27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!



Az EIZO idén is sok érdekességet tartogat a monitor vásárlók számára. A közelmúltban megjelent ColorEdge CG2730 és CS2730 hardverkalibrálható és nagy színtérű monitoraink mellett aktuális típusaik rendre a legjobb eredményeket érik a nemzetközi teszteken.




Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016.09.30.

27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!

CG2730 & CS2730 - Új generációs 27"-grafikus monitorok kreatív szakemberek számára


Az EIZO két új, hardveres kalibrálást és 27 hüvelykes képátlót nyújtó ColorEdge monitorát kifejezetten a fotózással, grafikai tervezéssel és videó-utómunkálatokkal foglalkozó kreatív szakemberek igényei szerint fejlesztettük ki. A termékek 2016 Novemberétől kaphatók.

A beépített kalibráló érzékelő, az EIZO saját fejlesztésű mikroprocesszora és az egyedi gyári kalibráció olyan verhetetlen kombinációt eredményez, mely kiváló színhűséget biztosít a CG2730 & CS2730 modellek számára. A True-Black-IPS-Panel több mint 99%-ban lefedi az AdobeRGB, és 98%-ban a DCI-P3 színtartományt. Így mindig valósághű, eredeti színeket láthat.

Kiváló képminőség az éles képekért



A (2.560 x 1.440 képpontos) legnagyobb felbontást nyújtó képernyő kiemelkedő 1.500:1 kontrasztarányával és 350 cd/m2 fényerejével nyűgözi le a felhasználókat. Ezáltal a különböző grafikák és képek képpont-pontosságú szerkesztését is lehetővé teszi. További előnyei: A szöveg körvonalai világosak és pontosak. A IPS (Wide Gamut) panellel ellátott LCD kijelző a színek és a kontrasztok egyenletessége mellett 178 fokos látószöget nyújt.

Széles színskála - ideális RAW képek feldolgozásához és nyomtatáshoz



A különböző RAW és AdobeRGB képek feldolgozásához felbecsülhetetlen segítséget nyújt monitoraink széles színskálája: Az AdobeRGB színtér mintegy 99 százalékát lefedik. A RAW formátumban rögzített, majd AdobeRGB változatúvá átalakított képek kiemelkedő pontossággal jeleníthetők meg a monitoron. Így az ég ragyogó kék és az erdők mélyzöld árnyalatai is - szemben az sRGB színteret alkalmazó monitorokkal - valósághű módon jelennek meg a készüléken. Az EIZO monitorok emellett a nyomtatási feladatok elvégzésekor is rendkívül hasznosak: Gyakorlatilag a CMYK színtér teljes egészét lefedik (az ISO Coated és a U.S. Web Coated színárnyalatait is ideértve). A nyomatminőség vizsgálata már közvetlenül a képernyőn keresztül is elvégezhető, vagyis elhagyható a próbanyomat-ellenőrzési munkaszakasz.
27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!

Professzionális kalibrálás



A megfelelő minőségű képfeldolgozás kizárólag helyesen kalibrált monitorokon végezhető el. A szokásos szoftveres kalibrálás általában sok időt és alapos felhasználói ismereteket igényel. A CG2730 készüléket hardveres kalibrálást lehetővé tevő ColorNavigator 6 szoftverrel láttuk el. Segítségével a kalibrálást a szükséges műszaki ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is mindössze néhány egyszerű lépésben végezhetik el. A gyakorlottabb felhasználók a célértékek numerikus megadása útján állíthatják be a fényerő-, a gamma- és a fehérpont-értékeket, valamint az egyéb kalibrációs adatokat. A monitor hardveres kalibrálása sem számítógépet, sem pedig grafikus kártyát nem igényel. A CG2730 készülék már meglévő rendszerek részeként is nagyszerűen felhasználható.
27"-es monitor újdonságok az Eizo-tól!

10 bites színmélység: egymilliárd színnel a legfinomabb színárnyalat-különbségek megjelenítéséért



A 16 bites LUT tábla által lehetővé tett 10 bites színmegjelenítésnek köszönhetően a felhasználó hatalmas színskálával dolgozhat. A gyors adatátvitelt nyújtó DisplayPort és HDMI csatlakozók, valamint a Frame Rate Control funkció tovább fokozza a felhasználói élményt. Egyidejűleg akár egy milliárd különböző színárnyalattal dolgozhat. Ez a 64-szerese a 8 bites megjelenítés által elérhetővé tett színeknek. A színátmenetek finomak, a szomszédos színek közötti különbségek pedig elhanyagolható szintűek. A kiszélesített szürkeárnyalat-tartomány az utómunkálatok tekintetében is rendkívül hasznos. A 10 bites szürkeárnyalat-tartomány aktiválásakor 6-14%-kal több szürkeárnyalat válik láthatóvá.


A monitorok várhatóan év végén elérhetőek lesznek kínálatunkban is, így újabb professzionális monitorral bővül majd árlistánk.

Addig is tekintse meg jelenlegi kínálatainkat is!

Eizo monitor árlista
Teljes monitor árlista






Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450