Vezeték nélküli egér, vezeték nélküli töltéssel



A logitech lehetséges, hogy megalkotta az első olyan egér típusokat, melyeket soha nem kell külön töltőre tennünk, vagy elemet cserélnünk bennük!


Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2017.07.21.

Vezeték nélküli egér, vezeték nélküli töltéssel

Powerplay - A vezeték nélküli technológia



Az újítás a Logitech Powerplay névre keresztelt töltési technológián alapszik. Az egérpad egy másik, Powerplay képes töltőpadon fekszik, mely vezeték nélküli használat közben is az egeret. Ehhez azonban kompatibilis egérre is szükség van. Két típust jelentett be a Logitech, a G903 és G703 gamer egereket játékosok számára tervezve. Mindkét egér alján található egy mágneses Powercore névvel ellátott érme alakú eszköz, mely a töltés vételéért és a kommunikációért felel. Az egerek megvilágítása a teljes RGB színskála színeiben lehetséges. A termékek nem teljesen kábelmentesek. A töltőpad USB-n csatlakozik a számítógéphez, és azon is veszi fel a töltéshez szükséges feszültséget.


Akár végtelen akku élettartam



Elsődleges tesztek alapján úgy tűnik, hogy a Powerplay képes egereket valóban, akár megszakítás nélkül használhatnánk. Több órás intenzív használat alatt noha az akkumulátor töltöttségi szintje nem lett magasabb a tesztek előtti állapotnál, azonban 1%-al sem lett alacsonyabb sem. Így amig az egerekbe épített akkumulátorok nem kezdenek el gyengülni, addig akár reggeltől estig is lehet majd őket használni.

Vezeték nélküli egér, vezeték nélküli töltéssel

A Poweplay egérpad és Powercore-al szerelt egerek egyelőre még nem kaphatóak, várhatóan az év utolsó negyedében várható megjelenésük. A technológia ötlete kiváló, reméljük a megvalósítása is az lesz, és az egerek hosszú évekig képesek lesznek működni a töltőpaddal. Jó megoldást nyújthat a Logitech azok számára, akiknek mindig beleakad valamibe az egér kábele, vagy csak meg szeretnének szabadulni a kábelektől.

Reméljük, nem csak a játékosok kiváltsága lesz a Powerplay. Irodai, munkahelyi felhasználásban is egyre elterjedtebbek a vezeték nélküli egerek, és minden bizonnyal örülni fognak a felhasználók, ha munka közben nem kell a töltéssel, vagy elem cserével tölteni az idejüket.



Egér, játékvezérlő, LOGITECH kínálatunk

Billentyűzet, egér ( mouse ) ÁrLista

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450