27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!Az EIZO idén is sok érdekességet tartogat a monitor vásárlók számára. A közelmúltban megjelent ColorEdge CG2730 és CS2730 hardverkalibrálható és nagy színtérű monitoraink mellett aktuális típusaik rendre a legjobb eredményeket érik a nemzetközi teszteken.
Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016.09.30.

27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!

CG2730 & CS2730 - Új generációs 27"-grafikus monitorok kreatív szakemberek számára


Az EIZO két új, hardveres kalibrálást és 27 hüvelykes képátlót nyújtó ColorEdge monitorát kifejezetten a fotózással, grafikai tervezéssel és videó-utómunkálatokkal foglalkozó kreatív szakemberek igényei szerint fejlesztettük ki. A termékek 2016 Novemberétől kaphatók.

A beépített kalibráló érzékelő, az EIZO saját fejlesztésű mikroprocesszora és az egyedi gyári kalibráció olyan verhetetlen kombinációt eredményez, mely kiváló színhűséget biztosít a CG2730 & CS2730 modellek számára. A True-Black-IPS-Panel több mint 99%-ban lefedi az AdobeRGB, és 98%-ban a DCI-P3 színtartományt. Így mindig valósághű, eredeti színeket láthat.

Kiváló képminőség az éles képekértA (2.560 x 1.440 képpontos) legnagyobb felbontást nyújtó képernyő kiemelkedő 1.500:1 kontrasztarányával és 350 cd/m2 fényerejével nyűgözi le a felhasználókat. Ezáltal a különböző grafikák és képek képpont-pontosságú szerkesztését is lehetővé teszi. További előnyei: A szöveg körvonalai világosak és pontosak. A IPS (Wide Gamut) panellel ellátott LCD kijelző a színek és a kontrasztok egyenletessége mellett 178 fokos látószöget nyújt.

Széles színskála - ideális RAW képek feldolgozásához és nyomtatáshozA különböző RAW és AdobeRGB képek feldolgozásához felbecsülhetetlen segítséget nyújt monitoraink széles színskálája: Az AdobeRGB színtér mintegy 99 százalékát lefedik. A RAW formátumban rögzített, majd AdobeRGB változatúvá átalakított képek kiemelkedő pontossággal jeleníthetők meg a monitoron. Így az ég ragyogó kék és az erdők mélyzöld árnyalatai is - szemben az sRGB színteret alkalmazó monitorokkal - valósághű módon jelennek meg a készüléken. Az EIZO monitorok emellett a nyomtatási feladatok elvégzésekor is rendkívül hasznosak: Gyakorlatilag a CMYK színtér teljes egészét lefedik (az ISO Coated és a U.S. Web Coated színárnyalatait is ideértve). A nyomatminőség vizsgálata már közvetlenül a képernyőn keresztül is elvégezhető, vagyis elhagyható a próbanyomat-ellenőrzési munkaszakasz.
27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!

Professzionális kalibrálásA megfelelő minőségű képfeldolgozás kizárólag helyesen kalibrált monitorokon végezhető el. A szokásos szoftveres kalibrálás általában sok időt és alapos felhasználói ismereteket igényel. A CG2730 készüléket hardveres kalibrálást lehetővé tevő ColorNavigator 6 szoftverrel láttuk el. Segítségével a kalibrálást a szükséges műszaki ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is mindössze néhány egyszerű lépésben végezhetik el. A gyakorlottabb felhasználók a célértékek numerikus megadása útján állíthatják be a fényerő-, a gamma- és a fehérpont-értékeket, valamint az egyéb kalibrációs adatokat. A monitor hardveres kalibrálása sem számítógépet, sem pedig grafikus kártyát nem igényel. A CG2730 készülék már meglévő rendszerek részeként is nagyszerűen felhasználható.
27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!

10 bites színmélység: egymilliárd színnel a legfinomabb színárnyalat-különbségek megjelenítéséértA 16 bites LUT tábla által lehetővé tett 10 bites színmegjelenítésnek köszönhetően a felhasználó hatalmas színskálával dolgozhat. A gyors adatátvitelt nyújtó DisplayPort és HDMI csatlakozók, valamint a Frame Rate Control funkció tovább fokozza a felhasználói élményt. Egyidejűleg akár egy milliárd különböző színárnyalattal dolgozhat. Ez a 64-szerese a 8 bites megjelenítés által elérhetővé tett színeknek. A színátmenetek finomak, a szomszédos színek közötti különbségek pedig elhanyagolható szintűek. A kiszélesített szürkeárnyalat-tartomány az utómunkálatok tekintetében is rendkívül hasznos. A 10 bites szürkeárnyalat-tartomány aktiválásakor 6-14%-kal több szürkeárnyalat válik láthatóvá.


A monitorok várhatóan év végén elérhetőek lesznek kínálatunkban is, így újabb professzionális monitorral bővül majd árlistánk.

Addig is tekintse meg jelenlegi kínálatainkat is!

Eizo monitor árlista
Teljes monitor árlista
Iskolakezdés ( laptop, tablet, E-book olvasó, laptop kiegészítők) akciója!

Iskolakezdési akció 2019Nagyszerű kedvezményekkel várjuk ügyfeleinket, hogy kedvező áron teljesüljön a tanévkezdő bevásárlás!

Tekintse meg notebookok, kiegészítő, és csomagajánlatainkat!


Iskolakezdési akció 2019


Takarítsa meg a tintaköltség akár 90%-át! Epson promóció a Klick Computernél!Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450