Dell PowerEdge T30 - Új belépő szintű szerver a Dell-től



Az új kiszerelés ötvözi az elődje minden előnyét egy korszerűbb köntösben, 10 külső USB (6 USB 3.0) porttal.


A Dell újdonsága, a PowerEdge T20 utódja megfelelő választás első szerverként magánszemélyek vagy kisvállalkozások számára.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2017.01.24.

Dell PowerEdge T30 - Új belépő szintű szerver a Dell-től A PowerEdge T30 egy 1 processzoros minitorony kiszolgáló, amely azon ügyfelek számára ideális megoldás, akik az otthoni, távoli vagy kisebb irodai igényeiket szeretnék lefedni. A megoldás azokat az ügyfeleket is érdekelheti, akik az informatikai igényeiket a korábbi asztali gépek helyett kiszolgáló-infrastruktúrával szeretnék kielégíteni, illetve jelenleg T20 kiszolgálók vásárlásán gondolkoznak.

A PowerEdge T30 kiválóan teljesít a fájltárolás és -megosztás, a csoportmunka, az irodai alkalmazások és az adatvédelem terén. Nagy belső tárolókapacitást és teljesítményt biztosít, mindezt hatékony és problémamentes működést biztosító kompakt, csendes minitorony házban, kedvező ár mellett. A gyors adatátvitelt nyújtó T30 javítja az adatok elérését, megbirkózik az adatok és alkalmazások komplexitásával, és segíti az ügyfeleket a nagyobb hatékonyság és produktivitás elérésében.

A T30 előnyei:

  • Kiváló első kiszolgáló az otthoni és kisebb irodák számára (SOHO)
  • Csak fix konfigurációkban érhető el - az olyan technikai felhasználók számára tervezték, akiknek nem okoz gondot az operációs rendszer és az opcionális hardverek telepítése, vagy akik értékesítési partnertől vásárolnak
  • Segít az otthoni és kisebb irodai felhasználóknak a szervezésben, a csoportmunka és a termelékenység fokozásában és a jövőbeli bővülésben
  • Nagy teljesítmény és belső tárkapacitás csendes, zavarmentes működés mellett.


A megbízhatóság, a szolgáltatások és az asztali gépekkel/munkaállomásokkal összevethető vonzó ár kombinációját nyújtja. A T30 a HP és a Lenovo belépő szintű kiszolgálóinak konkurense.







Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450