Ismerje meg és élvezze a játék új szintjét a nagy teljesítményű Nitro 5 készülékkel!



A masszív, visszafogott kialakítás villámgyors FHD IPS képernyőt és a játékélményt minden tekintetben feljavító, lenyűgöző technológiák tárházát rejti magában.


Kiváló műszaki jellemzők
Uralja a játékvilágot a 10. generációs Intel® Core™ i7 processzor vagy az AMD Ryzen 4000 sorozatú mobil processzor és az NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus kártya együttes erejével. Maximális sebesség és hatalmas tárhely: két foglalat az M.2 PCIe SSD-k számára és akár 32 GB DDR4 RAM.
Intel Core i7 10th Gen Nvidia GeForce RTX AMD Ryzen 7 4000 series 3ms Response Time DTS-X Sound System Killer Ethernet E2600


ACER notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2020.09.10.

Microsoft®
Windows 10 Home
Operációs rendszer
Core™ i7
10. generációs Intel®
processzor
NVIDIA®
GeForce RTX™
grafikus kártya
RAM/tárhely
32 GB/1 TB Raid 0
DDR4-29331/NVMe SSD
Acer Nitro 5 Intel AMD Nvidia
NVIDIA RTX™ technológia
A GeForce RTX™ gamer laptopok alapja az NVIDIA Turing™ GPU architektúra és a forradalmi NVIDIA RTX™ platform. Készüljön fel a leggyorsabb, legrealisztikusabb, MI által felfokozott játékélményekre.
Acer Nitro 5 Nvidia
Vizuális intenzitás
Fedezze fel a játékok világát még részletgazdagabban a 17,3 vagy 15,6"-es FHD IPS kijelző éles képeivel. Élvezze az akadozás- és elmosódásmentes játékélményt a 144 Hz-es frissítési gyakorisággal és a 3 ms-os válaszidővel. 80%-ra növeltük a kijelző-káva arányt a keskeny, 7,02 mm-es kávával, és élethű színeket biztosítunk a 72% NTSC, 300 nites panellel.
Acer Nitro 5 144Hz 3ms
Tűzrőlpattant hűtés
Amikor a megterhelő igénybevétel miatt egy kis pluszra van szükség, a két ventilátorral, az Acer CoolBoost™ technológiával és a négy légkivezetős kialakítással megakadályozhatja, hogy felforrósodjon a helyzet. A CoolBoost™ 10%-kal növeli a ventilátorsebességet és 9%-kal a CPU/GPU hűtést az automatikus móddal összehasonlítva. Felügyelje és kezelje a rendszert valós időben a NitroSense segítségével, beleértve a hőmérsékletet, a ventilátorsebességet és még sok mást.
Acer Nitro 5 Hűtés
A győzelem kulcsa
Dobja fel a felhasználói élményt a 4 zónás RGB billentyűzettel, és vegye át az irányítást a laptop belső működése fölött a dedikált NitroSense billentyűvel. A WASD gombokat és a nyílbillentyűket is kiemeltük a könnyű láthatóság érdekében, maga a billentyűzet pedig azonnal reagál a mindössze 1,6 mm-es lenyomási távolsággal.
Acer Nitro 5 RGB Billentyűzet
Érje el a hangsebességet
A jobb audió nemcsak győzelemre vezethet, hanem immerzívebb élményt is kínál a dupla 2 W-os hangszórónak köszönhetően. A DTS:X® Ultra technológia tiszta hangzást biztosít, és 3D-s térbeli hangzás is elérhető vele, így pontosan hallhatja, honnan érkeznek ellenfelei.
Acer Nitro 5 Sound System
A csatlakozás nem játék
Törjön az élre online: vegye kezébe a hálózat irányítását, és helyezze előtérbe a játékot a Killer™ Ethernet E2600 és az Intel® Wi-Fi 6 segítségével.
Acer Nitro 5 Killer Ethernet E2600
Portok bősége
Csatlakoztassa összes perifériáját a portok teljes választékához, beleértve a HDMI 2.0 és a legújabb USB 3.2 szabványt is 1. és 2. generációs támogatással.
Acer Nitro 5 Killer Portok








Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450