Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt H30 01862 Technikai adatlap



Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt 

H30-01862


Gyártó : 

Microsoft / Microsoft software Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2010.10.01 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Project Pro 2007 aktuális ajánlatunk


Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt H30-01862 fotó
Click a(z) Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt fotóra (csak illusztráció)



Microsoft software, Microsoft kínálatunk Microsoft software árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

Project Pro 2007 Win32



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
289 630- Ft
367 830- Ft





Törzsvásárlói pont 3678- klick







Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt Technikai adatok, műszaki paraméterek H30-01862



Tech. Spec. Info : Az Office Project Standard 2007 olyan, nagy teljesítményű projektvezetési eszközöket kínál, amelyek egyben jól használhatók, hatékonyak és rugalmasak, és hatékonyabbá teszik a projektek vezetését. A program segítségével a projektvezető mindig tájékozódhat a projektről, és hatékonyan irányíthatja a projektmunkát, a projekt ütemezését és pénzügyeit, illetve összehangolhatja a projektcsoportokat. A hatékonyságot a széles körű jelentéskészítési lehetőségek, a Microsoft Office rendszerben megszokott programokhoz való kapcsolódás, az irányított tervezés és a rugalmas eszközök is növelik.

A problémák forrásának felderítése: A tevékenységek határidejét befolyásoló tényezők gyorsan meghatározhatók, a problémák forrása pedig könnyebben felderíthető, így megállapítható a felelősség. A kritikus előfeltételek segítenek meghatározni azokat a tényezőket (tevékenységtől való függés, időkorlátok, ütemezési határidők, szabadságolások stb.), amelyek megszabják a tevékenység kezdési dátumát, így a tényezők sorozata visszakövethető, és az adott késések valódi oka megállapítható.

A módosítások hatásainak megtekintése: Az Office Project 2007 automatikusan kiemeli a legutóbbi változtatás eredményeként módosuló elemeket. A változtatások kiemelésével könnyebb átlátni a döntések hatását.

Feltételes esetvizsgálatok modellezése: A többszintű visszavonás funkcióval egyszerre több, a nézeteken, adatokon és beállításokon végrehajtott módosítás hatását is visszavonhatja. Visszavonhat olyan műveleteket és műveletsorokat is, amelyeket makrók hajtottak végre. Ezzel tesztelheti a feltételes eseteket, így a hatókör változtatása közben jobban átlátja a döntések következményeit.

A pénzügyek egyszerű irányítása: A Költségvetés mezővel költségkeretet lehet rendelni a projektekhez és programokhoz. Az új „Költség” típusú erőforrások jobb költségbecslést és költség-nyilvántartást tesznek lehetővé. A költségekkel kapcsolatban újdonságot jelentenek az előre definiált mezők is (például a költségkód), amelyek a projektelszámolási rendszerekben nyilvántartott pénzügyi mezőkre képezhetők le.

Rugalmas projektnyilvántartás és projektelemzés: A projektre jellemző alapvető mérőszámok a képletekre épülő egyedi mezők definiálásával számíthatók ki és követhetők nyomon. Bizonyos feltételek teljesülésére grafikus jelzések figyelmeztetnek.

Grafikonok és diagramok: Az Illusztrált jelentések nevű szolgáltatás a Microsoft Office Excel és a Microsoft Office Visio Professional szolgáltatásait használja fel a projektadatokon alapuló kimutatások, grafikonok és diagramok készítéséhez. Könnyen definiálhat egyéni jelentéssablonokat, és könnyen oszthatja meg azokat a többi Project-felhasználóval.


Kezdőlap > Termékek > Project
Nyomtatható verzióNyomtatható verzió
Microsoft Office Project Standard 2007 – Áttekintés
Hatókör: Microsoft Office Project 2007

Tartalom

* A projektütemezés és a pénzügyek megértése és irányítása

* A projektadatok hatékony közlése és megjelenítése

* Gyorsan növelhető a hatékonyság

Az Office Project Standard 2007 olyan, nagy teljesítményű projektvezetési eszközöket kínál, amelyek egyben jól használhatók, hatékonyak és rugalmasak, és hatékonyabbá teszik a projektek vezetését. A program segítségével a projektvezető mindig tájékozódhat a projektről, és hatékonyan irányíthatja a projektmunkát, a projekt ütemezését és pénzügyeit, illetve összehangolhatja a projektcsoportokat. A hatékonyságot a széles körű jelentéskészítési lehetőségek, a Microsoft Office rendszerben megszokott programokhoz való kapcsolódás, az irányított tervezés és a rugalmas eszközök is növelik.

Megjegyzés: A Microsoft Office Project Professional 2007 tartalmazza az Office Project Standard 2007 minden funkcióját. Az Office Project Professional 2007 emellett a Microsoft Office Project Server 2007 programot futtató kiszolgálóval együtt való használatkor csoportos vállalati projektkezelő funkciókat is kínál.
A projektütemezés és a pénzügyek megértése és irányítása

Az ütemezés és a módosítások hatása jobban átlátható, így a projektek nyomon követése és elemzése hatékonyabb lesz. Használja ki a jobb pénzügyi irányítás és a gazdagabb analitikai eszközkészlet előnyeit!

