Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD 269 10313 Technikai adatlap



Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD 

269-10313


Gyártó : 

Microsoft / Microsoft software Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2010.09.28 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Office Pro 2007 aktuális ajánlatunk


Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD 269-10313 fotó
Click a(z) Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD fotóra (csak illusztráció)



Microsoft software, Microsoft kínálatunk Microsoft software árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

Office Pro 2007 Win32



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
50 060- Ft
63 576- Ft





Törzsvásárlói pont 635- klick







Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD Technikai adatok, műszaki paraméterek 269-10313



Tech. Spec. Info : Az Office Professional 2007 tartalma

* Access 2007
* Excel 2007
* Outlook 2007 with Business Contact Manager
* PowerPoint 2007
* Publisher 2007
* Word 2007


A Microsoft Office Professional 2007 az irodai és az adatbázis-kezelő szoftverek teljes körű csomagja, amellyel idő takarítható meg, és szervezettebbé tehető a munkavégzés. Sokoldalú partnerkezelési funkcióival minden ügyfél és leendő ügyfél adatai egy helyen kezelhetők. Professzionális kivitelű marketinganyagok készíthetők nyomtatásra, e-mailben való elküldésre és az internetre, és sikeres marketingkampányok alakíthatók ki a szervezeten belül. Lehetőség nyílik dinamikus üzleti dokumentumok, számolótáblák és bemutatók elkészítésére, az adatbázis-létrehozáshoz nincs szükség sem előzetes tapasztalatokra, sem műszaki szakemberekre. A továbbfejlesztett menük, amelyek mindig azokat az eszközöket jelenítik meg, amelyekre éppen szükség van, gyorsítják a tanulást.


Eredményesebb és hatékonyabb munkavégzés

Az új eszközök gyorsítják a munkavégzést, és professzionálisabb dokumentumok, számolótáblák és bemutatók elkészítésére adnak módot. Az Office Professional 2007 csomaggal gyorsan elvégezheti rutinfeladatait, így több időt fordíthat ügyfeleire. Az új feladatorientált menük és eszközsorok automatikusan az adott helyzetben alkalmazható parancsokat és beállításokat jelenítik meg, ezáltal a programok szolgáltatásait könnyebben és gyorsabban érheti el, az élőminta-szolgáltatás pedig előre megjeleníti a tervezett módosítások eredményét. Az Office Professional 2007 csomag a következőkben segít:

* A továbbfejlesztett menük és parancsok mindig azokat az eszközöket jelenítik meg, amelyekre éppen szükség van, ezzel gyorsítva az új szoftver megtanulását.
* Az Azonnali keresés szolgáltatással gyorsabban és könnyebben megtalálhatók a szükséges információk.
* A továbbfejlesztett levélszemét- és adathalászat-ellenes eszközök nagyobb védelmet nyújtanak.
* Közzétételre kész, professzionális megjelenésű dokumentumok, számolótáblák és bemutatók készíthetők anélkül, hogy órákat kellene fordítani a kívánt formátum kialakítására és az apró finomításokra.
* A Microsoft Office Outlook 2007 alkalmazásban ütemezett feladatok a naptárban is megjelennek.
* Az Office Outlook 2007 új teendősávján együtt láthatók a feladatok, a naptári adatok és a követésre megjelölt e-mailek.
* A Microsoft Office Word 2007 új sablonjaival és eszközeivel megkönnyíti a korábbi anyagok újbóli felhasználását, professzionális színvonalú formátum alkalmazását és a módosítások hatásának előzetes megtekintését.
* A Microsoft Office Excel 2007 új eszközökkel szolgálja az adatok szűrését, rendezését és képi megjelenítését, hogy még könnyebben lehessen elemezni az üzleti adatokat.


