Nyomtasson évekig az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatókkal

Az Epson bemutatja az EcoTank külsőtartályos nyomtatókat. Tintapatron nélküli, rendkívül alacsony költségű nyomtatás. Akár nagyobb kellemetlenség is származhat abból, ha kifogy a tinta. Még ha van is otthon tartalék patron, a patroncsere időigényes. Ha elfoglalt és munkája függ a nyomtatójától, egyszerű a megoldás. Az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatója rendkívül nagy kapacitású tintatartályrendszerrel rendelkezik, így nincs többé szükség patronokra.Epson, nyomtató, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2018.10.25.

Vásároljon Epson terméket akár 30.000 Forint pénzvisszatérítéssel!
Az Epson pénzvisszatérítéssel kezdi a tanévet! Az Epson nyomtatók éles, kiváló minőségű szövegei és élénk színei a legtöbbet hozhatják ki a diákok munkájából. Akár 30 000 Ft-os jóváírást is kaphat, amennyiben promóciós Epson nyomtatót vásárol.

Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató

Promóció részletei

Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók előnyei
Az Epson EcoTank tintatartályos nyomtatók számos szerethető tulajdonsággal rendelkeznek, ám van köztük néhány igazán egyedülálló, amelyre szeretnénk felhívni a figyelmét. Egyrészt rendkívül alacsony költségű nyomtatási megoldást kínálnak, másrészt megbízhatóak és könnyen használhatók. További részletek az alábbiakban olvashatók.
Rendkívül alacsony költségű nyomtatás
Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók rendkívül alacsony lapköltségének köszönhetően akár 90%-kal csökkentheti nyomtatási költségeit. Ez nem meglepő, ugyanis akár három évre elegendő tintát mellékelünk hozzá. Továbbá bizonyos EcoTank nyomtatókkal akár 14 000 oldalt nyomtathat fekete-fehérben, valamint 11 200 oldalt színesben.


Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató
Hogyan működik?
A beépített, nagy kapacitású tintatartály folyamatosan adagolja a tintát a nyomtatónak. Nem kell többé tintapatront cserélnie, csak egyszerűen töltse fel a tartályt az Epson tintapalackkal, és folytathatja a nyomtatást. Nemcsak sokkal kényelmesebb, de a mellékelt nagy mennyiségű tintának köszönhetően az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb. 60 db tintapatronnak megfelelő tintával szállítjuk.
Megbízhatóság
Az Epson Micro Piezo állandó nyomtatófejre és az Epson gyári tintára rábízhatja magát, hiszen az innovatív, hatékony és pontos nyomtatófejnek köszönhetően kiváló minőségű, élénk, tiszta színekkel rendelkező nyomatok készülnek rendkívül nagy sebesség mellett.
Nyugodt munkavégzés
A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartályrendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés pedig egyszerű és problémamentes. Az eredeti Epson tintákat tisztatérben állítják elő és az Epson nyomtatókkal optimalizálják.Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató
Még több ok, amiért érdemes megvenni
Sokkal több van az EcoTank külsőtartályos nyomtatókban, mint a rendkívül nagy kapacitású tintatartályok. Kibővített termékcsaládunk a funkciók széles választékát kínálja.

Három év promóciós garancia
Minden Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatóhoz egy év standard jótállást vagy három év promóciós garanciát biztosítunk.

Kétoldalas nyomtatás
Takarítson meg pénzt és papírt a kétoldalas nyomtatással. Sokkal inkább környezetbarát megoldás is.

Mobil nyomtatás
Küldjön dokumentumokat nyomtatásra okostelefonról vagy tabletről az ingyenes Epson iPrint alkalmazással. Küldjön vagy kapjon e-mailben nyomtatandó fájlokat bárhonnan a világból az Epson Email Print segítségével.

Beépített nyomtatófej
A piacon elérhető többi nyomtatóval szemben az EcoTank külsőtartályos nyomtatók beépített állandó nyomtatófejjel rendelkeznek a problémamentes, megbízható nyomtatás érdekében.

Zárolási és töltési rendszer
Az Epson problémamentes EcoTank külsőtartályos nyomtatóinak új generációja továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, amely minimalizálja a kifröccsenés és a koszolás kockázatát. A kifröccsenés minden állapotban a minimálisra csökken a könnyen nyitható tartályoknak köszönhetően, amelyekből könnyű kiönteni a tintát, és olyan mechanizmust használnak, amely biztosítja, hogy a tartályokba kizárólag a megfelelő tinta kerüljön.

Széles termékskála
Válasszon EcoTank külsőtartályos nyomtatót az igényeinek leginkább megfelelő funkciókkal. Az EcoTank külsőtartályos kollekció több mint 20 modellt foglal magában, amelyek között találhat otthoni, otthoni irodai használatra vagy kisvállalkozások számára tervezett modelleket.


Tekintse meg az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató kínálatunkat!
  Epson EcoTank L3070 színes tintasugaras A4 Multifunkciós nyomtató, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Nincs, Terhelhetőség: 2500 lap/hó, ...
Ár 75 298 Ft


 Érdeklődjön
  Epson EcoTank L4150 színes tintasugaras A4 Multifunkciós nyomtató, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Nincs, Terhelhetőség: 2500 lap/hó, ...
Ár 75 717 Ft


 Rendelhető
  Epson EcoTank L4160 színes tintasugaras A4 Multifunkciós nyomtató, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Van, Terhelhetőség: 2500 lap/hó, N ...
Ár 89 014 Ft


 Rendelhető
  Epson EcoTank L6160 színes tintasugaras A4 Multifunkciós nyomtató, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Van, Terhelhetőség: 2500 lap/hó, N ...
Ár 103 416 Ft


 Rendelhető
  Epson EcoTank L6170 színes tintasugaras A4 Multifunkciós nyomtató, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Van, Terhelhetőség: 2500 lap/hó, N ...
Ár 115 075 Ft


 Rendelhető
  Epson EcoTank L6190 színes tintasugaras A4 MFP (Multifunkciós nyomtató), Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Van, Terhelhetőség: 2500 lap ...
Ár 128 791 Ft


 Rendelhető


Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450