Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD 79C 00031 Technikai adatlap



Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD 

79C-00031


Gyártó : 

Microsoft / Microsoft software Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2010.10.01 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Excel Home and aktuális ajánlatunk


Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD 79C-00031 fotó
Click a(z) Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD fotóra (csak illusztráció)



Microsoft software, Microsoft kínálatunk

Microsoft software árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

Excel Home and Student



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
24 420- Ft
31 013- Ft





Törzsvásárlói pont 310- klick







Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD Technikai adatok, műszaki paraméterek 79C-00031



Tech. Spec. Info : Eredményorientált kezelőfelület

Az új eredményorientált kezelőfelületnek köszönhetően a Microsoft Office Excel alkalmazással gyorsan lehet dolgozni. A korábban gyakran összetett menükbe és eszköztárakba rejtett funkciók egyszerűbben megtalálhatók a parancsok és funkciók logikus csoportjait tartalmazó feladatorientált lapokon. Számos párbeszédpanel szerepét a rendelkezésre álló beállításokat megjelenítő legördülő gyűjtemények vették át, az elemleírások és a mintanézetek pedig segítséget nyújtanak a megfelelő beállítás megadásában.

Végezzen akármilyen tevékenységet az új kezelőfelületen – legyen az akár formázás, akár az adatok elemzése –, az Excel a feladat sikeres végrehajtásához legjobban használható eszközöket biztosítja.

Több sor és oszlop, valamint egyéb új határértékek

A nagy mennyiségű munkalapi adat kezelhetősége érdekében Office Excel 2007 egy munkalapon egymillió sor és tizenhatezer oszlop használatát támogatja. Az Office Excel 2007 rácsa konkrétan 1 048 576 sorból és 16 384 oszlopból áll, és ez 1500%-kal több sort és 6300%-kal több oszlopot jelent, mint a Microsoft Office Excel 2003 esetében elérhető oszlopok és sorok száma. A részletek iránt is érdeklődők számára: az utolsó oszlopazonosító IV helyett XFD.

A korábbi négyezer helyett tetszőleges számú formátumtípust használhat egy munkafüzeten belül, illetve megszűnt a cellánkénti hivatkozások számának nyolcezerre való korlátozása, a jelen verzióban csak a rendelkezésre álló memória szab határt a hivatkozások felhasználásának.

Az Excel teljesítményének növelése érdekében a Microsoft Office Excel 2003 alkalmazás 1 GB-os maximális memóriaméretéhez képest az Office Excel 2007 már 2 GB memóriát képes kezelni.

Ezenfelül a többprocesszoros használat és a többszálú végrehajtást lehetővé tevő processzorok támogatásának köszönhetően az Office Excel 2007 gyorsabban végzi el a nagy, képletekben gazdag munkafüzetek kiszámítását.

Az Office Excel 2007 tizenhatmillió színt támogat.

Office-témák és Excel-stílusok

Az Office Excel 2007 alkalmazásban rendelkezésre álló témák és stílusok alkalmazásával egyszerűen formázhatja a munkalap adatait. A témákat használhatja más Office 2007 alkalmazásokkal, például a Microsoft Office Word és Microsoft Office PowerPoint alkalmazással megosztva, míg a stílusok az Excel programban használt elemek, például Excel-táblázatok, diagramok, kimutatások vagy alakzatok formátumának módosítására szolgálnak.

Téma alkalmazása: Témának nevezik a teljes munkafüzetre vagy adott elemekre, például diagramokra vagy táblázatokra alkalmazott, előre definiált szín-, betűtípus- és vonalkészletek, illetve kitöltési effektusok együttesét, amelyek segítségével dokumentumai előnyös külsőt kaphatnak. Használhatja például a vállalata által biztosított vállalati témát, vagy választhat az Excel alkalmazásba beépített témákból is. Ezen felül saját témát is egyszerűen létrehozhat, hogy egységes, professzionális külsőt adjon dokumentumainak, és a témát alkalmazhatja az összes Excel-munkafüzetre és az egyéb Office 2007-dokumentumokra. Téma létrehozása esetén egyenként módosíthatja a színeket, betűtípusokat és kitöltési effektusokat, így akár külön-külön, akár együttesen is beállíthatja ezeket a jellemzőket.

