Refurbished - Gondosan felújított használt számítógépek, notebook-ok


Kiemelkedő ár-érték arányú, felújított Notebook-ok, PC-k és All-In-One-ok



Mi az a Refurbished?

A felújított számítástechnikai termékek nem csak a világszerte meglévő elektronikai hulladékok problémájára nyújtanak választ. Egy ilyen "refurbished" cikk megvásárlásával nem csupán a környezetet védi, hanem kiváló ár-teljesítmény arányú eszköznek lehet boldog tulajdonosa.

A Refurbished csak ismert gyártók, mint például Dell, HP, Lenovo vagy Fujitsu Siemens felsőkategóriás (high-end) termékeit dolgozza fel. Piacvezetői státuszukat nem csak a minőségi szolgáltatásaiknak köszönhetik, hanem a felújított gépek kitűnő állapotának is.



Refurbished 2018.10.04.

A Refurbished termékcsoport

Refurbished 24 hónap garancia

A Refurbished termékek több folyamaton is átesnek, mint például tisztítás, felújítás, valamint, tesztelés hogy minél jobb teljesítményt tudjanak biztosítani. Ezek után minimum 24 hónapos garanciával kerülnek eladásra.

Refurbished kategorizálás
A Refurbished termékek egykor csúcsteljesítményű üzleti kategóriába tartoztak. Részletesen, a valóságot tükrözve, a termékek az állapotuktól függően osztályokba vannak kategorizálva: A, A-, B+ és B.

Refurbished felújítás
A termékek raktárba érkezés után széleskörű terhelésteszteken esnek át. A tesztelést követően tisztítás és polírozás vár rájuk. Notebook-ok esetében a billentyűzet magyarosítása a következő lépés, majd az akkumulátor kapacitásának tesztelése. A laptopok csoportokba kerülnek az akkumulátor minősége szerint. Abban az esetben, ha az akkumulátor teljesítménye nem éri el a minimum szintet, azt egy új akkumulátorral helyettesítik. A laptopokat és számítógépeket esztétikai megjelenésük szerint csoportosítják, az A, A- és B+ kategóriájú termékek kitűnő állapotban vannak, minimális jelei láthatóak csak a korábbi használatnak.

Az így felújított termékek végül stílusos, újrahasznosított anyagokból készült csomagolásokba kerülnek. Ezek a termékek gyakran 40-60%-kal olcsóbbak az eredeti áraikhoz képest.


Akkumulátor csoportok



BatteryCare akkumulátor csoport
Az ilyen jelölésű laptopok használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 60% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.


BatteryCarePlus akkumulátor csoport
Az ilyen jelölésű laptopok új vagy használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 80% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.



Előnyök
Refurbished megtakarítás Refurbished igazolás Refurbished garancia
Akár 40-60% pénz megtakarítás. Factory refurbished igazolással ellátott minőségi termékek. Minimum 2 év garancia, mely meghosszabítható akár 5 évre.
Refurbished garancia Refurbished garancia Refurbished garancia
A részletes megmunkállásnak köszönhetően a termékek állapota szinte azonos az új termékek állapotával. Környezetbarát megoldás,
Eco-friendly védjeggyel.
Minőségi csomagolás újrahasznosítható anyagokból.
Tekintse meg felújított laptop kínálatunkat!




Ajánljuk továbbá ReNEW termékeinket!




Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450