Számítástechnika akciók az Internetes vásárlás napján

2015.11.06 Internetes vásárlás napja számítástechnikai akciókDotCommerceDay az internetes vásárlás napja

Kezdődik a karácsonyi ajándékvásárlás időszaka. Minden évben jó ajándékozási ötletekkel állunk látogatóink rendelkezésére. Az idén is lesz majd ötlet lista.

Előtte azonban itt ez a remek alkalom a DotCommerceDay ( az internetes vásárlás napja ), hogy rámutassunk, hogy az interneten, otthonról, mellőzve a tömeget, kényelmesen is megvásárolhatja az ajándékokat.

Tekintse meg 2015-ös ajánlatunkat az internetes vásárlás napjára. Nincs más dolga, csak klickelgessen!
Kezdjük egy kis ráhangolássalKlickelgető online számítástechnikai kvíz nyereményjáték

számítástechnikai kvíz nyereményjáték nyereménye : Canyon notebook állvány

Számítástechnikai kérdéseinkre kell válaszolnia, hogy Öné lehessen az ajándék!A tok nem csak védelmet nyújt bármely 7"-os tablet számára, hanem a fedlapot összehajtva állványként is alkalmazhatja, így nem kell a kezében tartania a tabletet, leteheti egy asztalra is. Számítástechnikai kvízünk kitöltése csak néhány percet vesz igénybe.

A helyes választ beküldők közül a legszerencsésebb a képen látható ajándékkal lesz gazdagabb!

A nyereményjátékban történő részvétel regisztrációhoz kötött, egy látogató csak egyszer vehet részt. A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint honlapunkon közzétesszük játékok eredményét: Klick-elgető Kvíz nyereményjáték értékes ajándékkal eddigi nyereményei és szabályzata


Az internetes vásárlás napján akár duplán is nyerhet!DotCommerceDay az internetes vásárlás napja

Amennyiben 2015.11.06-án vásárol webáruházunkban, megnyerheti a képen szereplő vezeték nélküli, Bluetooth-os hangszórót.

Élvezze a zenét és kedvenc dalait 6 órán keresztül megszakítás nélkül, kültéren és beltéren egyaránt, ezzel a Sweex Bluetooth hordozható hangszóróval. A hordozható hangszóró vezeték nélküli hatótávolsága 10 méter. Kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően a Sweex hordozható hangszórót bárhova magával viheti. Nincs többé számítógépéhez vagy notebookjához kötve, hanem csatlakoztathatja például a médialejátszóját vagy okostelefonját a Bluetooth hordozható hangszóróhoz.

A nyereményjátékban való részvétel egyetlen feltétele a mai napon (2015.11.06) történő vásárlás a webáruházunkból. A legszerencsésebb vásárlónk a rendelése mellé a vezeték nélküli hangszórót is megkapja tőlünk.
Laptop részletre ajándék táskával


Vásároljon online hitellel, kényelmesen, otthonról laptopot részletre, számítógépet részletfizetésre! Laptop részletre ajándék notebook táskával

Ön csak beteszi a kosarába, interneten kitölti a hiteligénylést. Pozitív elbírálás esetén már meg is rendelte az új notebookot!

Teljeskörű online ügyintézés, mert minden szükséges lépést elvégezhet az interneten. Csak kényelmesen: sorban állás helyett Ön otthonából, online intézheti a hiteligénylést. Azonnali előbírálati választ kap a szükséges adatok megadása után.

Ajándékként pedig küldünk Önnek egy notebook táskát.

*Az akció más akcióval nem vonható össze.

Korszerűsítse számítástechnikai eszközeit - számítógép, laptop részletre vásárlással.

Az akciós notebook-ok is megvásárolhatók online áruhitellel.
Notebook verhetetlen áron!!!

Notebook verhetetlen áron

2015. november 06-án, pénteken egy notebookot verhetetlen áron kínálunk Önnek!

Akció 1 napig : Egy üzeletben sem találja meg olcsóbban!

Asus X553MA Notebook - Felhasználóközpontú, 15 hüvelykes noteszgép a mindennapos használathoz.

A HD felbontású 15,6"-os kijelzővel és a SonicMaster audiotechnológiával az Asus X553MA Notebook tökéletes választás multimédiás otthoni felhasználásra.

* Az akció más akcióval nem vonható össze és Magyarország területére vonatkozik.
* Szállítási díj 2000 Ft Magyarország területén.
x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü