Notebook verhetetlen áron - Laptop akció 1 napig





DotCommerceDay az internetes vásárlás napja

2015.11.06 DotCommerceDay számítástechnikai akciók




Laptop akció 1 napig : notebook a legjobb áron


Ilyen olcsón sehol nem vásárolhatja meg ez a laptopot!!!



Akció 1 napig : Egy üzeletben sem találja meg olcsóbban!



Laptop akció : Akció Asus laptop 15.6" N2940 X553MA-XX631D notebook fehér 80 900- Ft
Csak a mai napon!

Asus laptop 15.6" N2940 X553MA-XX631D fehér színű notebook - Az X sorozat tagjai az audiovizuális élményt fokozó technológiákat rejtenek, mint az ASUS Splendid és a SonicMaster - az eredmény pedig magával ragadó látvány és kristálytiszta hang.


Laptop akció : Akció Asus laptop 15.6" N2940 X553MA-XX631D notebook fehér Élethű színek az ASUS Splendid technológiájával
Az exkluzív Splendid technológia pedig az élénk képekről gondoskodik, hogy megfeleljen a megjelenítéssel kapcsolatos legigényesebb elvárásoknak is. Alkalmazástól függően finomhangolja a képernyő tulajdonságait, állít a színtéren és a pontosságon. Az eredmény: élénkebb színek és kristálytiszta képminőség minden alkalmazásban, legyen szó akár videókról, akár fényképekről.

Simábban működő számítástechnikai környezet
Az összes alapvető fontosságú funkciók kellemes áron kínáló X sorozat újraértelmezi a mindennapos számítógép-használat élményét. Munka vagy lazítás, szinte mindegy: ideális készülék akár a hatékony munkavégzéshez, akár a gondtalan szórakozáshoz. Az azonnali bekapcsolás funkcióval alvó állapotból 2 perc alatt folytatható, amit félbehagyott; az USB 3.0 pedig akár tízszer gyorsabb adatátvitelt kínál, mint az USB 2.0. A sebességet és teljesítményt elegáns, ergonomikus külsőben kínáló ASUS X sorozat mindent tartalmaz, amire a kellemes, többfeladatos használathoz és a multimédiás szórakozáshoz szükség lehet.

A moziélményt pontos, kristálytiszta hang egészíti ki.
A legtöbb noteszgépen az összes frekvenciájú hang ugyanazon kisméretű, az alaplapra szerelt hangszórókból szól. Az ilyen hangok egyetlen forrásból érkeznek és tompán szólnak. Csakúgy, mint az ASUS többi noteszgépe, az X sorozat is a SonicMaster technológiával és az ASUS AudioWizarddal van felszerelve, hogy kiváló minőségben szólaltassa meg a hangokat. Élvezze a minden irányból szóló hangokat és hogy kihallhatja az egyes hangszereket az X sorozatú gépek hangjából.


AKCIÓS ÁR CSAK A MAI NAPON!     80 900- Ft



( Az ár utánvét, előre utalás vagy készpénz fizetés esetén érvényes. Szállítási díj 2000.-Ft További részletek)



Számítástechnika akciók az Interneten vásárlás napján



Laptop részletre ajándék táskával


x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü