn - Kapcsolatok, Munka, Szórakozás és Fájlok. Olyan egyszerű, hogy lehetetlen eltéveszteni: minél könnyebben rendezzük a dolgokat, annál több időnk marad élvezni az életünket.

Az ergonomikus forma és a csökkentett méret nem vált a megjelenítés kárára: az Aspire one 8.9”-os CrystalBrite LED kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1024 x 600 képpont. A kijelző tetejébe épített egyedülálló Acer CrystalEye webkamera kiválóan használható az élő video közvetítésekhez, video beszélgetésekhez és konferenciákhoz.

Válasszunk stílust

Az Aspire one a színeiben is a kapcsolódást és az egyedülálló stílust ötvözi. Elsőként kék és fehér színekben lesz kapható, a nyár elteltével azonban bővebb színskálából választhatunk majd, két új, meleg szín is elérhető lesz: a barna és a pink. A négy szín - zafírkék, gyöngyház fehér, aranybarna és korall - megismételhetetlen és utánozhatatlan külsőt kölcsönöz szerencsés tulajdonosának, igazodva ezzel személyes stílusához.

Bitek és bájtok az adattárolásért

Az Aspire one Intel® Atom™ processzorral, Linpus™ Linux® Lite vagy Windows XP® Home operációs rendszerrel és 512 MB vagy 1 GB telepített RAM memóriával rendelkezik.

Két alternatívát kínál ami a tárolást illeti: egy 8 GB-os NAND flash modul vagy egy 80GB -os külső HDD. Mindemellett 5 különböző memóriakártya olvasásásra képes: Secure Digital, MultiMediaCard, Memory Stick, Memory Stick PRO, xD-Picture Card - a szabadabb adattárolás érdekében.

Hogy növelje adattárolás kapacitását, az Aspire one egyedülálló Smart File Manager-t használ, egy egyszerű megoldást, amely azonnal egyesíti a memória tartalmát bármely, a második kártyaolvasóba helyezett SD-kártyán található adattal. Az elérhető tárolókapacitás bővítése sosem volt ennyire egyszerű.

Szimpla, szofisztikált szoftver

Az Acer sokáig dolgozott azon, hogy fejlessze a felhasználói élményeket, mindemellett egy barátságos, könnyen használható, érthető felhasználói felületet hozzon létre, amely megkönnyíti az Aspire one-t használók életét, egy egészen természetes megközelítést alkalmazva a funkcionalitás és a megjelenítés elrendezése terén.

A Linpus™ Linux® Lite verziója a végeredmény, amely vezeti, elkalauzolja az Interneten akár az újdonsült felhasználókat is, egy vírusbiztos, szuperérzékeny Linuxos környezetben.

Az Aspire one egy úgynevezett one Mail szoftveralkalmazással egyszerűen rendezi a hat különböző email account-ot egyetlen ablakban, beleértve az irodai accountokat is. Egy apró ikon az üzenet jobb sarkában gyorsan és egyszerűen megmutatja a megfelelő accountot. Nincs ennél egyszerűbb megoldás egy push e-mail szerver helyettesítésére, amennyiben nem kívánunk vállalati szervert használni.

Az Aspire one a Messenger-t használja azonnali üzenetküldéshez, egy olyan alkalmazást, amely lehetővé teszi a Skype, a Microsoft Messenger és egyéb azonnali üzenetküldési lehetőségek egyidejű használatát a felhasználók számára. A szoftver egyidejűleg használható a beépített videokamerával video beszélgetések és konferenciák esetén.

Az Aspire one széria előre telepített Linpus™ Linux® Lite verzió vagy Windows XP® Home operációs rendszerrel kerül forgalomba. Mindezek mellett, további szoftverek, mint OpenOffice 2.3, one Mail, Messenger, Acer eRecovery Management, Acer Launch Manager, Adobe® Reader®, McAfee® Internet Security Suite, Microsoft® Office Trial 2007 szintén gyárilag telepítettek.

