Megérkeztek az új, olcsó SSD háttértárolók, a Samsung 860 QVO sorozat!



Megjelentek az első Samsung QLC NAND-os otthoni felhasználásra készült SSD-k.


A Samsung bemutatta az első otthoni, átlagos felhasználóknak készült SSD sorozatát, melynek tagjai nem az eddigi MLC (cellánként 2 bit) vagy TLC (cellánként 3 bit), hanem az új QLC (cellánként 4 bit) NAND Flash lapkákkal készült.
A megnövekedett bitsűrűségnek köszönhetően az új háttértárak tárolókapacitása így 1 TB-ról indul.
Kicsivel csökkent ugyan az új QLC-s SSD-k strapabírósága az eddigi MLC-s és TLC-s társaikhoz képest, de ez átlagos, otthoni felhasználás esetén nem számottevő változás.


Samsung 860 QVO SSD SLC MLC TLC QLC



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2019.01.17.

Minőség- és értékoptimalizált SSD
Nagyobb elérhető terabájt kapacitás. A 860 QVO SSD nagy tárhelyet, stabil teljesítményt és megbízhatóságot nyújt kivételes értékkel. Az áttörést a Samsung legújabb 4 bites MLC NAND flash technológiája hozta el. Eljött az idő, hogy gyors SSD-re válts.

Gyorsíts az új normálra
Gyorsíts fel mindent. Az akár 550 MB/s olvasási és 520 MB/s írási sebesség egy új számítógép élményét nyújtja gyors indítással, kikapcsolással, adattranszferálással és alkalmazás-reakcióval. Az Intelligens TurboWrite gyorsabbá teszi az írást, és fenntartja a magas szintű teljesítményt a nagy cserélhető puffere révén! A DRAM alapú gyorsítótár az 1 TB-os modell esetén 1 GB, a 2 TB-osnál 2 GB valamint a 4 TB-os társuknál 4 GB. A DRAM alapú gyorsítótár mellett ugyanakkor még ott van az SLC alapú cache mely a szabad és felhasznált tárhely függvényében dinamikusan változik, azaz minél többb szabad helyünk van, annál nagyobb részt tud SLC-ként gyorsítótárnak használnálni az SSD.
Samsung 860 QVO Írás Olvasás
Forrás: www.samsung.com/hu/
Megbízható tartósság
Menj mindig biztosra. A 860 QVO a korábbi tárhelyek megbízható alternatívája, amely Samsung V-NAND technológiával készült. A Samsung SSD felhasználói szokásokról végzett széles körű elemzése alapján megfelelő TBW-osztályba soroltuk, amely megfelel a napi számítógép-felhasználók számára. A gyártó 3 év garanciát vállal termékeikre, valamint a garancia a TBW-osztályokhoz is kötve van, az 1 TB-os meghajtónál ez az érték 360 TBW (Terabytes Written = Megírt terabájtok), a 2 TB-osnál 720 TBW, a 4 TB-os modellnél pedig 1440 TBW. Az idő és a TBW között vagylagos összefüggés van így, a garancia addig él míg az egyiket el nem éri a termék.
Samsung 860 QVO 4 TB SSD
Forrás: www.samsung.com/hu/
Okos kompatibilitás
Tegyél szert előnyre a gazdarendszerrel folytatott gyorsabb, gördülékenyebb kommunikáció révén. A finomított ECC* algoritmus és az új MJX vezérlő nagyobb sebességet eredményez, a tökéletesített sorbaállított memóriafelszabadítás pedig növeli a Linux kompatibilitását.
* Error Correction Code / Hibajavító kód

Terabájt szintű kapacitás
A nagy sebesség melletti kiváló kapacitás miatt megéri váltani. A terabájt szintű kapacitás a gyors SSD-n tökéletesíti a számítógépes élményt. Válts a többtárhelyes megoldásokról az egyetlen nagy SSD tárhely egyszerű sebességére, hogy egy helyen tárolhasd operációs rendszeredet, alkalmazásaidat és a nagy helyet igénylő adataidat. Tárhely/ár arányban közelebb kerültünk így a régi nagy tárkapacitású HDD-khez, viszont a sebességbeli növekedése jelentős.

Samsung Magician
Haladó meghajtókezelés egyszerűen. A Samsung Magician szoftver segítségével figyelemmel kísérheted meghajtódat. A felhasználóbarát eszközök segítségével naprakészen tartható a meghajtó, figyelemmel kísérhető a meghajtó állapota és sebessége, és a teljesítmény is növelhető.



Tekintse meg kínálatunkban az új Samsung 860 QVO sorozatot!



  Samsung 1000GB SATA3 2,5" 860 QVO (MZ-76Q1T0BW) SSD, Serial ATA 3: Van, Háttértár méret: 1000 GB, Olvasási sebesség max.: 550 MB/s, Írási sebesség max.: 520 MB/s ...
Ár töltés Ft


  Samsung 2000GB SATA3 2,5" 860 QVO (MZ-76Q2T0BW) SSD, Serial ATA 3: Van, Háttértár méret: 2000 GB, Olvasási sebesség max.: 550 MB/s, Írási sebesség max.: 520 MB/s ...
Ár töltés Ft


  Samsung 4000GB SATA3 2,5" 860 QVO (MZ-76Q4T0BW) SSD, Serial ATA 3: Van, Háttértár méret: 4000 GB, Olvasási sebesség max.: 550 MB/s, Írási sebesség max.: 520 MB/s ...
Ár töltés Ft









Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450