A Lenovo új dizájnú laptopja



Megrendezésre került a WMC 2023, amelyben a Lenovo bemutatta többek közt a még folyamatban lévő új fejlesztésüket.


A World Mobile Conference a világ legnagyobb és legbefolyásosabb telefontechnológiai gyártók találkozója, ahol a jövőbeli termékeiket mutatják be.
Ezen a találkozón a Lenovo bemutatta a fejlesztés alatt álló ThinkBook-ját is, ami felkeltette a világ érdeklődését.

Az oldal tartalma:

Lenovo notebook (laptop), netbook, pc, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

2023.03.02.

  1. Mitől különleges ez a laptop?
  2. Kik számára készülhet ez a laptop?
  3. Mikorra várható ez a laptop?

Mitől különleges ez a laptop?

A Lenovo egy eddig nem látott dizájnt mutatott be, ahol maga a laptop - a nem teljes formájában - egy közönséges laptopnak tűnik, ami 12,7"-os kijelzővel és egy 4:3-as képaránnyal rendelkezik.

Ugyan korábban már láthattunk okostelefonok formájában kihajtható kijelzőt, ez a koncepció máshogy közelíti meg ezt a fajta ötletet.

Lenovo uj dizajnu laptopja alaphelyzet

Egy speciális gomb lenyomásával, ami a laptop oldalán található, elkezd "növekedni" a képernyő. Az "extra" kijelző a billentyűzet alatt foglal helyet, majd onnan emelkedik ki, függőlegesen bővítve a kijelző méretét.

Ez a folyamat kb. 10 másodpercet vesz igénybe, és eredményként egy majdnem négyzet alakú 15,3"-os 8:9-es képarányú kijelzőt kapunk, ami összességében 2,6"-os növekedést jelent.

Lenovo uj dizajnu laptopja veghelyzet

Mivel ez a folyamat nyilván energiát vesz igénybe, így kérdéses marad, hogy mennyire erős akkumulátor kell majd hozzá, hogy akár egy egész napi használatot kibírjon a laptop.

A Lenovo szerint nagyjából 20000 és 30000 közötti az a szám, ahányszor fel-le lehessen mozgatni a képernyőt és a magának a funkciónak a terhelhetősége is fejlesztés alatt áll

Kik számára készülhet ez a laptop?

Első ránézésre a dizájn olyan felhasználók számára készülhet, akik sok időd töltenek weboldalak vagy dokumentumok megtekintésével.

A nagy függőleges dizájn több lehetőséget kínál a weboldalak görgetéséhez vagy hosszú dokumentumok és nagy táblázatok áttekintéséhez.

Mikorra várható ez a laptop?

Ami nyilvánvaló, hogy ez még csak egy prototípus és egy ilyen merész próbálkozáshoz rengeteg pénzt és időd kell befektetni, viszont így, hogy már a prototípust bemutatták, a következő években elképzelhető, hogy megjelenik a piacon is.

Ezzel szemben Lenovo nem adott ki hivatalosan a laptopra megjelenési dátumot, így csak találgatni lehet annak megjelenését illetően.

Amint elérhetővé válik, kínálatunkban megtalálhatja!

Amennyiben megtekintené Lenovo kínálatunk, kattintson az alábbi linkre:

Lenovo notebook (laptop), netbook, pc, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház







Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450