Stílusok használata: Stílusnak nevezik az Excel táblázatok, diagramok, kimutatások vagy alakzatok megjelenésének megadására szolgáló, előre definiált, téma alapú formátumot. Ha a beépített stílusok nem felelnek meg igényeinek, testreszabhatja őket. Diagramok esetében az előre definiált stílusok széles skálájából választhat, nem hozhat létre azonban saját diagramstílust.

Az Excel 2003 alkalmazáshoz hasonlóan a cellastílusok a kijelölt cellák formázására használatosak, a jelen verzióban azonban gyorsabban használható, előre definiált cellastílusokat is alkalmazhat. A legtöbb cellastílus nem a munkafüzetre alkalmazott témára épül, továbbá egyszerűen létrehozhat saját cellastílust is.

Feltételes formázások széles köre

Az Office 2007 alkalmazásban elérhető feltételes formázási lehetőségekkel vizuális jelzésekkel láthatja el adatait akár elemzés, akár szemléltetés céljából. Ha az adatokban szeretné egyszerűen megtalálni a kiugrásokat és a lényeges trendeket, akár több feltételes formázási szabályt is bevezethet, amelyek látványos formázással – színátmenettel, adatsávokkal és ikonkészletekkel – szemléltetik a feltételeknek megfelelő adatokat. A feltételes formázások alkalmazása egyszerű – néhány kattintással megjelenítheti az adatok közti kapcsolatokat, és ezt felhasználhatja elemzési célokra.

Egyszerű képletmegadás

Az Office Excel 2007 alkalmazás alábbi újdonságai rendkívül leegyszerűsítik a képletek megadását.

Átméretezhető szerkesztőléc: A szerkesztőléc automatikusan átméreteződik, ha hosszú, összetett képleteket ad meg, így a képletek nem takarják el a munkalap egyéb adatait. Ezen felül az Excel korábbi verzióihoz képest hosszabb képleteket és több szintű beágyazást használhat.

Automatikus képletkiegészítés: Az automatikus képletkiegészítés funkcióval gyorsan megadhat a szintaxisnak megfelelő képleteket. A használni kívánt függvények egyszerű megtalálásától kezdve a képletek argumentumainak beírásában való segítségig a szolgáltatások mind azt a célt szolgálják, hogy bármikor helyes képleteket kaphasson.

Strukturált hivatkozások: A hagyományos, vagyis az A1 és S1O1 típusú cellahivatkozásokon felül az Office Excel 2007 alkalmazásban a képletekben használhat elnevezett tartományokra és táblázatokra hivatkozó strukturált hivatkozásokat is.

Könnyű hozzáférés az elnevezett tartományokhoz: Az Office Excel 2007 névkezelőjének köszönhetően központi helyen rendszerezhet, frissíthet és felügyelhet egyszerre több elnevezett tartományt, így bárki, aki a munkafüzetet használja, könnyebben átlátja a benne található képleteket és adatokat.

Új OLAP-képletek és kockafüggvények

Ha az Office Excel 2007 alkalmazásban többdimenziós adatbázisokat használ (például az SQL Server Analysis Services szolgáltatáscsomaggal), az OLAP függvények segítségével összetett, tetszőleges megjelenésű, OLAP-adatokhoz kötődő jelentéseket készíthet. Az új kockafüggvények kigyűjtik az OLAP-adatokat (halmazokat és értékeket) az Analysis Services szolgáltatásból, és megjelenítik őket a megfelelő cellában. OLAP-képletek automatikusan létrehozhatók, amikor egy kimutatás képleteit cellaképletekké konvertálja, illetve amikor képlet beírásakor a kockafüggvény argumentumainak megadására az automatikus kiegészítést használja.

Továbbfejlesztett rendezés és szűrés

Az Office Excel 2007 továbbfejlesztett szűrési és rendezési szolgáltatásával egyszerűen elrendezheti a munkalap adatait, és megkaphatja a keresett válaszokat. A jelen verzióban például szín szerint, akár háromnál több (legfeljebb 64) szinten rendezheti az adatokat. Ezen felül szűrheti őket szín vagy dátum szerint, megjeleníthet több mint ezer elemet az AutoSzűrő legördülő listában, szűrhet egyszerre több tételt, és szűrheti a kimutatások adatait is.

