LG Gram ultrakönnyű laptopok a Klick Computer kínálatábanLegyen szó munkáról vagy játékról, az LG gram nagy teljesítményt nyújt, és növeli a termelékenységet. A vékony kialakítással, a könnyű kerettel és az egész napra elegendő akkumulátor-üzemidővel az LG gram ideális munkaállomás.


Most már kínálatunkban is elérhetőek az LG 16" és 17" kijelzővel szerelt, viszont lehetetlenül alacsony tömegű laptopjai.2022.01.26.

Miért válassza az LG Gram notebookokat?LG Gram

Könnyű, kompakt házBármelyik LG gram laptopot is választja, a könnyű és kompakt háznak köszönhetően bárhová magával viheti, és bármit csinálhat rajta.


LG Gram

16:10-es képarányú, nagy képernyőA 16:10-es képarányú, nagy képernyő az IPS kijelzővel 11%-kal több képernyőfelületet biztosít a 16:9-eshez képest. Ráadásul a DCI-P3 99% (Tip.) színtartományra képes, nagy felbontású WQXGA (2560 x 1600)* kijelző pontosan képes megjeleníteni az Ön kreatív ötleteit.


LG Gram

Intel® Evo™ platformAz Intel® Evo™ platformmal – azaz a 11. generációs Intel® Core™ processzorral és az Intel® Iris® Xe grafikus lapkával – az LG gram biztosítja a gyors feldolgozást.


LG Gram

Hosszú akkumulátor-üzemidőAz nagyobb, akár 80 Wh-s akkumulátorkapacitással az LG gram egész nap működik. Bárhol zökkenőmentes teljesítményt nyújt a teljes munkaidőben.
Felkeltette érdeklődését?


Aktuális LG Gram kínálatunkért Kattintson ide!
Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450