Új Dell Latitude 11 5000 - Tábla PC és laptop egyben!



A világ legbiztonságosabb kétfunkciós üzleti számítógépe.


A Latitude 11 5000 sorozatú kétfunkciós laptop a legjobb 2 az 1-ben eszköz a hordozhatóság, a felügyelhetőség és a kiváló minőségű biztonság terén.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016.05.24.

Két eszköz rugalmassága. Egy eszköz kezelhetősége.

Új Dell Latitude 11 5000


A teljes géppark egyszerű felügyelete: Az IT-részleg rugalmasan módosíthatja a BIOS-beállításokat, és a vállalati IT-infrastruktúra igényeinek megfelelően konfigurálhatja a rendszereket.

Táblagépből laptop, és fordítva: Az opcionális Latitude 11 billentyűzettel vagy Latitude 11 vékony billentyűzettel könnyedén átalakíthatja táblagépét, és egyből kihasználhatja a laptopok által nyújtott magas szintű hatékonyságot és hosszabb akkumulátoros üzemidőt.

Erőtől duzzad: A legújabb, 6. generációs Intel® Core™ M processzorokkal (vPro) és az akár 8 GB memóriával kiváló teljesítményre számíthat.



Új Dell Latitude 11 5000

Kormányzati szintű biztonság vállalkozása számára.

A Latitude 5000 sorozat egyes átalakítható konfigurációi további biztonsági szolgáltatásokat kínálnak a védelem erősítésére.

Integrált hitelesítés: Az integrált ujjlenyomat- és intelligenskártya-olvasó a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a rendszer és vállalkozása számára.

Dell adatvédelem: A Dell a világ legbiztonságosabb ügyfélszámítógépeit kínálja, melyeket átfogó titkosítás, valamint fejlett hitelesítési és kártevő-megelőzési megoldások védenek.

Öntitkosító meghajtók: A Dell öntitkosító meghajtói hardveres titkosítással érnek el magasabb szintű védelmet, amely független az operációs rendszertől, és nincs hatása a teljesítményre.

Amilyen biztonságos, olyan izgalmas is.

Szépség jó formában: Minden Latitude 11 prémium minőségű anyagokból, köztük magnéziumötvözetből készül, és finom tapintású festékkel van bevonva. A vékony eszközök CorningR Concore Glass anyagú kijelzőfelülete ötször jobban ellenáll a felületi károsodásnak, és a hagyományos kijelzőknél jobb tartósságot biztosít.

Tiszta kép: A 10,8 hüvelykes, lenyűgöző felbontású UltrasharpT full HD kijelző intuitív érintéses kezelést tesz lehetővé.

Minden látható: Használja ki az akár 150 fokos betekintési szöget is elérő, többféle szögből szemlélhető kijelzőt és az opcionális Latitude 11 vékony billentyűzetet.



Üzleti megoldás a mobil munkavégzés támogatására

Ezek az utazáshoz nélkülözhetetlen eszközök gondoskodnak róla, hogy bárhol és bármikor hatékonyan dolgozhasson.

Új Dell Latitude 11 5000


Az új Latitude 11 5000 széria várhatóan hamarosan kapható lesz webáruházunkban! Amennyiben nem szeretne várni, tekintse meg jelenlegi árlistáinkat!

Dell Notebook árlista
Dell Netbook árlista
Akciós laptop, notebook árlista








Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450