Továbbfejlesztett Excel-táblázatok

Az Office Excel 2007 új kezelőfelülete segítségével egyszerűen hozhat létre, formázhat és bővíthet Excel-táblázatokat (az Excel 2003 alkalmazásban Excel-listaként találkozott velük), és a munkalapon így rendszerezett adatokat átláthatóbbá teheti. A táblázatokkal kapcsolatban többek között az alábbi új vagy továbbfejlesztett funkciókat használhatja:

Táblázat fejlécsorai: A táblázatok fejlécsorait be-, illetve kikapcsolhatja. Ha a fejlécsorok láthatók, és egy nagy méretű táblázatban navigál, a táblázat oszlopaiban szereplő adatokkal együtt a munkalap fejléceinek helyén az oszlopfejlécek is láthatók maradnak.

Számított oszlopok: A számított oszlopok egységes képletet alkalmaznak, amely mindegyik sorhoz hozzáigazítódik. A számított oszlop automatikusan bővül az új sorokkal, így a képlet automatikusan ezekre a sorokra is vonatkozik. Mindössze egyszer kell megadnia a képletet – nincs szükség a Kitöltés vagy a Másolás parancsok használatára.

Automatikus szűrés: Az AutoSzűrő alapértelmezés szerint be van kapcsolva a táblázatokban, így hatékonyan rendezheti és szűrheti a táblázatok adatait.

Strukturált hivatkozások: Ezekkel a hivatkozásokkal nemcsak cellahivatkozásokat (például A1 vagy S1O1), hanem a táblázat oszlopfejléceinek nevét is használhatja a képletekben.

Összegsorok: A jelen verzióban egyéni képleteket és szövegbejegyzéseket is használhat az összegsorokban.

Táblázatstílusok: Táblázatstílusok alkalmazásával jól megtervezett, professzionális formázással láthatja el a táblázatokat. Ha a táblázathoz beállít egy stílust a váltakozó sorokra, ezt a formázást az Excel megőrzi a korábban ezt megszüntető műveletek, például a szűrés, a sorok elrejtése vagy a sorok és oszlopok manuális átrendezése során is.

Diagramok új külsővel

Az Office Excel 2007 új diagrameszközeivel egyszerűen hozhat létre professzionális megjelenésű, az információkat hatékonyan szemléltető diagramokat. A diagramok új, naprakész megjelenését a munkafüzetre alkalmazott témára épülő sajátos hatások, például térhatású elemek, átlátszóság és lágy szélű árnyékok biztosítják.

Az új kezelőfelületen egyszerűen megtalálhatja az adatai ábrázolására leginkább alkalmas diagramtípust. Számos előre definiált diagramtípus és -elrendezés áll rendelkezésre, így könnyen alkalmazhat egy tetszetős formátumot, és egyszerűen ábrázolhatja a kívánt részleteket.

A diagramelemek kiválasztásának vizuális lehetőségei: A kész elrendezések és formátumok alkalmazása mellett az új felhasználói felület segítségével, az egyes diagramelemek módosításával egyszerűen saját igényeire szabhatja a diagramot. Pár kattintással megadhat és eltávolíthat címeket, feliratokat, adatfeliratokat, trendvonalakat és egyéb diagramelemeket.

Modern megjelenés az OfficeArt eszközzel: Az Office Excel 2007-diagramok az OfficeArt eszközzel készülnek, ezért mindazon hatások, amelyeket az OfficeArt-alakzatokra alkalmazhat, a diagramok és azok elemei esetében is elérhetők. Hangsúlyozhatja például a diagramelemet lágy árnyékkal vagy a síkból való kiemeléssel, illetve az átlátszósággal a részlegesen eltakart elemeket is láthatóvá teheti. Ezen felül alkalmazhat valósághű térhatást is.

Éles vonalak és betűtípusok: A diagramok vonalai kevésbé recések, és a ClearType betűk olvashatóbbá teszik a szöveget.

Több szín, mint korábban: Egyszerűen választhat az előre definiált témaszínekből, és megadhatja a színek intenzitását. Akár saját színeket is hozzáadhat a sémához; ehhez tizenhatmillió színből választhat a Színek párbeszédpanelen.

Diagramsablonok: Kedvenc diagramjai diagramsablonként történő mentése még egyszerűbb az új felhasználói felületen.

