Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  »  Az Acer bemutatja az TravelMate 6593 szériát

Az Acer bemutatja az TravelMate 6593 szériát: Nagyteljesítményű noteszgép továbbfejlesztett csatlakoztathatósággal és kezelhetőséggel

 


2008.09.19.Global Press Conference - Budapest
 

Az Acer, a világ harmadik legnagyobb PC-gyártója (forrás: Gartner 2007. negyedik negyedév) bejelentette az új TravelMate 6593 típusjelzésű professzionális noteszgépet. Ezzel azokat a nagyvállalati felhasználókat veszi célba, akik számára alapkövetelmény, hogy notebookjuk egyszerre legyen robusztus kiépítésű, biztonságos és nagy teljesítményű, mindemellett pedig kiválóan kezelhető.

A széleskörű csatlakoztatási funkciókat felvonultató TravelMate 6593-at ergonomikus, professzionális felhasználásra tervezték. Finom tónusokkal operáló, optimalizált ProFile formatervezése és profi külseje minden bizonnyal elnyeri a nagyvállalati felhasználók tetszését, akik a termelékenység, hatékony csatlakoztathatóság és fejlett hordozhatóság tökéletes egyensúlyát megvalósító, profi noteszgépet akarnak.

Profi teljesítmény
A TravelMate 6593-at az Intel® Centrino® 2 with vPro™ technológiával vértezték fel, lapkakészlete a Mobile Intel® PM45 vagy a GM45 Express és együttműködik az Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) 4.0 eljárásával. Modelltől függően a grafika kezeléséért vagy a különálló ATI Mobility Radeon™ HD 3470 grafikus kártya, vagy az integrált 3D grafika felel Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD-vel. A végeredmény: kiváló 3D-s grafikai teljesítmény és video-feldolgozás.

A TravelMate 6593-as modellek kétféle kijelzővel kerülhetnek piacra: 15,4 hüvelykes, nagy fényerejű, 1280 × 800 képpontfelbontású, fehér LED-es háttérvilágítású WXGA TFT LCD panellel, vagy 15,4 hüvelykes, szintén nagy fényerejű, 1680 × 1050 felbontású WSXGA+ TFT LCD-vel. Mindkét kijelzőn valódi, mozifilmszerű látványt élvezhet, és az Acer GridVista™ eljárásnak köszönhetően használható többablakos üzemmódban is, így az új noteszgép felhasználója termelékenyebben dolgozhat.

A még gyorsabb reakcióidők, a többfeladatos működés, valamint a fokozott termelékenység záloga a maximum 4 GB, 800/1033 MHz-es DDR3 memória, amely jelentősen megnöveli az adat-sávszélességet, csökkenti az áramfogyasztást és a hőtermelést.

A bőséges tárterületről az akár 320 GB-os merevlemez, többformátumú kártyaolvasó és egy DVD-Super Multi optikai meghajtó gondoskodik – ezek több mint elegendő területet biztosítanak tetszőleges méretű fájlok és mappák tárolásához, illetve kezeléséhez. A sokoldalúság és mobilitás jegyében a TravelMate 6593-ba beépítették az Acer MediaBay üzem közben cserélhető megoldását, amelynek köszönhetően külső merevlemez, tartalék akkumulátor, illetve opcionálisan vagy egy DVD-Super Multi dupla rétegű lemezmeghajtó, vagy egy kombinált DVD/CD-RW egység kapcsolható hozzá, ha nagyobb tárterületre lenne szükség.

Csatlakoztathatóság
A kifejezetten a sokat utazó felhasználóknak tervezett TravelMate 6593 a fejlett csatlakoztatási lehetőségek széles skáláját kínálja: az Acer SignalUp with Invilink Nplify vezeték nélküli technológiával kompatibilis WiFi képességektől kezdve a Gigabit Ethernet-es LAN és modemes összeköttetésekig. Ráadásul bizonyos konfigurációkon garantált a teljes WWAN-csatlakoztathatóság: négysávos GSM/GPRS/EDGE képességek 850/900/1800/1900 MHz-en, valamint UMTS/HSDPA funkciók 2100 MHz-en.

Videokonferencia
A TravelMate 6593 az Acer Video Conference csomagjával együtt kerül forgalomba, amely egyebek mellett magában foglalja az Acer Crystal Eye webkamerát, valamint az Acer Video Conference Manager szoftvert (benne a Video Quality Enhancement eljárással), amelynek köszönhetően bárhol szervezhetünk videokonferenciát. Mindemellett a TravelMate 6593 VoIP bluetoothos telefonnal is kiegészíthető.

Biztonság
A jogos felhasználó azonosságának ellenőrzését az Acer Bio-Protection digitális ujjlenyomat-olvasó megoldása garantálja, amely támogatja a Pre-Boot Authenticationt (PBA), a piac egyik legbiztonságosabb, hordozható platformokat ellenőrző programját, valamint az Acer FingerLaunch eljárást. Utóbbi révén egyetlen érintéssel, mégis biztonságos módon indíthatók el az alkalmazások vagy a hitelesített dokumentumok.

A fizikai védelemről a DASP technológia gondoskodik, amely innovatív hardver- és szoftvermegoldásokkal védi a notebook merevlemezét ütések és esések ellen: az Acer DiskAnti-Shock Protection egy speciális anyagból készült lemez, amely elnyeli az ütéseket, és elszigeteli a merevlemezt, megóvva azt a sérülésektől.

A TravelMate sorozat tagjai előtelepített Microsoft Windows Vista Business, Windows Vista Business 64-bit, Windows Vista Home Basic vagy Windows Vista Home Basic 64-bit operációs rendszerrel kerülnek forgalomba. Emellett szintén gyárilag telepítik rájuk a következő kiegészítő szoftvereket: Acer Empowering Technology (Acer eDataSecurity1, ePower, eRecovery, eSettings Management); Acer Bio-Protection; Acer Crystal Eye1; Acer GridVista™; Acer Launch Manager; Acer Video Conference Manager, benne a Video Quality Enhancement (VQE)1 eljárással; Adobe® Reader®; CyberLink® PowerDVD®; McAfee® Internet Security Suite; NTI Media Maker™; NTI Shadow™ (szinkronizációs billentyűvel); Microsoft® Office Ready 2007 Service Pack 1 (Office Professional 2007 Service Pack 1).

Minden egyes Acer noteszgéphez standard 1 éves garancia (nemzetközi utazógarancia – ITW) jár. Ez három évre is kiterjeszthető az Acer Advantage szolgáltatással együtt, amely akár a noteszgép véletlen sérüléséből eredő károkra is vonatkozhat.

 

