Megérkeztek az új Dell Gamer notebookokÍme a két új Dell - G3 és G5 - játszásra kifejlesztett szériáinak összefoglalása


A Dell játékra szánt notebookjai eddig az Inspiron szériába tartoztak, de ez a 7577-tel bezárult ugyanis a Dell úgy döntött, hogy a gamer laptopok megérdemelnek egy teljesen új, külön elnevezést, így született meg a G széria, melynek 2 különböző darabját mutatjuk be.Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2018.08.16.

Elsősorban kezdjük a "belépő szintű" darabbal, a legkisebb testvérrel, a G3-mal.
A G3 széria két különböző méretben is kapható, 15,6 colos vagy 17,3 colos IPS FullHD kijelzővel.
A Gamer célokra szánt laptopok két talán legfőbb eleme a processzor és a videokártya. Egyikkel sem szerénykedett a Dell, ugyanis 8. generációs i5 és i7 processzorok kerültek az új gépekbe, valamint melléjük társulnak a megfelelő megjelenítést biztosító NVIDIA GeForce GTX 1050, 1050Ti vagy akár 1060 Max-Q Design technológiával rendelkező, akár 6 GB GDDR5 memóriával ellátott videokártyák.

Természetesen a háttértárolók is a leggyorsabbak közül kerültek kiválasztásra így, M.2 512 GB PCIe Class 40 SSD-vel felszerelt verzió is elérhető a G3 típusok közül. Tovább növeli a laptopok sebességét a 16 GB memória melyet akár 32 GB-ig bővíthetünk.

A nagy igénybevétel sem jelenthet gondot a két ventillátornak, így a rendszer hűvös marad, és biztosított a zökkenőmentes játékmenet.

 

Dell G3 15

 

Dell G3 17

 G5 - Egy szinttel feljebb.
Míg a G3 legtöbb darabja inkább az i5-8300H processzorokat tartalmazza, a G5-ben már az i7-8750H verziók az elterjedtebbek. Ennek megfelelően nagyobb valószínűséggel fordul elő itt a 1060-as NVIDIA is.
Szóval tulajdonképpen hasonló felépítésű belülről, mint a kistestvére, csak minden eleme jobb.
Továbbá itt már a G3 műanyag külseje lecserélésre került és a helyét átvette a fémház, mely már komolyabb külsőt kölcsönöz a G5 számára.

Dell G5A Dell kiadott egy harmadik, csúcskategóriás modellt, a G7-et. Valószínűleg, ez még jobban felszerelt, mint kisebb testvérei, pontosan nem tudjuk még mit is tartalmaz, mert Európában jelenleg nem kapható, de kíváncsian várjuk a G7 nevű gamer csodát.

Ha Ön is az elsők között szeretne tudomást szerezni a G7 magyarországi megjelenéséről, iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Iskolakezdési akció 2018!
Iskolakezdési akció 2018!

Hamarosan indul a tanév, de még nincs meg minden amire szükség lenne?
Akciókkal könnyítjük a számítástechnikai eszközök és kiegészítők megvásárlását!


Vásároljon számítástechnikai eszközöket iskolakezdési akciónkból!


Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450