 

 
Acer Aspire One Notebook ( Laptop )
Aspire one

Az Acer újrafogalmazta a mobil csatlakozást az Aspire One-nal, amely egy forradalmian új netbook eszköz szórakozáshoz, kitűnő számítástechnikai tulajdonságokkal, 8,9" kis méretben.

SmartStart csupán 15 másodperc alatt
A bekapcsolás pillanatától az Aspire One használatra kész 15 másodperc alatt (Linpus™ Linux® Lite verzióval). Mi ezt hívjuk gyors indításnak. Amikor elindul, kezelőfelülete rendkívül egyszerű: a megjelenő képernyőt négy területre osztottuk, amely minden alkalmazást tartalmaz, amire szüksége van az Internet kapcsolat fenntartásához, munkához, játékhoz, és programjai szervezéséhez utazás közben. S mivel az Aspire One olyan egyedi, mint a használata, az alkalmazásokat saját igényeinek megfelelően rendszerezheti a főmenüben, egyedivé téve a kezelőfelületet is. Gyors, egyszerű és leírhatatlanul elegáns. Új életstílus az Aspire One-nal.


   Vásároljon a Klick webBoltban! Aktuális ÁrLista :   Acer Notebook WebBolt      

Látvány: One elgondolás
Milyen nagy a tökéletes? Milyen kicsi az ideális?
Az Aspire One-t egy 8,9” CrystalBrite LED háttérvilágítású LCD–vel szereltük fel, amely 1024x600 felbontással és egy integrált CrystalEye™ webkamerával rendelkezik. A kijelző megfelelő egyensúlyt biztosít a könnyen olvashatóság és az egyszerűen használható funkcionalitás között. Talán tökéletesen megfelelőnek is nevezhetnénk.
Teljesítmény: One energia
Az erő sokféleképpen megjelenhet. Gyakran a legkisebb a legerősebb. Az Aspire One az Intel® Atom™ processzorral készült, a világ legkisebb tranzisztorainak felhasználásával és kifejezetten alacsony energiafelhasználásra tervezték, miközben olyan erős, és akkora teljesítménnyel rendelkezik, amely a felhasználónak teljes online szabadságot biztosít. .
Stílus: One megjelenés
A stílusa az aláírása. Ez az azonosítója, az egyénisége, a névjegye. A stílus mutatja meg a világnak, hogy ki Ön, és hogyan éli az életét, az Interneten és azon kívül. Ez minden, amire szüksége van, hogy önmaga lehessen. A stílusa különböző színekben jelenik meg, mindegyik a maga egyéni karakterével. Így tesz az Aspire One is.
Élmény: One szabadság
Az átlagos határidőnaplónál kisebb, és kevesebb, mint 1 kg tömegű (NAND flash modullal készült modellek) Aspire One szabadságot helyez felhasználója kezeibe. A WiFi, WiMAX és 3G hálózatok* használatának szabadsága új utakat nyit meg a csatlakozás, a kommunikáció és a kapcsolattartás terén ahhoz a világhoz, amellyel törődik. Az ultra-mobilitás szabadságát nyújtja. Szabadságot biztosít, hogy bárhol önmaga lehessen, ahol csak akar.
(* a hálózatok rendelkezésre állásától függően)
Tapasztalat: One vezérlés
Az Aspire One az egyik leginkább intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, melynek használata másodpercek alatt elsajátítható, és az intelligens szoftver termelékenységet, szórakozást és folyamatos kapcsolatot biztosít. Miért? Mert online világa egy nagyon egyedi hely, amely mindig változik, ahányszor az Internetre csatlakozik, mégis ismerős marad, mert ezt a világot Ön teremtette. Egy kezelőfelület, egy egész felfedezésre váró világ. Miért használná másképp?
Konfiguráció
AO A150-B LU.S050B.056
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-B LU.S040B.057
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-B LU.S050B.090
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-B LU.S040B.091
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-B LU.S360B.113
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-B LU.S360B.083
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AOA150-BG LU.S090B.063
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*160GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case, 3G Generic modul
 