 
Acer TravelMate 6593 TM6593 Notebook ( Laptop )
TravelMate 6593

A TravelMate 6593 azon sokat gondolkodó felhasználók számára készült, akik kis-, közép- és nagyvállalkozásoknál, illetve egyéni vállalkozóként keresnek páratlan teljesítményt és olyan technológiát, mely napjaink mobil biztonsági megoldásainak a legjavát kínálja az irodában és útközben. A TravelMate 6593 a kategóriájában a legátfogóbb asztaligép-helyettesítő megoldás. A teljeskörű kezelhetőség és a biztonsági tulajdonságok – ujjlenyomat-olvasó és a TPM (Trusted Platform Module) – teszik teljessé a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokkal szerelt, egész nap hatékonyan működő noteszgépet. Vásároljon a Klick webBoltban! Aktuális ÁrLista :   Acer Notebook Árlista
Kimagasló teljesítmény
A TravelMate 6593-mal könnyebben és gyorsabban többre képes – akár az irodában, akár útközben. A legújabb kétmagos processzor technológiának és a legújabb WLAN standardnak köszönhetően könnyebben tud kötetlenül dolgozni – a teljes asztaligép-helyettesítő funkciót az opcionális alulról csatlakoztatható Acer ezDock II/II+ dokkoló állomás garantálja. Íróasztalnál, vagy mobil használatra - a Acer TravelMate 6593 egy megbízható munkaeszköz a nagy teljesítményigényű irodai alkalmazásokhoz, és segít növelni az üzleti hatékonyságot.
A jelenleg elérhető legbiztonságosabb mobil megoldás
Az Acer a TravelMate 6593 noteszgépet egy korszerű biztonsági megoldással, a TPM (Trusted Platform Module) modullal szerelte fel. A TPM egy, a noteszgépbe épített biztonsági megoldás, amely csökkenti a biztonsági kockázatot és növeli a megbízhatóságot azáltal, hogy egyedi titkosító kulcsokat és azonosítót használ. A TravelMate 6593 noteszgép emellett ujjlenyomat-olvasóval készült, mely a rendszer betöltése előtt egyedi személyes biometrikus jellemzők alapján azonosítja a felhasználót, és enged hozzáférést a rendszerhez, illetve az adatokhoz.
Kiváló csatlakoztathatóság
A TravelMate 6593 kiváló funkcionális bővíthetőséget biztosít az Acer ezDock II/II+ dokkoló segítségével, mely az Acer alulról csatlakoztatható dokkoló megoldása, amely tökéletesen illeszkedik a korábbi és a következő generációs kiegészítő eszközökhöz, így maximális hatékonyságot és rugalmasságot biztosít. A TravelMate 6593 egy teljeskörű kommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi professzionális felhasználók számára, hogy gond nélkül váltsanak a különféle csatlakoztatási lehetőségek között: a vezeték nélküli 802.11 a/g/n hálózati csatlakozás, a WPAN csatlakozás a beépített Bluetooth 2.0 modulok használatával, a vezetékes LAN csatlakozás a Gigabit Ethernet kártyával és az integrált modemen keresztüli csatlakozás között. A valósidejű, személyes videókonferenciákhoz az Acer a TravelMate 6593 noteszgépet Acer Crystal Eye webkamerával szerelte fel. A további rugalmasság, és a még nagyobb mobilitás biztosítására az Acer a TravelMate 6593 noteszgépet integrált MediaBay -vel látta el, hogy megkönnyítse például egy második merevlemez meghajtó behelyezését a tárolókapacitás gyors, és egyszerű megnövelésére.
Konfiguráció
TM6593-842G25N LX.TPV0Z.025
Business, Centrino2 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3M cache), 15.4" WXGA LED, Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X4500 shared, 1x2GB DDR3/ 250GB S-ATA/ DVD-SuperMulti, AGN wireless, 9 cell battery, 0.3 CrystalEye, BT, Fingerprint, 5in1 card reader, DASP, ExpressCard, PC card slot, DVI-D, FIR, SmartCard reader, eZDockII, Magnesium alloy
 
TM6593G-842G25N LX.TPX0Z.148
Business, Centrino2 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3M cache), 15.4" WSXGA+, ATI® Mobility™ Radeon® HD 3470 XT 256MB, 1x2GB DDR3/ 250GB 7200 RPM S-ATA, DVD-SuperMulti, AGN wireless, 9 cell battery, 0.3 CrystalEye, BT, Fingerprint, 5in1 card reader, DASP, ExpressCard, PC card slot, DVI-D, FIR, SmartCard reader, eZDockII, Magnesium alloy
 
TM6593G-944G32N LX.TPX0Z.117
Business, Centrino2 T9400 (2.53GHz, 1066MHz FSB, 6M cache), 15.4" WSXGA+, ATI® Mobility™ Radeon® HD 3470 XT 256MB, 2x2GB DDR3, 320GB 7200 RPM S-ATA, DVD-SuperMulti, AGN wireless, 9 cell battery, 0.3 CrystalEye, BT, Fingerprint, 5in1 card reader, DASP, ExpressCard, PC card slot, DVI-D, FIR, SmartCard reader, eZDockII, Magnesium alloy
 
