Access 2007 Win32 Hungarian CD 077 03790 Technikai adatlap



Access 2007 Win32 Hungarian CD 

077-03790


Gyártó : 

Microsoft / Microsoft software Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2010.10.01 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Access 2007 Win32 aktuális ajánlatunk


Access 2007 Win32 Hungarian CD 077-03790 fotó
Click a(z) Access 2007 Win32 Hungarian CD fotóra (csak illusztráció)



Microsoft software, Microsoft kínálatunk Microsoft software árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

Access 2007 Win32 Hungarian



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
64 370- Ft
81 750- Ft





Törzsvásárlói pont 817- klick







Access 2007 Win32 Hungarian CD Technikai adatok, műszaki paraméterek 077-03790



Tech. Spec. Info : Az Office Access 2007 használata nem igényel alapos adatbázis-ismereteket. Továbbfejlesztett felületével és interaktív tervezési funkcióival lehetővé teszi az adatok gyors és egyszerű nyilvántartását, illetve jelentések készítését. Az előre kidolgozott adatbázis-megoldásokkal gyorsan el lehet kezdeni a munkát: ezek módosíthatók és az üzleti igényekhez igazíthatók. Az adatokat űrlapokból, üzenetekből vagy külső alkalmazásokból lehet összegyűjteni. Lehetőség van részletes kimutatások oly módon való elkészítésére és szerkesztésére, amely a döntéshozatal szempontjait szolgálja azzal, hogy az adatokat rendezett, szűrt és csoportosított formában jelenítik meg. Az adatok megosztását elősegíti, hogy az Office Access 2007-fájlok áthelyezhetők a Microsoft Windows SharePoint Services-webhelyekre, ahol nyomon következők az adatok módosításainak előzményei, helyreállíthatók a törölt adatok, beállíthatók az adathozzáférési engedélyek, valamint rendszeres biztonsági mentés hajtható végre.


Az adatok nyilvántartásának gyors megkezdése

Lásson azonnal munkához az Office Access 2007 eredményközpontú funkcióival!

* Előre kidolgozott megoldások: Az új Első lépések képernyő sokféle előre kidolgozott adatbázis-megoldást kínál. Ezek azonnal használatba vehetők többek között a címek, az események, az ügyek és a tárgyi eszközök nyilvántartásához, de további fejlesztésre és finomításra váró sablonként is alkalmazhatók: a nyilvántartani kívánt adatokhoz igazíthatók, illetve a nyilvántartás módjának megfelelően testreszabhatók. A Microsoft Office Online webhelyen idővel további alkalmazássablonok jelennek majd meg, és az Első lépések ablak is tájékoztatást ad azokról.
* Eredményközpontú felhasználói felület: Az Office Access 2007 külseje is megújult: így egyszerűbben lehet adatnyilvántartó alkalmazásokat (Access adatbázis-megoldásokat) létrehozni, módosítani, illetve dolgozni velük. Az új, eredményközpontú felhasználói felület környezetérzékeny, és leginkább a hatékonyságra, illetve az adatok könnyű áttekintésére összpontosít. A programnak csaknem 1000 parancsa van, az új felhasználói felület azonban csak azokat jeleníti meg, amelyek lényegesek az aktuális feladat elvégzésében. A lapfülekkel tagolt ablakos nézet, az állapotsor, a gördítősávok és a címsor pedig korszerű külsőt kölcsönöz az Office Access 2007 programra épülő alkalmazásoknak.
* Továbbfejlesztett navigáció: Az új navigációs ablak teljes képet ad a táblákról, az űrlapokról, a lekérdezésekről és a kimutatásokról. Az adott táblához tartozó összes űrlap és kimutatás rendszerezése és megtekintése végett egyéni csoportok is létrehozhatók.
* Táblák gyors létrehozása: Az Office Access 2007 megkönnyíti a táblák adatlapon való létrehozását és testreszabását. Az adatokat adatcellákba írhatja – csakúgy, mint a Microsoft Office Excel programban. Amikor új értéket ír be, az Office Access 2007 automatikusan új mezőt vesz fel, és meghatározza az adattípust (dátum, szám, szöveg stb.) is. Az új adatlapra egész Excel-táblákat is beilleszthet: az Office Access 2007 automatikusan felépíti az összes mezőt, és felismeri az adattípusokat.
* Névjegyrekordok importálása a Microsoft Office Outlook 2007 programból: Az Office Access 2007 lehetővé teszi, hogy az Access és az Office Outlook 2007 névjegyrekordokat adjon át egymásnak. Az Outlook programból névjegyrekordok importálhatók az Office Access 2007 programba. Az Office Access 2007 programból pedig lehetőség van névjegyrekordok exportálására, majd az Office Outlook 2007 programban névjegyként való mentésére.