AOA150-BG LU.S080B.044
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*160GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case, 3G Generic modul
 
AOA150-BG LU.S400B.060
Eredeti Windows® XP Home Edition , Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*160GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case, 3G Generic modul
 
AO A110-A LU.S030A.084
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S020A.074
AO A150-A LU.S050A.090
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S050A.059
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S040A.059
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S040A.090
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A110-A LU.S030A.166
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, *512 onboard SDRAM, 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S020A.160
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S130A.081
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S430A.038
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S030A.153
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S020A.141
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S130A.050
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A110-A LU.S430A.012
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye
 
AO A150-A LU.S050A.221
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S040A.199
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S360A.123
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S450A.060
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 1*512 onboard SDRAM, 1*120GB HDD, 802.11bg, 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S040A.182
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S050A.206
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S360A.077
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, , UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AO A150-A LU.S450A.027
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*120GB HDD, 802.11bg , 5-in-1 card reader, SD storage exp.slot, 3 cells, 0.3 CrystalEye , protection case
 
AOA110-AG LU.S070A.035
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye, 3G Generic modul
 
AOA110-AG LU.S060A.035
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye, 3G Generic modul
 
AOA110-AG LU.S280A.049
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye, 3G Generic modul
 
AOA110-AG LU.S440A.005
Linux, Atom N270 1.6Ghz, 8.9" WSVGA LED, UMA, 2*512 (1x512 onboard SDRAM & 1x512 DDR2), 1*8GB NAND Flash, 802.11bg, 5-in-1 card reader/ SD storage exp.slot, 3 cell battery, 0.3 CrystalEye, 3G Generic modul
 
A termékek elérhetősége és a műszaki adatok országonként változhatnak. Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Acer irodával. Az árak ajánlott, bruttó árak, a 20% áfát tartalmazzák. Az árak előzetes tájékoztatás nélkül változhatnak.

 

 
Acer Notebookok 2008

Az Acer legújabb Notebookjai 2008.09.19
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Acer hĂ­rek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

