Megérkeztek az új üzleti kategóriás Dell Vostro sorozatok!



Tekintse meg kínálatunkban a legújabb Dell Vostro modelleket!


Jobbá teszi a hétköznapokat

Kicsi és könnyű 14 hüvelykes laptop, amely egyesíti a zökkenőmentes csatlakoztatási és biztonsági lehetőségeket, így professzionális munkahelyet kínál, amelyre számíthat.
Dell Vostro 5581 notebook
Intelligens munkavégzés

15 hüvelykes laptop, amely az egyszerű csatlakozás, a számos biztonsági opció és a nagy méretű képernyő révén olyan professzionális társ, amelyre mindig számíthat.
Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2019.05.24.

Dell Vostro 5581 - 15 colos
Vékony. Könnyű. Készen áll az üzletre.
15 hüvelykes, általános kisvállalati felhasználásra tervezett laptop hátulról megvilágított billentyűzettel, számbillentyűzettel és biztonsági lehetőségekkel.

Lenyűgöző teljesítmény
Elegendő teljesítmény: Birkózzon meg a kihívásokkal a legújabb, akár Intel® Core™ i7 processzorokkal.

Egyszerű bővíthetőség:
A kétmeghajtós, HDD SSD konfiguráció, valamint a 2 SoDIMM DDR4 memóriafoglalat révén az igényeivel együtt bővítheti rendszerét.

Kiváló grafikus teljesítmény:
Dolgozzon egyszerre több feladaton megszakítás nélkül, és futtasson grafikaigényes alkalmazásokat az akár 4 GB DDR5 vRAM-mal ellátott opcionális különálló grafikus kártyával.

Ragyogó látvány, kristálytiszta hangzás:
A ragyogó, tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott HD kijelző lenyűgöző vizuális élményt nyújt. A beépített HD webkamera és a Waves MaxxAudio® Pro hangrendszer révén kristálytiszta kép és hang mellett dolgozhat együtt távolról munkatársaival. Dell Vostro 5581 notebook
Vékony és könnyű:
A korábbi generációhoz képest átdolgozott, pillekönnyű kivitel elegáns megjelenést biztosít.

Kényelmesebb:
Az opcionális hátulról megvilágított billentyűzet, a számbillentyűzet és a precíziós érintőpad megkönnyíti a munkát.

Figyelemfelkeltő üzleti megjelenés
Az élénk színek széles skálája révén a Vostro 15 5000 kiemelkedő, ugyanakkor professzionális és elegáns külsővel rendelkezik. A színválaszték területenként eltérő.

Vállalkozásával szinkronban bővíthető
Igény szerint bővítheti az adattárolást és a memóriát a kétmeghajtós, HDD SSD konfiguráció, valamint a 2 SoDIMM DDR4 memóriafoglalat révén.

Minden csatlakozási lehetőség rendelkezésre áll:
USB (3.0 és 2.0), SD-kártyaolvasó, valamint HDMI, VGA és Gigabit Ethernet port.

Felügyelet, amelyre számíthat:
A könnyen elérhető Dell BIOS-szal széles körűen konfigurálhatja a rendszert a saját igényeinek megfelelően. Dell Vostro 5581 notebook

Tekintse meg az 5581-es modelleket Web Áruházunkban!
Dell Vostro 5481 - 14 colos
Jobb együttműködés:
A SmartByte a streamelést előnyben részesíti a többi alkalmazással szemben, a Waves Maxx AudioPro pedig élethű hangminőséget kínál a zökkenőmentes videókonferenciák érdekében.

Kiváló grafikus teljesítmény:
A különálló NVIDIA® MX130 grafikus kártya lehetővé teszi a gördülékeny többfeladatos munkavégzést vagy nagy grafikai teljesítményt igénylő alkalmazások futtatását.

Felügyelet, amelyre számíthat:
A Dell BIOS egyszerű elérhetőségével széles körűen konfigurálhatja a rendszert a saját igényeinek megfelelően.

Biztonság egyszerűen:
Az opcionális ujjlenyomat-olvasó és a Windows Hello szolgáltatás révén egyetlen érintéssel bejelentkezhet - nem kell jelszót beírnia.

A legújabb processzorok:
Vágjon bele a napi kihívásokba a legújabb technológiát alkalmazó, 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorokkal felvértezve. Dell Vostro 5581 notebook
Bőséges memória és tárhely:
A PCIe NVMe SSD-opciókkal, és az akár 32 GB DDR4-memóriával a tárhely és a memória igényei szerint bővíthető.

Nagy felbontás minden szögből:
A HD kijelző szinte bármilyen szögből jól mutat. Az opcionális Full HD kijelző révén pedig az In-Plane Switching (IPS) technológia pontos, széles szögű megtekintést kínál.

Jobb együttműködés:
A SmartByte a streamelést előnyben részesíti a többi alkalmazással szemben, a Waves Maxx AudioPro pedig élethű hangminőséget kínál a zökkenőmentes videókonferenciák érdekében.

Kisvállalati védelem:
A hardveres platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) 2.0* üzleti szintű védelmet és tárolást biztosít az eszközt hitelesítő titkosítási kulcsokhoz. A BitLockerrel együtt megadhatja a biztonsági beállításokat.

Nem probléma, ha nincs informatikus:
Az opcionális Dell ProSupport és ProSupport Plus szolgáltatással a 24 órában közvetlenül érheti el a szakképzett technikusokat, akik pillanatok alatt segítenek Önnek megoldani a problémákat. Dell Vostro 5581 notebook

Tekintse meg az 5481-es modelleket Web Áruházunkban!









Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450