Minden ügyfél- és kapcsolattartási adat egy helyen

A Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager sokrétű kapcsolatkezelési szolgáltatásokat nyújt, amelyekkel egy helyen gyűjthetők össze és kezelhetők az ügyfelek adatai, valamint a korábbi üzenetváltások és találkozók. Az üzletmenet így átlátható marad, a vásárlói igények pedig gyorsan kiszolgálhatók. A hatékony eszközök egyszerűsítik a kapcsolatok kezelését is: az üzleti kapcsolatokat és az ügyfelek adatait a teljes értékesítési folyamaton keresztül könnyebb nyomon követni, fontossági sorrendbe állítani és kezelni – mindezt a megszokott Office Outlook 2007-környezetben lehet megtenni. Emellett lehetőség van projektfeladatok nyomon követésére és kezelésére is, illetve a feladatok munkatársaknak való kiosztására. Az Office Professional 2007 csomaggal a következőkre nyílik lehetőség:

* Egy helyen tárolhatók minden partner, leendő és létező ügyfél adatai – köztük a korábbi kapcsolatfelvételek, a várható árbevétel, a sikeres üzletkötés esélye és a feladatok – az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager alkalmazásnak köszönhetően.
* Típusától függetlenül minden kapcsolatfelvétel és üzenetváltás ugyanott rögzíthető, beleértve az e-maileket, a telefonhívásokat, a találkozókat, a feljegyzéseket és a dokumentumokat.
* Előre jelezhető az árbevétel, és sürgősségüknek megfelelően kezelhetők a feladatok az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager testreszabható irányítópultjával.
* Kapcsolat nélkül is elvégezhető a munka hordozható számítógéppel vagy zsebszámítógéppel, majd az adatok az irodába való visszatérés alkalmával szinkronizálhatók.
* Egy helyen tarthatók nyilván a projektekhez kapcsolódó információk – köztük az e-mailek, a találkozók, a feljegyzések, a feladatok és a dokumentumok –, és könnyen rendelhetők hozzá másokhoz a leendő ügyfelek, a kapcsolattartók, az ügyfelek és a feladatok az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager révén.



Professzionális marketinganyagok és -kampányok kialakítása szervezeten belül

Az Office Professional 2007 csomaggal a szervezeten belül készíthetők el a szép és professzionális minőségű marketinganyagok, és megszervezhetők a kampányok. Az Office Publisher 2007 programban nyomtatásra, e-mailben való terjesztésre, illetve webes célra egyformán létrehozhatók professzionális marketinganyagok. Az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager és az Office Publisher 2007 együttes használatával kezelhetők és nyomon követhetők a különböző marketingkampány-tevékenységek, így például a címlisták kigyűjtése, az anyagok szétküldése és az eredmények figyelése. A Microsoft Office PowerPoint 2007 testreszabható sablontárával a vállalat arculatának megfelelő professzionális megjelenésű bemutatók készíthetők. Az Office Professional 2007 szoftverrel a következőkre van lehetőség:

* A vállalat arculati elemeit (emblémáját, színeit és üzleti adatait) tartalmazó nyomtatott, e-mailben küldött és internetes marketinganyag készíthető és tehető közzé az Office Publisher 2007 révén.
* Több száz, szakemberek által tervezett, de testreszabható sablon, valamint több mint száz üres kiadványtípus vehető igénybe az Office Publisher 2007 alkalmazásban.
* Újra felhasználhatók a szöveges, grafikus és tervezési elemek, és a különféle típusú kiadványok átalakíthatók egymásba az Office Publisher 2007 segítségével.
* Az Office Publisher 2007 révén kombinálhatók és szűrhetők a különböző forrásból származó címjegyzékek és adatok – adatforrásként használható az Office Excel 2007, az Office Outlook 2007, az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager és a Microsoft Office Access 2007 –, és ennek alapján személyre szabott nyomtatott és elektronikus kiadványok hozhatók létre, valamint egyedi tájékoztatók (katalógusok, adatlapok) készíthetők.
* Az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager módot ad a marketingkampányok létrehozására, kezelésére és nyomon követésére.
* A testreszabható témák és diaelrendezések gazdag tárházával dinamikusabb bemutatók készíthetők az Office PowerPoint 2007 alkalmazással.
* Látványos diagramok, SmartArt-ábrák és táblázatok hozhatók létre, majd gyorsan megtekinthetők a formátum módosításának várható hatásai az Office Word 2007, az Office Excel 2007 és az Office PowerPoint 2007 új grafikus eszközeivel.