 
Acer Notebookok 2008

Az Acer legújabb Notebookjai 2008.09.19
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

Megnevezés  
Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer TM6593 notebook Centrino2 P8400 2.26GHz 2GB 250GB VBE ( PNR 1 év gar.) 15.4" WXGA LED / Centrino2 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3M cache) / Mobile Intel #169; Graphics Media Accelerator X4500 shared / 1x2GB DDR3/ 250GB S-ATA/ DVD-SuperMulti / AGN wireless / 9 cell battery ... ATM6593-842G25N Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer  TM6593 notebook Centrino2 P8400 2.26GHz 2GB 250GB VBE ( PNR 1 év gar.)
Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer TM6593-842G25N 15.4" WSXGA+ Core 2 Duo P8400 2,24GHz, 2GB, 250GB, DVD-RW SM, VBus. 9cell ( 1 év gar.) 15,4 TFT 1280 x 800 (WXGA) Intel Graphics Media Accelerator X4500HD / Core 2 Duo P8400 2,26Hz / 2048 MB DDRIII RAM / 250 GB HDD/ DVD-RW SUPERMULTI DL / 9 cella akkumulátor / 10/100/1000 LAN / / / 4 ... ACR LX.TPV0Z.025 Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer  TM6593-842G25N 15.4" WSXGA+ Core 2 Duo P8400 2,24GHz, 2GB, 250GB, DVD-RW SM, VBus. 9cell ( 1 év gar.)
Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer TM6593G notebook Centrino2 T9400 2.53GHz 4GB 320GB VBE ( PNR 1 év gar.) 15.4" WSXGA+ / Centrino2 T9400 (2.53GHz, 1066MHz FSB, 6M cache) / ATI #169; Mobility #174; Radeon #169; HD 3470 XT 256MB / 2x2GB DDR3 / 320GB 7200 RPM S-ATA / DVD-SuperMulti / AGN wireless / 9 cell ba ... ATM6593G-944G32N Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer  TM6593G notebook Centrino2 T9400 2.53GHz 4GB 320GB VBE ( PNR 1 év gar.)
Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer TM6593G-842G25N 15.4" WSXGA+ Core 2 Duo P8400 2,24GHz, 2GB, 250GB, DVD-RW SM, VBus. 9cell ( 1 év gar.) 15,4 TFT 1680 x 1050 (WSXGA+) ATI Radeon 3470 256MB / Core 2 Duo P8400 2,26Hz / 2048 MB DDRIII RAM / 250 GB HDD/ DVD-RW SUPERMULTI DL / 9 cella akkumulátor / 10/100/1000 LAN / / / 4 USB / hang: Ige ... ACR LX.TPX0Z.148 Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer  TM6593G-842G25N 15.4" WSXGA+ Core 2 Duo P8400 2,24GHz, 2GB, 250GB, DVD-RW SM, VBus. 9cell ( 1 év gar.)
Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer TM6593G-944G32N 15.4" WSXGA+ Core 2 Duo T9400 2,53GHz, 2x2GB, 320GB, DVD-RW SM, VBus. 9cell ( 1 év gar.) 15,4 TFT 1680 x 1050 (WSXGA+) ATI Radeon 3470 256MB / Core 2 Duo T9400 2,53GHz / 4096 MB DDRII RAM / 320 GB HDD/ DVD-RW SUPERMULTI DL / 9 cella akkumulátor / 10/100/1000 LAN / / / 4 USB / hang: Ige ... ACR LX.TPX0Z.117 Acer Travelmate notebook ( laptop ) Acer  TM6593G-944G32N 15.4" WSXGA+ Core 2 Duo T9400 2,53GHz, 2x2GB, 320GB, DVD-RW SM, VBus. 9cell ( 1 év gar.)

 

 »  Acer TravelMate 6593 notebook ( laptop )   keresése árlistánkban


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)