Adatok szűrése és rendezése: Az Office Access 2007 programban egyszerűbb az adatok szűrése, ez pedig segíti az üzleti kérdésekben való tisztánlátást. A szöveges, a numerikus és a dátumadatokhoz különböző szűrési lehetőségek állnak rendelkezésre. Megkönnyítik például a dátumoszlopok szűrését: mai, tegnapi, múlt heti, következő havi, jövőbeli, múltbeli stb. A szűrés az Office Excel 2007 és az Office Access 2007 programban egységesen történik, ezért a szükséges adatok megkereséséhez nem kell új módszereket megtanulni.



# Munka többértékű mezőkkel: Az Office Access 2007 program összetett adattípusokat is támogat. Olyan oszlopokat is meg lehet adni, amelyek egy cellában egynél több értéket is elfogadnak. Ha egy feladatot több személynek oszt ki, az összes nevet beírhatja az adott cellába. A Windows SharePoint Services technológia kompatibilis az ilyen összetett adattípusokkal, ami biztosítja, hogy ugyanazok az adatok a helyi és a webes adattárakban egyformán felhasználhatók legyenek.
# Dokumentumok és fájlok csatolása az adatbázishoz: Az alkalmazások a korábbiakhoz képest érdekesebb és hasznosabb adatokat tartalmazhatnak. Az adattár egy adott rekordjához több fájlt – képeket, dokumentumokat vagy számolótáblákat – is lehet csatolni, melyek könnyen kezelhető hivatkozások formájában jelennek meg. Ha a fájl nincs tömörítve, az Office Access 2007 program automatikusan tömöríti azt a merevlemez-terület jobb kihasználása érdekében.
# Interaktív űrlapok tervezése: Az Office Access 2007 alakhű (WYSIWYG) űrlapszerkesztési felülettel rendelkezik. A képernyőn valós időben tervezheti meg és módosíthatja az űrlapok elrendezését, az űrlapot pedig a fejlesztés alatt is megtekintheti működés közben. Az alakhű tervezőfelülettel igen gyorsan lehet űrlapokat felépíteni, így több időt tölthet érdemi munkával, és kevesebbet kell törődnie a tervezési és formázási problémákkal.
# Rich text formátum: Félkövér szöveg? Dőlt betűk? Semmi probléma. Az Office Access 2007 támogatja a formázott szöveg használatát a táblák adataiban.





Nagy információtartalmú jelentések létrehozása és adaptálása

Az Office Access 2007 segítségével a káosznak értelmet lehet adni. Az adatok nagy információtartalmú kimutatásokban egyesíthetők, ami megalapozottabb döntéseket tesz lehetővé.

* Interaktív jelentésszerkesztő üzemmód: Az Office Access 2007 újdonsága az is, hogy a kimutatás létrehozása közben figyelni lehet, hogyan fognak megjelenni benne az adatok. Az új, alakhű (WYSIWYG) felülettel közvetlenül alakíthatja a kimutatás elrendezését, miközben a kimutatástervezőben az adatok között böngész. A kimutatást nem szükséges végigfuttatni, hogy kiderüljön, hogyan jelennek meg az adatok az adott oldalon. Ez megkönnyíti a tetszetős kimutatások létrehozását, és időt is megtakarít.
* Interaktív tallózás a jelentések között: Az új jelentéstallózó módban a felhasználói jelentések is könnyebben elérhetők. A CTRL+F billentyűkombinációval keresni lehet a rekordok között, illetve átmásolhatja azokat más alkalmazásokba is, illetve magukat a rekordokat is beolvashatja szerkesztésre. Az új szűrőfunkcióval jobban átláthatók a döntéshozatalt megalapozó adatok.
* Adatok csoportosítása a jelentésekben: A továbbfejlesztett Csoportosítás ablaktábla áttekinthető módon jeleníti meg az adatcsoportokat, így a változtatásokat menet közben is meg lehet tekinteni a kimutatásokban. A jelentésekhez könnyen hozzáadhatók az adatok elemzését segítő összegek, részösszegek, számlálók és más elemek. Az adatok egy vagy több rétegbe is csoportosíthatók, és részösszegek is rendelhetők hozzájuk.