Megosztott diagramkezelés

Excel-diagramok használata más alkalmazásokban: Az Office 2007 Excel, Word és PowerPoint alkalmazás megosztva használja a diagramokat. Ahelyett, hogy a Microsoft Graph diagramkészítési szolgáltatásait használná, a Word és a PowerPoint az Excel hatékony diagramkészítési funkcióit alkalmazza. A Word- és PowerPoint-diagramok egy Excel-munkalapot használnak a diagram adatlapjaként, ezért a megosztott diagramkezelésnek köszönhetően rendelkezésre áll az Excel diagramfunkcióinak széles köre, beleértve a képletek, a szűrés és rendezés használatát, a diagram külső adatforráshoz, például Microsoft SQL Server és Analysis Services (OLAP) adatokhoz való csatolásának lehetőségét, ami garantálja, hogy a diagramok mindig naprakész információkat tartalmaznak. A diagram adatait tartalmazó Excel-munkalapot tárolhatja a Word-dokumentumban, illetve a PowerPoint-fájlban, vagy ha csökkenteni szeretné a dokumentumok méretét, akár külön fájlban is.

Diagram másolása más alkalmazásokba: A diagramok dokumentumok vagy alkalmazások közötti másolása és beillesztése egyszerű. Ha diagramot másol az Excel programból a Word vagy a PowerPoint alkalmazásba, a diagram automatikusan a Word-dokumentumhoz, illetve a PowerPoint-bemutatóhoz igazodik, ugyanakkor az Excel diagramformátumát is megőrizheti. Az Excel-munkalapadatokat beágyazhatja a Word-dokumentumba, illetve a PowerPoint-bemutatóba, de akár az Excel-forrásfájlban is hagyhatja.

Diagramok animálása a PowerPoint alkalmazásban: A PowerPoint alkalmazásban egyszerűbben kihangsúlyozhatja az Excel-alapú diagramok adatait animáció segítségével. Animálhatja a teljes diagramot vagy a jelmagyarázatot és a tengelyfeliratokat. Oszlopdiagram esetében akár az egyes oszlopokat is animálhatja egy adott pont még jobb szemléltetése érdekében. Az animációs szolgáltatásokat könnyebben megtalálhatja, és sokkal több beállítási lehetőség van – például módosíthatja az animáció egyes lépéseit, és több animációs effektust használhat.
Könnyen kezelhető kimutatások

Az Office Excel 2007 alkalmazásban a kimutatások az Excel korábbi verzióinál egyszerűbben használhatók. Az új kimutatás-kezelőfelületen néhány kattintással megjelenítheti a kimutatásban az adatokat – többé már nincs szükség az adatok sokszor nehezen eltalálható célpontokba történő áthúzására. Ehelyett egyszerűen csak ki kell jelölni a megjeleníteni kívánt mezőket az új kimutatás mezőlistájában.

Miután létrehozott egy kimutatást, a számos egyéb új vagy továbbfejlesztett funkcióval összegezheti, elemezheti és formázhatja a kimutatás adatait.

Visszavonás használata kimutatásban: A jelen verzióban a kimutatás létrehozása és átrendezése során alkalmazott legtöbb művelet visszavonható.

Pluszjel és mínuszjel kibontásjelzők: E jelek azt jelzik, hogy a kimutatás egyes részei kibonthatók vagy összecsukhatók, hogy a kimutatás több vagy kevesebb információt mutasson.

Rendezés és szűrés: A jelen verzióban a rendezéshez egyszerűen csak ki kell választani az oszlopban a rendezni kívánt tételt, majd használni kell a rendező gombokat. Az adatokat szűrheti kimutatásszűrők, például dátumszűrők, címkeszűrők, értékszűrők vagy manuális szűrők segítségével.

Feltételes formázás: Az Office Excel 2007 kimutatásokra alkalmazhat feltételes formázást cella vagy cellákkal végzett műveletek alapján.

Kimutatás stílusa és elrendezése: Az Excel táblázatokhoz és diagramokhoz hasonlóan a kimutatásokra is egyszerűen alkalmazhat előre definiált vagy egyéni stílusokat. Az új kezelőfelületen a kimutatás elrendezésének módosítása szintén sokkal könnyebb, mint korábban.

Kimutatásdiagramok: A kimutatásokhoz hasonlóan a kimutatásdiagramok létrehozása is sokkal egyszerűbb az új kezelőfelületen, mint a korábbi verziókban. Az összes továbbfejlesztett szűrési funkció elérhető a kimutatásdiagramok esetében is. Ha létrehoz egy kimutatásdiagramot, a kimutatásdiagram-specifikus eszközök és helyi menük segítségével elemezheti a diagram adatait. Ezen felül módosíthatja a diagram vagy elemei elrendezését, stílusát és formátumát a hagyományos diagramokkal azonos módon. Ha módosítja a kimutatásdiagramot, az Office Excel 2007 megőrzi az alkalmazott diagramformázást, ami újdonság az Excel korábbi verzióihoz képest.