Az információk hatékonyabb megkeresése, használata és kezelése

Az üzleti adatok új eszközökkel kezelhetők, az adatbázisok létrehozásától kezdve egészen az információk rendszerezéséig és képi megjelenítéséig. Az Office Professional 2007 csomaggal könnyű új adatbázisokat és kimutatásokat létrehozni – technikai ismeretek nélkül is. A mellékelt sablonok és a Microsoft Office Access 2007 magától értetődő felhasználói felülete révén gyorsan és könnyen kezelhetők és tarthatók nyilván az üzleti adatok. Ezek az adatok a Microsoft Office Excel 2007 programmal is szűrhetők, rendezhetők és megjeleníthetők, így könnyebb elemezni őket. Az Office Professional 2007 csomaggal az alábbiakra van mód:

* Az Office Access 2007 használatában szerzett előzetes gyakorlat nélkül is létrehozhatók adatbázisok.
* Az Office Access 2007 alkalmazáshoz mellékelt adatbázis-nyilvántartó alkalmazások tára megoldást nyújt a leggyakoribb üzleti folyamatokra.
* A Microsoft Office Fluent felhasználói felülettel és az Excel programéhoz hasonló adatlapnézettel magától értetődőbben kezelhetők az Office Access 2007-adatbázisok.
* Egyetlen kattintással készíthetők jelentések az Office Access 2007 alkalmazásban. Az adatok szűrésére, rendezésére, csoportosítására és összegzésére továbbfejlesztett eszközök állnak rendelkezésre.
* Az Office Excel 2007 alkalmazásban új eszközök szolgálják az adatok szűrését, rendezését, grafikonon és más képi formában való ábrázolását, megkönnyítve ezzel az üzleti adatok elemzését.
* Az Office Excel 2007 programban a korábbiaknál sokkal egyszerűbb kimutatást és kimutatásdiagramot készíteni az adatok összesítése és a kérdések megválaszolása végett.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD 269-10313
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD 269-10313
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2010.09.28. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD 269 10313 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Office Pro 2007 Win32 Hungarian Oktatási CD. 269-10313 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Microsoft software  269-10313


 Microsoft Windows 10 Home Refurb 64 bit ENG 3 Felhasználó Oem 3pack operációs rendszer szoftver, Kizárólag a refubrished programban résztvevő partnerek részére, aktiváló kódot nem tartalmaz. Felhasználói terület:
 ár : 22 390-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 A doboz telepítő médiát nem tartalmaz! A termék Windows 10-nél régebbi operációs rendszerre nem telepíthető ! Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 6, Licenc forma: Doboz, Magyar nyel
 ár : 32 449-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Microsoft Office 365 Otthoni verzió Elektronikus licenc szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 5, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van, Német nyelv: Van, Többnyelvű: Van
 ár : 32 449-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Microsoft Office csomag Home and Student 2021, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 49 771-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 ENG, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Angol, Gépek száma: 5
 ár : 67 132-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 HUN, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Magyar, Gépek száma: 5
 ár : 76 213-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Telepítőt nem tartalmaz, Windows 10-nél régebbi rendszerre nem telepíthető !
 ár : 90 043-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 ENG, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Angol, Gépek száma : 5
 ár : 90 894-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit MLG Elektronikus licenc szoftver, Elektronikus licenc Felhasználói terület: Otthoni és vállalati, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van
 ár : 92 202-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 HUN, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Magyar, Gépek száma: 5
 ár : 92 735-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!