Az új Windows 11 bemutatása



Megérkezett az új Windows 11! Miért váltson Windows 11-re? Funkciók, újdonságok, változtatások avagy a Windows 11 élmény


Microsoft egerek, operációs rendszerek, kiegészítők, Office, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

2022.05.09.



Mint a Windows 10 utódja, számos újdonsággal kellett előrelépnie, mint funkciók, mind kreativitás szempontjából. Ennek célja egy olyan ismerős környezet létrehozása, ahol a felhasználók könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban el tudják érni azt, amit szeretnének.

Tartalom:

  • - Kreativitás
  • - Funkciók
  • - Teljesítmény


Kreativitás

Egy teljesen új témát találunk benne, ami letiszultabb és egyszerűbb használni: többek között a Start menüt, a tálcát magát, a hangjelzéseket, a betűtípusokat stb. láthatjuk egy új, modern köntösben:

A Windows 11 új megjelenése

Könnyebben elrendezhetjük az aktív ablakainkat a Snap Layoutokkal. Ez lehetővé teszi a párhuzamos munkák könnyebb elrendezését, hogy a fájlok és alkalmazások mindig kéznél legyenek:

A Windows 11 új Snap Layout-ja


Funkciók

Bekerült a Teams alkalmazás a könnyebb, gyorsabb kapcsolattartás érdekében, ami közvetlenül a tálcáról elindítható. Bármikor és bárkivel kapcsolatba léphetünk mind szöveges, hívás, videochat formájában:

A Windows 11 új Teams alkalmazása

Új külsőben láthatjuk a widget-panel is. Ez egy személyre szabható, letisztultabb, felhasználóbarát élményt nyújt a Microsoft Edge segítségével, itt láthatjuk a jól megszokott híreinket, az időjárást és egyebeket:

A Windows 11 új widget-panelje

Megújult még a Microsoft Store kialakítása is. Ennek célja, hogy a munkákhoz és a szórakozáshoz kapcsolódó alkalmazásainkat könnyen elérjük. Bővült az alkalmazások kínálata is:

A Windows 11 új Store-ja

Hamarosan a Windows 11 támogatja az Androidos alkalmazásokat is. Az Amazon Appstore-on keresztül tölhetjük le ezeket:

A Windows 11 új Android alkalmazásai

A Store kínálata játékok szempontjából is bővült az Xbox Game Pass keretein belül. Havi előfozetéssel játékok százait érjhetjük el:

A Windows 11 új Xbox pass-a


Teljesítmény

Teljesítmény szempontjából is előre lépés történt. A kompatibilis gépeknél javulást tapasztalhatunk memória és processzor erőforrás-menedzselés szempontjából. Mivel a Windows 11 a Windows 10-re épült, így a telepítés és a frissítések ugyanúgy működnek a jól megszokott módon:

A Windows 11 új beállítási felülete








Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450