A nyilvántartott adatok megosztása másokkal

Az Office Access 2007 programmal könnyű adatokat gyűjteni, megosztásuk pedig biztonságosabb és rugalmasabb.

* Adatgyűjtés az Office Outlook 2007 programmal: Az Office Access 2007 egyszerűbbé teszi az adatok gyűjtését. Az adatgyűjtő űrlapot a Microsoft Office InfoPath 2007 vagy az e-mailek törzsében található HTML-tartalom alapján automatikusan építi fel. Az űrlapot a címzetteknek az Outlook-névjegyek között vagy magában az Access programban tárolt e-mail címekre lehet elküldeni. Az Office Outlook 2007 feldolgozza a beérkező űrlapokat, és az adatokat az Office Access 2007 adattárba menti – ezzel újragépelés nélkül frissíti az adatokat a nyilvántartó alkalmazásban.

* Közös munka a weben a Windows SharePoint Services segítségével: A Windows SharePoint Services programra épülő webhelyek olyan helyet kínálnak, ahol a munkacsoport tagjai kommunikálhatnak egymással, megoszthatnak dokumentumokat, és együtt dolgozhatnak projekteken. Az Office Access 2007 programmal lehetőség van Access-fájlok könyvtárakban való közzétételére. Az alkalmazást át is lehet helyezni a Windows SharePoint Services rendszerbe, tehát az adatok és az előtér-adatbázis a kiszolgálóra helyezhető, hogy a munkacsoport könnyen, webböngésző programmal kapcsolódhasson hozzá. Az űrlapok, a kimutatások és az adatok a Windows SharePoint Services rendszerben közvetlenül megtekinthetők, frissíthetők és törölhetők is, a beállított engedélyeknek megfelelően.
* Windows SharePoint Services-listák nyilvántartása az Office Access 2007 programmal: A Windows SharePoint Services-listákban levő adatokat a számítógépen telepített Office Access 2007 ügyfélprogrammal is nyilván lehet tartani.
* Hálózati kapcsolat nélküli munka a Windows SharePoint Services-listákkal: Az Office Access 2007 segítségével hálózati kapcsolat nélkül is dolgozhat a Windows SharePoint Services rendszerrel. Amikor utazik, hordozható számítógépére mentheti az adott SharePoint-lista helyi példányát, és ott szerkesztheti vagy lekérdezheti – pontosan úgy, mint a szokásos Office Access 2007-táblákat. A SharePoint-listákat alkalmazó űrlapok és kimutatások teljesen interaktívak. Amikor hordozható számítógépét ismét a hálózatra csatlakoztatja, az Office Access 2007 szinkronizálja a helyi listát a hálózatban elérhető listával.
* Integráció a Windows SharePoint Services rendszer munkafolyamataival: Az Office Access 2007 programot használó tartalomfejlesztők kihasználhatják a Windows SharePoint Services rendszer munkafolyamat-kezelési szolgáltatásainak üzleti logikáját. Ezzel interaktív munkacsoport-alkalmazások hozhatók létre. A munkafolyamat felhasználható feladatok automatikus kiosztására más felhasználóknak, projektek állapotának kimutatására, valamint annak biztosítására, hogy a feladatokat időben elvégezzék. A Windows SharePoint Services rendszerben létrehozott feladatok az Office Access 2007 és az Office Outlook 2007 programban is megtekinthetők, saját munkastílusának megfelelően.
* E-mail- és RSS-értesítések: A felhasználók e-mailben értesítést kérhetnek a rekordok hozzáadásáról, törléséről vagy módosításáról. Az RSS (Really Simple Syndication) szolgáltatásra feliratkozott felhasználók pedig hírcsatorna-listákra is előfizethetnek az Office Outlook 2007 programban.
* Mobil csatlakozás: A Windows SharePoint Services-listák mobiltelefonról is elérhetők, így a távoli felhasználók is friss értesüléseket szerezhetnek az üzleti adatok változásairól.
* A PDF és az XPS formátum támogatása: Az Office Access 2007 programban készített kimutatások menthetők PDF- (Portable Document Format) vagy XPS- (XML Paper Specification) fájlokba, későbbi nyomtatásra, postázásra vagy e-mailben való kiküldésre. Ha egy kimutatást PDF- vagy XPS-fájlba ment, a kimutatás adatait olyan könnyen terjeszthető formában rögzíti, amely megtart minden formázási jellemzőt, ugyanakkor a kimutatás kinyomtatásához vagy áttekintéséhez nincs szükség az Office Access 2007 programra.1