* Újdonság! A problémák forrásának felderítése: A tevékenységek határidejét befolyásoló tényezők gyorsan meghatározhatók, a problémák forrása pedig könnyebben felderíthető, így megállapítható a felelősség. A kritikus előfeltételek segítenek meghatározni azokat a tényezőket (tevékenységtől való függés, időkorlátok, ütemezési határidők, szabadságolások stb.), amelyek megszabják a tevékenység kezdési dátumát, így a tényezők sorozata visszakövethető, és az adott késések valódi oka megállapítható.
* Újdonság! A módosítások hatásainak megtekintése: Az Office Project 2007 automatikusan kiemeli a legutóbbi változtatás eredményeként módosuló elemeket. A változtatások kiemelésével könnyebb átlátni a döntések hatását.
* Újdonság! Feltételes esetvizsgálatok modellezése: A többszintű visszavonás funkcióval egyszerre több, a nézeteken, adatokon és beállításokon végrehajtott módosítás hatását is visszavonhatja. Visszavonhat olyan műveleteket és műveletsorokat is, amelyeket makrók hajtottak végre. Ezzel tesztelheti a feltételes eseteket, így a hatókör változtatása közben jobban átlátja a döntések következményeit.

Az Office Project 2007 program többszintű visszavonás funkciója

A többszintű visszavonás funkcióval biztonságosan vizsgálhatók a feltételes esetek. Nagyobb kép megjelenítése

* Újdonság! A pénzügyek egyszerű irányítása: A Költségvetés mezővel költségkeretet lehet rendelni a projektekhez és programokhoz. Az új „Költség” típusú erőforrások jobb költségbecslést és költség-nyilvántartást tesznek lehetővé. A költségekkel kapcsolatban újdonságot jelentenek az előre definiált mezők is (például a költségkód), amelyek a projektelszámolási rendszerekben nyilvántartott pénzügyi mezőkre képezhetők le.

* Továbbfejlesztve! Rugalmas projektnyilvántartás és projektelemzés: A projektre jellemző alapvető mérőszámok a képletekre épülő egyedi mezők definiálásával számíthatók ki és követhetők nyomon. Bizonyos feltételek teljesülésére grafikus jelzések figyelmeztetnek.

Vissza a lap tetejére Vissza a lap tetejére
A projektadatok hatékony közlése és megjelenítése

Az Office Project Standard 2007 program hatékony ütemezési lehetőségeivel és képességeivel javítható a projektek és az emberi erőforrások szervezése. Az adatokat könnyű a résztvevők igényeinek megfelelő formában megjeleníteni és közölni.

* Újdonság! Grafikonok és diagramok: Az Illusztrált jelentések nevű szolgáltatás a Microsoft Office Excel és a Microsoft Office Visio Professional szolgáltatásait használja fel a projektadatokon alapuló kimutatások, grafikonok és diagramok készítéséhez. Könnyen definiálhat egyéni jelentéssablonokat, és könnyen oszthatja meg azokat a többi Project-felhasználóval.
Az Office Project 2007 program Illusztrált jelentések eszköze

Az Illusztrált jelentések eszköz az Excel vagy a Visio Professional programban hoz létre sablonokat. Nagyobb kép megjelenítése
* Újdonság! Jól látható kiemelések hozzáadása: A cellák és a sorok háttérszíne megváltoztatható a Cellaháttér kiemelése funkcióval. A cellák ugyanúgy árnyalhatók, mint az Excel programban, ezáltal szükség esetén további jelentést hordozhatnak.
A cellaháttér kiemelése funkció az Office Project 2007 programban

A cellaháttér kiemelése. Nagyobb kép megjelenítése
* Továbbfejlesztve! Tökéletesített nézetek: A Naptár felület új fejlesztései, illetve a térbeli Gantt-sávok segítségével hatásosabb jelentéseket lehet készíteni.
* Továbbfejlesztve! Az információk megosztása: A projekttel kapcsolatos dokumentumok a Microsoft Windows SharePoint Services munkaterületeinek segítségével is kezelhetők és megoszthatók. (Ehhez szükség van a Microsoft Windows Server rendszer 2003-as vagy újabb verziójára.) A munkaterületek beépülnek az Útmutató Feladatok ablakába.

Vissza a lap tetejére Vissza a lap tetejére
Gyorsan növelhető a hatékonyság

Az Office Project 2007 programmal jobban megszervezhető a munka és a személyek együttműködése, így a projektek időben és a tervezett költségkereten belül befejeződhetnek.

