Laptop, PC Karbantartás



A laptopok és számítógépek rendszeres karbantartása és tisztán tartása látványosan növelheti az eszközök élettartamát és teljesítményét


Feltűnően belassult a számítógépe? Nagyon gyorsan melegszik a laptopja? Úgy gondolja, hogy a személyes adatai vírusok fenyegetésinek vannak kitéve?

Az autósok tudják, hogy évente, vagy n futott km után el kell vinni az autót rendszeres karbantartásra. A laptopjával is tegye ezt, hogy meghosszabbítsa élettartamát!

Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2018.05.11. - 2018.06.30.

Laptop Karbantartás, Laptop akció, Számítógép javítás, Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

A számítógépek és laptopok melegedésének egyik leggyakoribb oka a por.



A laptopunk, illetve asztali számítógépünk akarva, akaratlanul is megtelik porral egy idő után. Ez azért jelent gondot, mert a por megtapad a hűtő ventillátor lapátjain, ezzel akadályozva annak rendeltetésszerű mozgását. Így, a ventillátor próbál gyorsabban forogni, de ehhez nagyobb áramfelvételre van szüksége, mely csökkenti az üzemidőt, valamint a laptop akkumulátorjának sem tesz jót. Nagyobb por és kosz darabok akár vezethetik is az áramot és rossz helyre kerülve, el is éghetnek, ezzel súlyosabb problémákat is okozva. Minél tovább használjuk porosan, koszosan eszközeinket, annál nagyobb a valószínűsége, hogy komolyabb gondok is meg fognak jelenni.


A zavaró melegedésnél, talán még zavaróbb a lassulás.


Mivel a ventillátor nem tudja megfelelően végezni a dolgát, így a processzor elkezd túlmelegedni. Ezt a problémát, úgy próbálja elhárítani az eszköz, hogy nem terheli annyira a processzort, ezért ez kevesebb feladatot kap, ezt érzékelik a felhasználók lassulásként.

Laptop Karbantartás, Laptop akció, Számítógép javítás, Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Ezért érdemes a laptopunkat, számítógépünket a megfelelő szervízbe vinni.

Az eszközeinket nem egyszerű megfelelően szétbontani és kitisztítani, mert szükség van a speciális célszerszámokra és szaktudásra. Szerencsére szervizünkben megtalálhatóak a szükséges eszközök és kollégáink több év szervizes tapasztalattal rendelkeznek. Továbbá ha már az eszköz szétbontott állapotban van, érdemes szót ejteni a processzoron található hővezető pasztáról. Ez a paszta felelős a processzor helyes hőleadásáért, de ez idővel elhasználódik, ezért cserélni kell. Ezt hívják "újra pasztázásnak", szerencsére ezt is el tudjuk végezni.



Hozza el hozzánk készülékét minél előbb, így megelőzheti az esetleges komolyabb problémákat.


AKCIÓS KARBANTARTÁS!


Notebook karbantartás: 8000 Ft helyett 6000 Ft szervizünkben.

Asztali számítógép karbantartás: 6350 Ft helyett 4000 Ft szervizünkben.



Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450