OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD P73 02766 Technikai adatlap



OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD 

P73-02766


Gyártó : 

Microsoft / Op. rendszer, OEM szoftver Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2009.10.21 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
OEM Windows 2003 aktuális ajánlatunk


OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD P73-02766 fotó
Click a(z) OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD fotóra (csak illusztráció)



Op. rendszer, OEM szoftver, Microsoft kínálatunk Op. rendszer, OEM szoftver árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

OEM Windows 2003 Server



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
136 800- Ft
173 736- Ft





Törzsvásárlói pont 1737- klick







OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD Technikai adatok, műszaki paraméterek P73-02766



Tech. Spec. Info : Forrás: www.microsoft.hu

Mi teszi egyedülállóvá?
A Windows Server 2003, Standard Edition a Windows 2000 Serveren leginkább bevált technológián alapul, üzembe helyezése, felügyelete és mindennapi használata pedig könnyebbé vált. Az eredmény: Rendkívül hatékony operációs rendszer, amely biztonságos, megbízható és azonnal használható, továbbá kiváló rendelkezésre állási és méretezhetőségi szolgáltatásokkal rendelkezik.

A Windows Server 2003, Standard Edition magas szinten támogatja a következő szolgáltatásokat:

* Speciális hálózati szolgáltatások, mint az Internetes hitelesítési szolgáltatás (IAS), hálózati híd, és az internetkapcsolat megosztása.
* Kétutas szimmetrikus többprocesszoros feldolgozás (SMP).
* Négy gigabájt memória.

(A legnagyobb rendelkezésre állást és méretezhetőséget igénylő vásárlók válasszák a Windows Server 2003, Enterprise Edition vagy a Windows Server 2003, Datacenter Edition változatot.)
Megbízhatóságra tervezve

Bízza üzleti ügyeit a Microsoft valaha készített legstabilabb kiszolgálójára
Manapság a szervezetek a technikától az üzleti értékek következetes támogatását remélik. Azt akarják, hogy a rendszereik állandóan készségesen működjenek, valamint a legújabb kihívásoknak is megfelelni képes biztonságot nyújtsák. A Windows Server 2003, Standard Edition verzióját a Microsoft olyan új szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel bővítette, amelyek azt minden korábbi verziónál megbízhatóbb kiszolgálóvá teszik a kisvállalkozások és a nagyvállalati részlegek számára.

A Windows Server 2003, Standard Edition továbbfejleszt számos, a Windows 2000 Server operációs rendszerben bevezetett technológiát, például az intelligens kártyát, a sávszélesség szabályozását és a Plug and Play eszközök támogatását. Új technológiák, mint például a közös nyelvű futtatási környezet, fokozzák a biztonságot, és megóvják a hálózatot a rosszindulatú vagy rosszul tervezett programoktól. Ezen kívül az Internet Information Services 6.0 (IIS 6.0), a nyilvános kulcsok infrastruktúrája (PKI), és a Kerberos fejlesztései még biztonságosabbá teszik a Windows Server 2003 termékcsaládot.

Az Active Directory® szolgáltatás a hatékonyabb szinkronizációnak, replikációnak, és a hitelesítő adatok fiókirodai tartományvezérlőn történő gyorsítótárazásának köszönhetően gyorsabbá és stabilabbá vált még a kevésbé megbízható nagy kiterjedésű hálózati (WAN) kapcsolatokon.


Termelékenységre tervezve

A munkavállalói kommunikáció és együttműködés fejlesztése
A szervezetek a számítástechnikától a termelékenység javulását várják az üzleti tevékenység valamennyi szintjén, kezdve a munkatársaktól, akiknek könnyen használható, nagy teljesítményű eszközökre van szükségük, egészen a rendszergazdákig, akik gyorsan telepíthető, könnyen és rugalmasan kezelhető szolgáltatásokra vágynak.

