A Bing AI és a Microsoft Edge



A Microsoft bővíti a Bing AI szerepét a Edge-ben: új funkció a Bing AI segítségével


A Microsoft frissíti az Edge mini menüjét, tovább integrálva a Bing AI-t és bővítve annak szerepét a böngészőben. Mutatjuk mi változik és mivel bővül az Edge.

A cikk tartalma:

Op. rendszer, OEM szoftver : MICROSOFT, Microsoft-OEM, Microsoft-SC, Op. rendszer, OEM szoftver OnLine vásárlás árlista árak

2023.05.05.



Mi is az a Bing AI

Bing AI

Bizonyára már a mesterséges intelligencia, mint olyan, nem egy idegen fogalom manapság számunkra. Ezek a "robotok" arra lettek tervezve, hogy segítsék munkánkat, válaszoljanak mindenféle kérdésünkre.

A Bing AI egy a Microsoft által fejlesztett mesterséges intelligencia, amely képes közel emberien válaszolni szinte bármilyen kérdésünkre. Egy adatbázisból tud nekünk választ adni és bár néha elfelejti, amit előzőleg mondtunk neki, viszonylag naprakész információkkal tud szolgálni.

Egy ilyen verziója a mesterséges intelligenciáknak a köztudatban nagyobb népszerűséget élvező ChatGPT (ami alapján lett a Bing AI is létrehozva), ami hasonlóan működik és programozni is tud.

A Bing AI szerepe az Edge böngészőben

A Microsoft Edge-nek jelenleg is része a Bing AI. Ezt elérhetjük a jobb felső sarkában a böngészőnek a bing ikonra kattintva és bejelentkezés után már chat-elhetünk is vele kedvünkre a Csevegés megkezdése gombra kattintva, de a következő frissítés mást is nyújt nekünk majd.

Microsoft Edge

A legfőbb célja a Microsoftnak, hogy szeretné az Edge funkcióit bővíteni azzal a céllal, hogy visszaszerezze a Második legnépszerűbb böngésző címet az Apple Safari-jától. Ennek érdekében pedig a Bing AI jelenlétét fogja növelni a jövőben az Edge-ben, a saját böngészőjében.

Az új funkció működése

Bing AI menü

A Microsoft Edge egy következő frissítésében egy adott oldalon bármely szöveget kijelölve, majd a Jobb klikk egérgombot megnyomva elénk tárul egy megszokott, de módosított és kisebb mini menü.

Itt a Bing AI-t meg lehet kérdezni különféle dolgokról a kijelölt szöveget beillesztve a Bing Chat opciót választva. Továbbá a mini menüben megmaradt pl.: a szokásos másolás, Bing-keresés és további műveletek menüpont.

Megjegyzés: Abban az esetben, ha nem jelölünk ki semmilyen szöveget, a hagyományos mini menü fog felugrani, ahogy azt az Edge felhasználók már megszokhatták.

Összességében ez a módosítás / frissítés egy viszonylag kis jelentőséggel bíró mondhatni funkció, de egy pár kattintást megspórolhatunk vele a jövőben, ha mesterséges intelligencia segítségével szeretnénk dolgozni vagy böngészni.










Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450