Megnevezés  
Akció !!!-> Acer Aspire ONE A150-BB kék netbook 8.9" WSVGA LED / Atom N270 1.6Ghz / UMA / 2*512 (1x512 onboard SDRAM and 1x512 DDR2) / 1*120GB HDD / 802.11bg / 5-in-1 card reader / SD storage exp.slot / 3 cells / 0.3 CrystalEye / protection case ... ASPOA150BL Akció !!!-> Acer Aspire ONE A150-BB  kék netbook
ACER Acer Aspire One A150-A netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, Linux Lite, 3cell fehér ( 1 év gar.) 8,9 TFT 1024x600 Alaplapi Integrált VGA / Intel Atom N270 1,6GHz / 1024 MB DDRII RAM / 120 GB HDD/ Nem / 3 cella akkumulátor / 10/100 LAN / / / 3 USB / hang: Igen / Kamera : 0.3 CrystalEye / TV tun ... ACR LU.S040A.182 ACER Acer Aspire One A150-A netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, Linux Lite, 3cell fehér ( 1 év gar.)
ACER Acer Aspire One A150-A netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, Linux Lite, 3cell kék ( 1 év gar.) 8,9 TFT 1024x600 Alaplapi Integrált VGA / Intel Atom N270 1,6GHz / 1024 MB DDRII RAM / 120 GB HDD/ Nem / 3 cella akkumulátor / 10/100 LAN / / / 3 USB / hang: Igen / Kamera : 0.3 CrystalEye / TV tun ... ACR LU.S050A.206 ACER Acer Aspire One A150-A netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, Linux Lite, 3cell kék ( 1 év gar.)
Acer Aspire ONE A150-A barna netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 120GB Linux ( PNR 1 év gar.) 8.9" WSVGA LED / Atom N270 1.6Ghz / UMA / 2*512 (1x512 onboard SDRAM and 1x512 DDR2) / 1*120GB HDD / 802.11bg / 5-in-1 card reader / SD storage exp.slot / 3 cells / 0.3 CrystalEye / protection cas ... ASPOA150ABR Acer Aspire ONE A150-A barna netbook Atom N270 1.6GHz  2x512MB 120GB Linux ( PNR 1 év gar.)
Acer Aspire ONE A150-A fehér netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 120G Linux ( PNR 1 év gar.) 8.9" WSVGA LED / Atom N270 1.6Ghz / UMA / 2*512 (1x512 onboard SDRAM and 1x512 DDR2) / 1*120GB HDD / 802.11bg / 5-in-1 card reader / SD storage exp.slot / 3 cells / 0.3 CrystalEye / protection cas ... ASPOA150AW Acer Aspire ONE A150-A fehér netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 120G Linux ( PNR 1 év gar.)
Acer Aspire ONE A150-B barna netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 120G XPH ( PNR 1 év gar.) 8.9" WSVGA LED / Atom N270 1.6Ghz / UMA / 2*512 (1x512 onboard SDRAM and 1x512 DDR2) / 1*120GB HDD / 802.11bg / 5-in-1 card reader / SD storage exp.slot / 3 cells / 0.3 CrystalEye / protection case ... ASPOA150BR Acer Aspire ONE A150-B barna netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 120G XPH ( PNR 1 év gar.)
Acer Aspire ONE A150-B fehér netbook 8.9" WSVGA LED / Atom N270 1.6Ghz / UMA / 2*512 (1x512 onboard SDRAM and 1x512 DDR2) / 1*120GB HDD / 802.11bg / 5-in-1 card reader / SD storage exp.slot / 3 cells / 0.3 CrystalEye / protection case ... ASPOA150BW Acer Aspire ONE A150-B fehér netbook
Acer Aspire One A150-B netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, XP Home, 3cell fehér ( 1 év gar.) 8,9 TFT 1024x600 Alaplapi Integrált VGA / Intel Atom N270 1,6GHz / 1024 MB DDRII RAM / 120 GB HDD/ Nem / 3 cella akkumulátor / 10/100 LAN / / / 3 USB / hang: Igen / Kamera : 0.3 CrystalEye / TV tun ... ACR LU.S040B.091 Acer Aspire One A150-B netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, XP Home, 3cell fehér ( 1 év gar.)
Acer Aspire One A150-B netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, XP Home, 3cell kék ( 1 év gar.) 8,9 TFT 1024x600 Alaplapi Integrált VGA / Intel Atom N270 1,6GHz / 1024 MB DDRII RAM / 120 GB HDD/ Nem / 3 cella akkumulátor / 10/100 LAN / / / 3 USB / hang: Igen / Kamera : 0.3 CrystalEye / TV tun ... ACR LU.S050B.090 Acer Aspire One A150-B netbook 8,9" WSVGA, Intel Atom N270 1,6GHz, 2x512MB, 120GB, XP Home, 3cell kék ( 1 év gar.)
Acer Aspire ONE A150-BG fehér netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 160G XPH ( PNR 1 év gar.) 8.9" WSVGA LED / Atom N270 1.6Ghz / UMA / 2*512 (1x512 onboard SDRAM and 1x512 DDR2) / 1*160GB HDD / 802.11bg / 5-in-1 card reader / SD storage exp.slot / 3 cells / 0.3 CrystalEye / protection cas ... ASPOA150BGW Acer Aspire ONE A150-BG fehér netbook Atom N270 1.6GHz 2x512MB 160G XPH ( PNR 1 év gar.)

 

 »  Acer Aspire one notebook ( laptop )   keresése árlistánkban


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)