1 A 2007-es Microsoft Office rendszer programjaiban csak egy beépülő modul telepítése után lehet PDF- és XPS-fájlokat menteni


A bizalmas adatok kezelése és ellenőrzése

Az Office Access 2007 segítségével könnyebb kiszolgálni az adatkezelési szükségleteket, és az adatok áttekinthetősége is növekszik, méghozzá jól kezelhető környezetben.

* Fokozott biztonság: Hogy még biztonságosabb legyen és még egységesebbé váljon a 2007-es Microsoft Office rendszer többi programjával, az Office Access új és továbbfejlesztett biztonsági funkciókat tartalmaz. A bizalmi döntések egy helyen, a Microsoft Office Adatvédelmi központban hozhatók meg. A megbízható helyek megadásával könnyen megbízhatóként lehet kezelni a megnövelt biztonságú mappákban levő adatbázisokat. Az Access program emellett elindítható a kódok és makrók letiltása mellett is, ami tovább növeli a program használatának biztonságát.

# Adatok naplózása: A helyi adatbázisfájlból az adatok informatikai szakértői segítség nélkül is könnyen áttelepíthetők olyan kiszolgálókra, amelyeken a Windows SharePoint Services rendszer működik. Az ilyen kiszolgálókat a szervezet informatikai szakértői felügyelik, ők teszik biztonságossá, illetve végzik el a biztonsági mentést a szervezet házirendje szerint.
# Változatelőzmények: Ez az újdonság lehetővé teszi a rekordok változásainak követését, és annak megtekintését, hogy ki hozta létre, ki módosította, illetve ki törölte azokat. Az is kideríthető, hogy mikor történt az adatok módosítása, sőt szükség esetén az adatok korábbi állapota is visszaállítható.
# Engedélybeállítások: A Windows SharePoint Services rendszerben azt is meg lehet adni, hogy mely felhasználók férhessenek hozzá az adatokhoz, továbbá lehetőség van korlátozott olvasási vagy akár teljes körű szerkesztési engedélyek megadására.
# Lomtár: A Windows SharePoint Services Lomtár funkciójával helyreállíthatók a véletlenül törölt adatok.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Access 2007 Win32 Hungarian CD 077-03790
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Access 2007 Win32 Hungarian CD 077-03790
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2010.10.01. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Access 2007 Win32 Hungarian CD 077 03790 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Access 2007 Win32 Hungarian CD. 077-03790 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Microsoft software  077-03790


 Exchange Online Plan AAA06228, Márka: Microsoft, Típus: Exchange Online Plan
 ár : 1 930-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft 365 AAA10647, 1TB tárhely, Office
 ár : 6 058-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Office csomag Office 365 Personal, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 21 209-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 10 Home Refurb 64 bit ENG 3 Felhasználó Oem 3pack operációs rendszer szoftver, Kizárólag a refubrished programban résztvevő partnerek részére, aktiváló kódot nem tartalmaz. Felhasználói terület:
 ár : 22 390-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Office csomag Office 365 Personal, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 29 159-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 A doboz telepítő médiát nem tartalmaz! A termék Windows 10-nél régebbi operációs rendszerre nem telepíthető ! Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 6, Licenc forma: Doboz, Magyar nyel
 ár : 32 588-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Microsoft Office 365 Otthoni verzió Elektronikus licenc szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 5, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van, Német nyelv: Van, Többnyelvű: Van
 ár : 34 214-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Office 365 Vállalati Prémium Elektronikus licenc szoftver, A termék aktiváló kódját a számlázást követően a viszonteladó által megadott e-mail címre küldjük. Windows 10-nél régebbi rendszerre nem telepíthető !
 ár : 52 870-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Telepítőt nem tartalmaz, Windows 10-nél régebbi rendszerre nem telepíthető !
 ár : 90 043-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 ENG, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Angol, Gépek száma : 5
 ár : 90 894-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!