Az új Windows 11 bemutatásaMegérkezett az új Windows 11! Miért váltson Windows 11-re? Funkciók, újdonságok, változtatások avagy a Windows 11 élmény


Microsoft egerek, operációs rendszerek, kiegészítők, Office, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

2022.05.09.Mint a Windows 10 utódja, számos újdonsággal kellett előrelépnie, mint funkciók, mind kreativitás szempontjából. Ennek célja egy olyan ismerős környezet létrehozása, ahol a felhasználók könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban el tudják érni azt, amit szeretnének.

Tartalom:

  • - Kreativitás
  • - Funkciók
  • - Teljesítmény


Kreativitás

Egy teljesen új témát találunk benne, ami letiszultabb és egyszerűbb használni: többek között a Start menüt, a tálcát magát, a hangjelzéseket, a betűtípusokat stb. láthatjuk egy új, modern köntösben:

A Windows 11 új megjelenése

Könnyebben elrendezhetjük az aktív ablakainkat a Snap Layoutokkal. Ez lehetővé teszi a párhuzamos munkák könnyebb elrendezését, hogy a fájlok és alkalmazások mindig kéznél legyenek:

A Windows 11 új Snap Layout-ja


Funkciók

Bekerült a Teams alkalmazás a könnyebb, gyorsabb kapcsolattartás érdekében, ami közvetlenül a tálcáról elindítható. Bármikor és bárkivel kapcsolatba léphetünk mind szöveges, hívás, videochat formájában:

A Windows 11 új Teams alkalmazása

Új külsőben láthatjuk a widget-panel is. Ez egy személyre szabható, letisztultabb, felhasználóbarát élményt nyújt a Microsoft Edge segítségével, itt láthatjuk a jól megszokott híreinket, az időjárást és egyebeket:

A Windows 11 új widget-panelje

Megújult még a Microsoft Store kialakítása is. Ennek célja, hogy a munkákhoz és a szórakozáshoz kapcsolódó alkalmazásainkat könnyen elérjük. Bővült az alkalmazások kínálata is:

A Windows 11 új Store-ja

Hamarosan a Windows 11 támogatja az Androidos alkalmazásokat is. Az Amazon Appstore-on keresztül tölhetjük le ezeket:

A Windows 11 új Android alkalmazásai

A Store kínálata játékok szempontjából is bővült az Xbox Game Pass keretein belül. Havi előfozetéssel játékok százait érjhetjük el:

A Windows 11 új Xbox pass-a


Teljesítmény

Teljesítmény szempontjából is előre lépés történt. A kompatibilis gépeknél javulást tapasztalhatunk memória és processzor erőforrás-menedzselés szempontjából. Mivel a Windows 11 a Windows 10-re épült, így a telepítés és a frissítések ugyanúgy működnek a jól megszokott módon:

A Windows 11 új beállítási felülete

Black Friday akció 2022!
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450