Megérkeztek az új Dell Gamer notebookokÍme a két új Dell - G3 és G5 - játszásra kifejlesztett szériáinak összefoglalása


A Dell játékra szánt notebookjai eddig az Inspiron szériába tartoztak, de ez a 7577-tel bezárult ugyanis a Dell úgy döntött, hogy a gamer laptopok megérdemelnek egy teljesen új, külön elnevezést, így született meg a G széria, melynek 2 különböző darabját mutatjuk be.Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2018.08.16.

Elsősorban kezdjük a "belépő szintű" darabbal, a legkisebb testvérrel, a G3-mal.
A G3 széria két különböző méretben is kapható, 15,6 colos vagy 17,3 colos IPS FullHD kijelzővel.
A Gamer célokra szánt laptopok két talán legfőbb eleme a processzor és a videokártya. Egyikkel sem szerénykedett a Dell, ugyanis 8. generációs i5 és i7 processzorok kerültek az új gépekbe, valamint melléjük társulnak a megfelelő megjelenítést biztosító NVIDIA GeForce GTX 1050, 1050Ti vagy akár 1060 Max-Q Design technológiával rendelkező, akár 6 GB GDDR5 memóriával ellátott videokártyák.

Természetesen a háttértárolók is a leggyorsabbak közül kerültek kiválasztásra így, M.2 512 GB PCIe Class 40 SSD-vel felszerelt verzió is elérhető a G3 típusok közül. Tovább növeli a laptopok sebességét a 16 GB memória melyet akár 32 GB-ig bővíthetünk.

A nagy igénybevétel sem jelenthet gondot a két ventillátornak, így a rendszer hűvös marad, és biztosított a zökkenőmentes játékmenet.

 

Dell G3 15

 

Dell G3 17

 G5 - Egy szinttel feljebb.
Míg a G3 legtöbb darabja inkább az i5-8300H processzorokat tartalmazza, a G5-ben már az i7-8750H verziók az elterjedtebbek. Ennek megfelelően nagyobb valószínűséggel fordul elő itt a 1060-as NVIDIA is.
Szóval tulajdonképpen hasonló felépítésű belülről, mint a kistestvére, csak minden eleme jobb.
Továbbá itt már a G3 műanyag külseje lecserélésre került és a helyét átvette a fémház, mely már komolyabb külsőt kölcsönöz a G5 számára.

Dell G5A Dell kiadott egy harmadik, csúcskategóriás modellt, a G7-et. Valószínűleg, ez még jobban felszerelt, mint kisebb testvérei, pontosan nem tudjuk még mit is tartalmaz, mert Európában jelenleg nem kapható, de kíváncsian várjuk a G7 nevű gamer csodát.

Ha Ön is az elsők között szeretne tudomást szerezni a G7 magyarországi megjelenéséről, iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450