Gyors kapcsolódás külső adatokhoz

Az Office Excel 2007 alkalmazásban nem kell ismernie a vállalati adatforrásokat tartalmazó kiszolgáló és adatbázis nevét – ehelyett a gyorsindítás segítségével választhat a rendszergazda vagy a munkacsoport szakértője által rendelkezésre bocsátott adatforrások listájából. Az Excel kapcsolatkezelőjével megtekintheti a munkafüzet minden kapcsolatát, és segítségével egyszerűbben használhatja fel újból a kapcsolatokat, vagy cserélhet fel egymással két kapcsolatot.

Új fájlformátumok

XML-alapú fájlformátum: A Microsoft 2007-es Microsoft Office rendszer Word, Excel és PowerPoint alkalmazásaiban az Office nyílt XML-formátumok néven ismert, új fájlformátumok használatát vezette be. Ezen új formátumok lehetővé teszik a külső adatforrásokkal történő együttműködést, valamint kisebb fájlméretet és fejlettebb adat-helyreállítást biztosítanak. Az Office Excel 2007-munkafüzet alapértelmezés szerinti formátuma az Office Excel 2007 XML-alapú fájlformátum (.xlsx). Ezenfelül alkalmazható az Office Excel 2007 XML-alapú, makrókat támogató fájlformátuma (.xlsm), az Office Excel 2007 fájlformátum Excel-sablonokhoz (.xltx) és az Office Excel 2007 makrókat támogató fájlformátuma Excel-sablonokhoz (.xltm).

Office Excel 2007 bináris fájlformátum: A Microsoft az új XML-alapú fájlformátumokon felül bevezette az Office Excel 2007 alkalmazásban a részekre osztható, tömörített fájlformátum bináris verzióját is nagy és összetett munkafüzetek esetére. Ennek, vagyis az Office Excel 2007 bináris (vagy BIFF12) fájlformátumnak (.xls) a célja a teljesítmény optimalizálása és az Excel korábbi verzióival való kompatibilitás.

Kompatibilitás az Excel korábbi verzióival: Megvizsgálhatja, hogy egy Office Excel 2007-munkafüzet tartalmaz-e az Excel korábbi verzióival nem kompatibilis jellemzőket vagy formázást, és a jobb kompatibilitás érdekében elvégezheti a szükséges módosításokat. Ha az Excel egy korábbi verzióját használja, telepíthet hozzá olyan frissítéseket és konvertereket, amelyek segítségével az Office Excel 2007-specifikus működési és egyéb jellemzők elvesztése nélkül nyithat meg, szerkeszthet és menthet Office Excel 2007-munkafüzeteket, majd újból megnyithatja őket az Office Excel 2007 alkalmazással.

Hatékonyabb nyomtatás

Lap elrendezése nézet: A Normál és az Oldaltörésminta nézeten felül az Office Excel 2007 alkalmazásban a Lap elrendezése nézetet is megtekintheti. E nézetben létrehozhat munkalapokat, és eközben a nyomtatási formátumot is figyelemmel kísérheti. Közvetlenül a munkalapon szerkesztheti a fej- és lábléceket, valamint a margóbeállításokat, továbbá pontosan a kívánt helyre helyezheti az objektumokat, például a diagramokat vagy az alakzatokat. Az oldalbeállításokhoz is könnyen hozzáférhet az új kezelőfelület Lap elrendezése lapján, így egyszerűen adhat meg beállításokat, például az oldal tájolását. Egyszerűen megtekintheti, hogy a nyomtatásnál mi kerül az egyes oldalakra, ezáltal elkerülheti, hogy csak többedszerre sikerüljön a nyomtatás, és hogy lemaradjanak az adatok a papírról.

Mentés PDF és XPS formátumban: Fájlokat a 2007-es Microsoft Office rendszer programcsomagból csak egy bővítmény telepítése után lehet PDF vagy XPS formátumban menteni. További információkat a más fájlformátumok – például PDF vagy XPS – támogatásának engedélyezését ismertető témakör tartalmaz.

