Vásároljon Dell szervert verhetetlen áron!



PowerEdge R730 állványba szerelhető szerver!


Optimalizálja és felgyorsítják a munkaterhelést. A memória, a tárhely, a feldolgozás és a grafikus processzorok (GPU) optimális elegyét nyújtó méretezhető kiszolgáló révén alkalmazkodik szinte bármilyen munkaterheléshez.
Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2019.05.17.

Szinte bármilyen munkaterheléssel megbirkózik
Hihetetlen sokoldalúsága révén a PowerEdge R730 kiszolgáló kiváló funkciókat biztosít mindössze 2 egységnyi állványhelyen. A nagy teljesítményű processzoroknak, nagy memóriaméretnek, gyors adattárolási lehetőségeknek és a GPU-gyorsító támogatásának ötvözésével az R730 kiemelkedően jó teljesítményt nyújt számos erőforrás-igényes környezetben.


Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
Virtualizálás és a felhőalapú alkalmazások
Az Intel® Xeon® E5-2600 v4 processzorcsalád, valamint a DDR4 RAM-ok fogadására alkalmas akár 24 DIMM bővítőhely révén az R730 rendelkezik azzal a processzorfrekvenciával és szálmennyiséggel, valamint nagy memóriakapacitással, amelynek révén az adatközpontok és a felhőalapú platformok nagyobb méretű és teljesítményű virtuális gépeket kínálhatnak az ügyfeleknek.

A kiválóan méretezhető adattárolás, az akár tizenhat 12 Gb SAS meghajtó és a nagy teljesítményű 12 Gb PowerEdge RAID-vezérlő (PERC9) együttese jelentősen felgyorsíthatja az adatokhoz való hozzáférést a virtualizált környezetekben. Az R730 emellett a még gyorsabb adathozzáférés érdekében képes kihasználni az opcionális SanDisk® DAS Cache alkalmazásgyorsító technológiát.


VDI (virtuális asztali infrastruktúra) és HPC (nagy számítási teljesítmény)
A választható két 300 W-os, dupla szélességű gyorsító/GPU (az Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® és AMD FirePro™ közül választhat) támogatja a feldolgozás gyorsítását igénylő környezeteket, beleértve a nagy grafikai igényű virtuális asztali infrastruktúra (VDI) rendszerek, például a CAD/CAM és más kutatási és fejlesztési alkalmazások. A hét PCIe Gen3 bővítőhely, valamint a kifejezetten a RAID-vezérlő számára szolgáló bővítőhely tovább növeli a be- és kimeneti rugalmasságot, hogy az R730 ideális számítási csomóponttá váljon informatika mint szolgáltatás (XaaS) szolgáltatók számára, valamint nagy számítási teljesítményt (High-Performance Computing, HPC) igénylő és orvosi képalkotási megoldásokhoz.


Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Megbízható üzleti feldolgozás és döntéstámogatás
A népszerű 2 foglalatos/2 egység méretű R730 egyszerűen beállítható és megbízható általános célú kiszolgáló az üzletmenet szempontjából létfontosságú alkalmazásokhoz, bővíthető adattárolóval, automatizált felügyelettel és a magas rendelkezésre állást segítő funkciókkal, mint például:
  • Redundáns tápegységek
  • Üzem közben cserélhető tápegységek, merevlemezek és ventilátorok
  • Lehetőség két SD-kártya használatára a hipervizorok hibatűrővé tételéhez
Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Felgyorsítja az informatikai szolgáltatás üzembe helyezését
Ésszerűsíti az infrastruktúra kialakítását, felgyorsítja a feladatkiosztással és egyszerűsíti az informatikai szolgáltatások nyújtását az Active System Manager egyesített konzoljával és rendkívül intuitív felhasználói felületével. A legújabb generációs Dell PowerEdge kiszolgálókhoz továbbfejlesztve az alábbi funkciókkal:
  • Sablonalapú kiszolgáló és IO-konfigurációk, azonosításkezelés és a migrációs lehetőségek
  • Gyors feladatkiosztással bővíthető, azonnal használható sablontárral
  • Felhőhasználatra való alkalmasság az infrastruktúra mint szolgáltatás (Infrastructure as a Service, IaaS) és a platform mint szolgáltatás (PaaS) funkció támogatásával, beleértve a Red Hat és a VMware megoldásait is


Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
A jövőre felkészített adatközpont beszerzése
A nagy teljesítményű feldolgozás, nagy memóriakapacitás és újszerű helyi tárolási lehetőségek jobb méretezhetőséget kínálnak a teljes portfóliót tekintve. Ennek köszönhetően a legújabb generációs Dell PowerEdge kiszolgálók megfelel a mai igényeknek, mivel az adott hardver, a nagy belső tér és az egyszerűsített felügyelet képes alkalmazkodni a munkaterhelési szükségletekhez.


Dell PowerEdge R730 2U rack server for 8x 3.5" HDDs, Processzor: Intel Eight-Core Xeon E5-2620 v4 (2.1GHz, 20MB Cache, 8.0GT/s QPI, Turbo, 85W), Memória: 16 GB DDR4...


Dell PowerEdge R730 2U rack server, Férőhely: 8x 3.5" HDD, Processzor: 1x Intel Eight-Core Xeon E5-2620 v4 (2.1GHz, 20MB Cache, 8.0GT/s QPI, Turbo, 85W), Memória: 1...







Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450