Lenovo Yoga Book, Notebook és Wacom tablet egyben!



A Lenovo Yoga készülékei eddig is 2 az 1-ben laptopok és tabletek is voltak egyben. Azonban a Lenovo mérnökeinek ennyi sem volt elég. A fizikai billentyűzetet lecserélték egy érintőpanelre, mely vagy Touch billentyűzetként, vagy Wacom tabletként is használható.




Lenovo notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016.09.21.


Bejelentette a Lenovo a legújabb fejlesztését a laptopok világában. Olyan Android vagy Windows operációs 2 az 1-ben eszközt mutattak be, mely Notebook-ként, Tabletként, de akár Wacom tabletként is használhatja a Real Pen tollal.
Lenovo Yoga Book, Notebook és Wacom tablet egyben!

Rajzoljon úgy, mint a profik egy igazi tollal



Amikor a billentyűzet ki van kapcsolva, a beépített Wacom Create Pad és a Real Pen nevű stylus segítségével úgy rajzolhat a Yoga Book-on, mintha csak papíron dolgozna. A toll 2048 nyomási szintet meg tud különböztetni a vonalvastagságok meghatározásához. Az érintőképernyővel pedig két kézzel is dolgozhat projektjein egyszerre könnyedén és kényelmesen.

Lenovo Yoga Book, Notebook és Wacom tablet egyben!

Laptopként is használhatja komoly munkavégzéshez



Ha a Yoga Book-ot tradicionális laptopként szeretné használni, csak kapcsolja át a Wacom tabletet billentyűzet módba. A digitális billentyűzet hibajavítási ajánlatokkal és autókorrekcióval teszi gyorsabbá munkavégzését.

Könnyű és vékony készülék nagyszerű akkumulátor élettartammal



A Yoga Book tömege csak 690 gramm, kinyitva a vastagsága pedig alig több, mint 4 miliméter. Azonban ez sem gátolja meg abban, hogy egy feltöltéssel akár 13 óra használatot kibírjon, és 10.1"-os kijelzője ragyogó képet jelenítsen meg ezalatt. Az Aluminium-magnézium ötvözetű borítás pedig tartós és felhívja magára a figyelmet. A Yoga Book metál ezüst és pezsgő arany színekben lesz elérhető.

Csináljon többet, egyszerűbben



A Yoga Book Windows és Android operációs rendszerekkel is elérhető lesz. A Windows operációs rendszer már régóta lehetővé teszi a teljes Multitaskot, így több alkalmazásban is dolgozhat egyszerre. Azonban az Androidos verzió is a saját Book UI nevezetű felhasználói felületével lehetővé teszi több alkalmazás futtatását és úgy optimalizálták, hogy gyors és reszponzív legyen, amíg Ön a munkáját végzi.



A Yoga Book megjelenése leghamarabb októberben várható, azonban az egyik legsokoldalúbb 2 az 1-ben készülék lehet idén. A Wacom Tablet móddal pedig hasznos hordozható eszközt jelent kreatív felhasználóknak. Várhatóan hamarosan a mi Webáruházunkban is elérhető lesz a Lenovo Yoga Book.







Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450