Nyomtasson gazdaságosan az új 4in1 monokróm Epson EcoTank nyomtatókkal!



Bemutatkozik az alacsony teljes életút költségű négy-az-egyben nyomtatócsalád: EcoTank M31xx-as széria


Epson EcoTank M31xx-as széria



Epson nyomtatók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2019.03.21.

EcoTank M31xx-as széria!
Az új EcoTank M31xx nyomtatócsaláddal a munka egyszerűvé, gyorsabbá és gondtalanná válik. Az új EcoTank M3140, M3170 és M3180 négy-az-egyben tintatartály rendszerrel érkezik. Mindegyik modell kezdőcsomagja 11 000 oldal nyomtatásához elegendő tintával rendelkezik, hároméves garancia érvényes rá és minimális felhasználói beavatkozással működtethető. Az első oldal gyorsan, hat másodperc alatt készül el, ezzel is elősegítve a magas produktivitást. A felhasználóbarát, stílusos és kompakt kialakítású új monokróm EcoTank üzleti nyomtatók kiemelkedően alacsony teljes életút költséggel rendelkeznek.
Takarítson meg időt, pénzt és energiát!
A M31xx-es széria megbízható, kazettamentes tagjai továbbfejlesztett tintautántöltő rendszerrel és könnyedén használható tintapalackokkal működnek, minimális beavatkozással működtethetők. A tintatartály a készülék elején helyezkedik el, ennek köszönhetően gyorsan ellenőrizhető a tinta mennyisége, az új kompakt kialakítással pedig egyszerű az újratöltés. Alvó módból ébresztve a gépet hat másodperc alatt készül el az első oldal, ezt követően pedig percenként 20 oldal nyomtatható, így nem kell sokat várni, hogy elvégezze a munkáját.
Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató
Energiafelhasználás?
A lézernyomtatókkal ellentétben az Epson tintasugaras technológiájával a nyomtatási folyamat nem igényel hőt, így a felhasználók az alacsony energiafelhasználásrévén csökkenthetik a költségeiket.
Versenyképes oldalakénti költség?
Az Epson minden EcoTankM31xx termékében együtt érvényesülnek a nagyméretű tintatartály és az Epson gazdaságos tintasugaras technológiájának előnyei, így biztosítva az alacsony teljes életút- és versenyképes oldalakénti költséget.



Tekintse meg az Epson EcoTank M31xx széria darabjait webáruházunkban!

Tekintse meg az Epson EcoTank M3140 gyártói oldalát
Tekintse meg az Epson EcoTank M3170 gyártói oldalát
Tekintse meg az Epson EcoTank M3180 gyártói oldalát











Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450