A Windows Server 2003, Standard Edition és a Windows Server 2003 termékcsalád más tagjai is számos olyan szolgáltatással rendelkeznek, amelyek a szervezet és az abban dolgozók termelékenységének fejlődését szolgálják. A Windows Server 2003 termékcsalád rendszerfelügyeleti és tárolói szolgáltatások terén elért újításai nagyobb termelékenységet tesznek lehetővé mind a rendszergazdák, mind pedig a felhasználók esetében.

A Microsoft nagy lépést tett előre a kezelhetőség fejlesztése terén. A Windows Server 2003 operációs rendszeren alkalmazott új, feladat alapú felépítés megkönnyíti a mindennapi feladatok végrehajtását. A Microsoft Management Console (MMC) és az Active Directory fejlesztései javítják a teljesítményt, és megkönnyítik a kezelhetőséget.

Ezen kívül a Windows Server 2003 termékcsalád számos fontos, új, automatizált kezelési eszközt tartalmaz, mint például a Microsoft Software Update Service (SUS) szolgáltatást és kiszolgálóbeállító varázslókat a telepítés automatizálásához. Az új Csoportházirendobjektum-szerkesztő konzol megkönnyíti a csoportházirendek kezelését, és az Active Directory szolgáltatás jobb kihasználásában nyújt segítséget a vállalatoknak, amelyek előnyökhöz juthatnak hatékony, költségtakarékos szolgáltatásaival. Emellett parancssori eszközök teszik lehetővé, hogy a rendszergazdák, ha kívánják, a parancssorból végezhessék el a feladatok többségét.

A Windows Server 2003, Standard Edition megkönnyíti a tárolást és a biztonsági mentést is, ezzel egyidejűleg jelentősen csökkentve a rendszergazdákra nehezedő terhelést. Az ezt lehetővé tevő új és javított fájlszolgáltatások közé tartozik a kötetek árnyékmásolása szolgáltatás, amely a hálózati megosztások biztonsági másolatainak adott időpontban történő elkészítését biztosítja. Ez az egyedülálló technológia a felhasználókig is elér, akik az árnyékmásolat-visszaállítási szolgáltatás segítségével fájlok régi példányait vagy akár törölt fájlokat is visszaállíthatnak saját asztali gépükön. A fájl- és nyomtatási szolgáltatások köre kibővült még a WebDAV (Web-based Distributed Authoring and Versioning) távoli dokumentummegosztási szolgáltatással is. Az elosztott fájlrendszer (DFS) és a titkosított fájlrendszer (EFS) szolgáltatások továbbfejlesztései nagy teljesítményű és rugalmas fájlmegosztást és -tárolást tesznek lehetővé.

Egy kapcsolatokkal átszőtt világ számára tervezve

Alakítson ki biztonságos kapcsolatot a vevőkkel
A mai hálózatok összekapcsolják az intraneteket, az extraneteket és a világhálót. Egyre több vállalat választja az internetet a vevőivel való napi kommunikáció eszközének. A Windows Server 2003, Standard Edition és a Windows Server 2003 termékcsalád más tagjai is számos olyan szolgáltatással rendelkeznek, amelyek a szervezet és a dolgozók folyamatos kapcsolattartását segítik.

A Windows Server 2003 termékcsalád hálózatkezelési fejlesztései és új szolgáltatásai a hálózati infrastruktúra rugalmasságát, kezelhetőségét és megbízhatóságát növelik. A Windows Server 2003 az eddiginél is könnyebbé teszik a felhasználók számára a központi rendszerhez való kapcsolódást bárhol és bármilyen eszközzel. A Microsoft a Windows Server 2003 rendszerekbe lényeges hálózatkezelési fejlesztéseket épített be, amelyek közül megemlíthető az IPv6 (az IP 6-os verziója), az Etherneten keresztüli PPP (PPoE) és az IP-biztonság (IPSec) hálózati címfordítással (NAT).

A Microsoft Windows Media® Services megbízható és méretezhető eszközöket biztosít a Windows Server 2003 rendszerekben a dinamikus tartalom gyors és költséghatékony kezeléséhez. Ezen szolgáltatások segítségével az operációs rendszer ideális platform lehet hang- és képadatfolyamok továbbítására az interneten vagy a vállalati intraneten.