A munkafüzet megosztásának új módjai

A munkafüzet megosztása az Excel-szolgáltatásokkal: Ha rendelkezésére áll a Excel-szolgáltatások csomag, segítségével megoszthatja az Office Excel 2007-munkafüzetet másokkal, például a vezetőkkel vagy a szervezet más kockázatviselőivel. Az Office Excel 2007 alkalmazással mentheti a munkafüzetet az Excel-szolgáltatások kiszolgálóhoz kapcsolódva, és meghatározhatja a mások számára megtekintésre engedélyezett adatokat. Ezek után ők egy böngészőben (böngésző: Olyan szoftver, amely a HTML-fájlokat weblapként formázza és jeleníti meg a felhasználók képernyőjén. A webböngészők (például a Windows Internet Explorer) hivatkozások követésére, fájlok küldésére és weblapokba beágyazott hang-, illetve képfájlok lejátszására alkalmasak.) a Microsoft Office Excel Web Access alkalmazással megtekinthetik, elemezhetik, nyomtathatják és kivonatolhatják a munkalap adatait. Statikus pillanatképet is készíthetnek az adatokról rendszeres időközönként vagy kérésre. Az Office Excel Web Access segítségével egyszerűen lehet műveleteket végezni, például a munkalapon mozogni, szűrni, rendezni, diagramokat megtekinteni, valamint a kimutatások kibontását használni. Arra is lehetőség van, hogy csatlakoztassa az Excel Web Access webes alkalmazást más webes alkalmazásokhoz, hogy más módon jelenítse meg az adatokat. Ezenfelül, ha rendelkeznek a megfelelő jogosultsággal, az Excel Web Access felhasználói akár meg is nyithatják a munkafüzetet az Office Excel 2007 alkalmazásban, és ha az Excel telepítve van számítógépükre, az Excel funkcióinak teljes körét használva elemezhetik és szerkeszthetik az adatokat.

Ezzel a módszerrel garantálható, hogy mások ugyanazon helyen férjenek hozzá az adatok ugyanazon verziójához, és közben naprakészen tarthatja az adatokat. Ha azt szeretné, hogy mások, például a munkacsoport tagjai megjegyzésekkel és friss információkkal lássák el a munkáját, az Excel korábbi verzióihoz hasonlóan megoszthatja a munkafüzetet, mielőtt az információkat az Excel-szolgáltatások kiszolgálóra mentené.

A dokumentumkezelési kiszolgáló használata: Az új Excel-jelentések és a munkafüzetek számításainak menetére vonatkozó műveletek érvényesítési folyamatához az Excel-szolgáltatások együttműködik a dokumentumkezelési kiszolgálóval. A dokumentumkezelési kiszolgáló segítségével lehetőség van összetett munkafüzetmodellek éjszakánként történő újrakiszámolására is.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian 79C-00031
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian 79C-00031
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2010.10.01. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD 79C 00031 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Excel Home and Student 2007 Win32 Hungarian CD. 79C-00031 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Microsoft software  79C-00031


 Microsoft Office csomag Office 365 Personal, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 29 159-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 A doboz telepítő médiát nem tartalmaz! A termék Windows 10-nél régebbi operációs rendszerre nem telepíthető ! Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 6, Licenc forma: Doboz, Magyar nyel
 ár : 32 449-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Microsoft Office 365 Otthoni verzió Elektronikus licenc szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 5, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van, Német nyelv: Van, Többnyelvű: Van
 ár : 32 449-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Microsoft Windows 10 Home Refurb 64 bit ENG 3 Felhasználó Oem 3pack operációs rendszer szoftver, Kizárólag a refubrished programban résztvevő partnerek részére, aktiváló kódot nem tartalmaz. Felhasználói terület:
 ár : 43 269-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Office csomag Home and Student 2021, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 49 771-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 ENG, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Angol, Gépek száma: 5
 ár : 67 132-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 HUN, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Magyar, Gépek száma: 5
 ár : 75 171-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Telepítőt nem tartalmaz, Windows 10-nél régebbi rendszerre nem telepíthető !
 ár : 90 983-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit MLG Elektronikus licenc szoftver, Elektronikus licenc Felhasználói terület: Otthoni és vállalati, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van
 ár : 92 202-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 HUN, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Magyar, Gépek száma: 5
 ár : 92 735-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!