Takarítsa meg a tintaköltség akár 90%-át!



Akár 3 évre elegendő tinta jár hozzá!


Válasszon tökéletes nyomtatót az új tanévre!
Élvezze a patronmentes nyomtatást, hiszen akár 31 000 Ft-ot is jóváírunk Önnek promóciós EcoTank nyomtató vásárlása esetén.


Epson, nyomtatók, festék, tinta, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2019.08.14.

Vásároljon Epson terméket akár 31.000 Forint pénzvisszatérítéssel!
Az Epson pénzvisszatérítéssel kezdi a tanévet! Az Epson nyomtatók éles, kiváló minőségű szövegei és élénk színei a legtöbbet hozhatják ki a diákok munkájából. Akár 31 000 Ft-os jóváírást is kaphat, amennyiben promóciós Epson nyomtatót vásárol.
Epson pénzvisszatérítési akció
Rendkívül alacsony költségű nyomtatás
Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók rendkívül alacsony lapköltségének köszönhetően akár 90%-kal csökkentheti nyomtatási költségeit. Ez nem meglepő, ugyanis akár három évre elegendő tintát mellékelünk hozzá. Továbbá bizonyos EcoTank nyomtatókkal akár 14 000 oldalt nyomtathat fekete-fehérben, valamint 11 200 oldalt színesben.
Epson pénzvisszatérítési akció Epson pénzvisszatérítési akció
Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók előnyei
Az Epson EcoTank tintatartályos nyomtatók számos szerethető tulajdonsággal rendelkeznek, ám van köztük néhány igazán egyedülálló, amelyre szeretnénk felhívni a figyelmét. Egyrészt rendkívül alacsony költségű nyomtatási megoldást kínálnak, másrészt megbízhatóak és könnyen használhatók. További részletek az alábbiakban olvashatók.
Széles termékskála
Válasszon EcoTank külsőtartályos nyomtatót az igényeinek leginkább megfelelő funkciókkal. Az EcoTank külsőtartályos kollekció több mint 20 modellt foglal magában, amelyek között találhat otthoni, otthoni irodai használatra vagy kisvállalkozások számára tervezett modelleket.
Epson pénzvisszatérítési akció
Hogyan működik?
A beépített, nagy kapacitású tintatartály folyamatosan adagolja a tintát a nyomtatónak. Nem kell többé tintapatront cserélnie, csak egyszerűen töltse fel a tartályt az Epson tintapalackkal, és folytathatja a nyomtatást. Nemcsak sokkal kényelmesebb, de a mellékelt nagy mennyiségű tintának köszönhetően az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb. 60 db tintapatronnak megfelelő tintával szállítjuk.
Még több ok, amiért érdemes megvenni
Sokkal több van az EcoTank külsőtartályos nyomtatókban, mint a rendkívül nagy kapacitású tintatartályok. Kibővített termékcsaládunk a funkciók széles választékát kínálja.
Három év promóciós garancia
Minden Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatóhoz egy év standard jótállást vagy három év promóciós garanciát biztosítunk.
Kétoldalas nyomtatás
Takarítson meg pénzt és papírt a kétoldalas nyomtatással. Sokkal inkább környezetbarát megoldás is.
Mobil nyomtatás
Küldjön dokumentumokat nyomtatásra okostelefonról vagy tabletről az ingyenes Epson iPrint alkalmazással. Küldjön vagy kapjon e-mailben nyomtatandó fájlokat bárhonnan a világból az Epson Email Print segítségével.
Beépített nyomtatófej
A piacon elérhető többi nyomtatóval szemben az EcoTank külsőtartályos nyomtatók beépített állandó nyomtatófejjel rendelkeznek a problémamentes, megbízható nyomtatás érdekében.
Zárolási és töltési rendszer
Az Epson problémamentes EcoTank külsőtartályos nyomtatóinak új generációja továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, amely minimalizálja a kifröccsenés és a koszolás kockázatát. A kifröccsenés minden állapotban a minimálisra csökken a könnyen nyitható tartályoknak köszönhetően, amelyekből könnyű kiönteni a tintát, és olyan mechanizmust használnak, amely biztosítja, hogy a tartályokba kizárólag a megfelelő tinta kerüljön.
Epson pénzvisszatérítési akció
Tekintse meg az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató kínálatunkat!
  Multifunkciós nyomtató tintasugaras színes A4 EPSON EcoTank MFP L3110 USB, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Nincs, Terhelhetőség: 6500 ...
Ár: töltés Ft
  EPSON EcoTank MFP L3150 Tintasugaras színes A4, Felbontás: 5760 x 1440 dpi, Papírformátum: A4, Nyomtatási technológia: Tintás, Sebesség A4 ff: 33 lap/perc, Sebesség A4 színes: 15 l ...
Ár: töltés Ft
  Epson EcoTank L4150 színes tintasugaras A4 Multifunkciós nyomtató, Nyomtatási Technológia: Tintasugaras, Színes nyomtatás: Van, Duplex nyomtatás: Nincs, Terhelhetőség: 2500 lap/hó, ...
Ár: töltés Ft









Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450