* Továbbfejlesztve! Kövesse az útmutatót: Az útmutató segítségével gyorsan elsajátíthatja a projektvezetés folyamatát. Ez lépésről lépésre haladva, interaktív módon segít a projektek felállításában, a tevékenységek és az erőforrások kezelésében, a projekt állapotának nyomon követésében és a jelentések elkészítésben.
Gantt-nézet az Office Project 2007 programban

Gantt-nézet, bal oldalon az útmutató munkaablakával. Nagyobb kép megjelenítése
* Továbbfejlesztve! Segítségkérés: A beépített környezetfüggő súgón keresztül a legfrissebb tanfolyamokhoz, cikkekhez, sablonokhoz és erőforrásokhoz is hozzáférhet. Az intelligens címkék pedig megfelelő időben nyújtanak megfelelő segítséget, mert a projektterv módosításakor megjelenítik az alternatív lehetőségeket.
* Továbbfejlesztve! A sablonokkal időt takaríthat meg: Töltse fel előre a projekteket egy sablonnal. Saját sablont is létrehozhat, de felhasználhatja az Office Project Standard 2007 program sokféle új sablonját is. A Microsoft Office Online webhelyről további sablonok is letölthetők.

Vissza a lap tetejére Vissza a lap tetejére
Hasznos volt az információ?


Kérjük, közölje a Microsofttal, hogy miként volt hasznos az információ (nem kötelező): Kérjük, közölje a Microsofttal, hogy miként tehetjük hasznosabbá az információt (nem kötelező): Kérjük, közölje a Microsofttal, hogy milyen műveletet kívánt végrehajtani (nem kötelező):

A program elküldi a visszajelzést.
Köszönjük, hogy elküldte visszajelzését a Microsoftnak.

Visszajelzés módosítása
Noha a Microsoft nem tud minden észrevételre válaszolni, a visszajelzések nyomán szüntelenül fejleszti az általa biztosított tartalmat.
Támogatásra van szüksége, netán javaslata van egy termékkel kapcsolatban? Elérhetőségünk.
Nyomtatható verzióNyomtatható verzió

Tökéletesített nézetek: A Naptár felület új fejlesztései, illetve a térbeli Gantt-sávok segítségével hatásosabb jelentéseket lehet készíteni.

Az információk megosztása: A projekttel kapcsolatos dokumentumok a Microsoft Windows SharePoint Services munkaterületeinek segítségével is kezelhetők és megoszthatók. (Ehhez szükség van a Microsoft Windows Server rendszer 2003-as vagy újabb verziójára.) A munkaterületek beépülnek az Útmutató Feladatok ablakába.


Kövesse az útmutatót: Az útmutató segítségével gyorsan elsajátíthatja a projektvezetés folyamatát. Ez lépésről lépésre haladva, interaktív módon segít a projektek felállításában, a tevékenységek és az erőforrások kezelésében, a projekt állapotának nyomon követésében és a jelentések elkészítésben.

Segítségkérés: A beépített környezetfüggő súgón keresztül a legfrissebb tanfolyamokhoz, cikkekhez, sablonokhoz és erőforrásokhoz is hozzáférhet. Az intelligens címkék pedig megfelelő időben nyújtanak megfelelő segítséget, mert a projektterv módosításakor megjelenítik az alternatív lehetőségeket.

A sablonokkal időt takaríthat meg: Töltse fel előre a projekteket egy sablonnal. Saját sablont is létrehozhat, de felhasználhatja az Office Project Standard 2007 program sokféle új sablonját is. A Microsoft Office Online webhelyről további sablonok is letölthetők.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 H30-01862
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 H30-01862
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2010.10.01. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt H30 01862 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Project Pro 2007 Win32 Hungarian CD 1 Clt. H30-01862 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Microsoft software  H30-01862


 Microsoft 365 AAA10647, 1TB tárhely, Office
 ár : 6 058-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Office csomag Office 365 Personal, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 21 209-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 10 Home Refurb 64 bit ENG 3 Felhasználó Oem 3pack operációs rendszer szoftver, Kizárólag a refubrished programban résztvevő partnerek részére, aktiváló kódot nem tartalmaz. Felhasználói terület:
 ár : 22 390-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Office csomag Office 365 Personal, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 29 159-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Office 365 Otthoni verzió Elektronikus licenc szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 5, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van, Német nyelv: Van, Többnyelvű: Van
 ár : 32 449-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Microsoft Office csomag Home and Student 2021, Típus: Irodai alkalmazás, Nyelv: Magyar
 ár : 49 771-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 ENG, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Angol, Gépek száma: 5
 ár : 67 132-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 ENG, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Angol, Gépek száma : 5
 ár : 90 894-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit MLG Elektronikus licenc szoftver, Elektronikus licenc Felhasználói terület: Otthoni és vállalati, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Elicenc, Magyar nyelv: Van, Angol nyelv: Van
 ár : 92 202-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows Server CAL 2022 HUN, Termékvonal: Windows szerver, Típus: Szerver, Nyelv: Magyar, Gépek száma: 5
 ár : 92 735-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!