Mégis, a Windows Server 2003 termékcsalád talán legfontosabb szolgáltatása a Microsoft .NET és az XML optimalizált, natív támogatása, amely forradalmi lépés, hiszen ezzel az XML alapú webszolgáltatások .NET technológiával történő fejlesztésének, terjesztésének és kiszolgálásának ideális platformjává vált.


A leggazdaságosabbra tervezve

Maximalizálja az üzleti értéket a partnermegoldások legnagyobb, összetett rendszerének kihasználásával
Mivel a személyi számítógép a legköltséghatékonyabb processzor alapú platform, az ezen a technológián alapuló megoldások önmagukban vonzóvá teszik a Windows Server termékeket. De ez csak egy a Windows Server termékeket horizontális és vertikális méretezhetőség szempontjából is rendkívül költséghatékonnyá tevő jellemzők közül. A Windows Server 2003 operációs rendszerekbe épített fontos és összetett szolgáltatások és összetevők segítségével a szervezetek hamar előnyösen kihasználhatják a könnyen telepíthető, kezelhető és használható integrált platformot.

A Windows Server 2003 rendszer választásával egyben részévé válik annak az átfogó hálózatnak is, amely annyira hatékonnyá tette a Windows platformot.


Megbízhatóság
A Windows Server 2003, Standard Edition rendkívül megbízható operációs rendszer, amellyel javítható a hatékonyság és növelhető a dolgozók, partnerek és vevők közti kapcsolattartás lehetősége.

Íme a Windows Server 2003 fokozott megbízhatóságának néhány kulcsfontosságú tényezője:

* XML Web services. Az IIS 6.0 biztonsági beállításai a telepítés alatt zárolva vannak, annak érdekében, hogy csak a szükséges szolgáltatások fussanak. A korábbi verziók ilyen módosítása jelentősen csökkenti a kezdeti biztonsággal kapcsolatos kockázatokat. Az IIS biztonsági zároló (Security Lockdown) varázslójának köszönhetően a kiszolgáló működésének engedélyezése vagy letiltása a rendszergazdától függ.
* Directory services. Az Active Directory felhasználókra és hálózati erőforrásokra vonatkozó biztonsági beállításai össze vannak hangolva a hálózat központjától a pereméig, így teljes egészében biztonságos hálózat építhető ki.
* Update management. Az automatikus frissítés lehetővé teszi az operációs rendszer fontos frissítéseinek (például a biztonsági javítások) rendszeres letöltését. A rendszergazda eldöntheti, mikor kívánja ezeket a fontos frissítéseket telepíteni.
* Internet firewall. A beépített Internetkapcsolat tűzfala szolgáltatásnak köszönhetően az internetcsatlakozás sokkal biztonságosabbá vált. Az operációs rendszerbe épített internetes tűzfal révén tovább csökkennek az internetkapcsolat kiépítésébe befektetendő költségek.
* Remote access. Felügyeleti házirenddel elkülöníthetők a telefonos hálózaton keresztül csatlakozó felhasználók. Mindaddig kizárhatók a hálózatból, amíg nem igazolható, hogy telepítették a rendszergazda által meghatározott szoftvereket (például frissített víruskeresőt).
* Server hardware support. Az illesztőprogram-ellenőrzők ellenőrzik az új eszközillesztőket, hogy a kiszolgáló működése zavartalan legyen.
* Application verification. A Windows Server 2003 alkalmazásait az Alkalmazásellenőrző eszköz teszteli és ellenőrzi. Az eszköz olyan finom hibák kiszűrésére alkalmas, mint amilyen a halommemória sérülése vagy a kompatibilitási problémák.
* File services. A Windows Server 2003 megbízhatósága jelentősen javult a Microsoft Windows NT® Server 4.0 és a Windows 2000 Server rendszerekhez képest.
* Assisted support. A Microsoft az eseményküldő és eseménykezelő szolgáltatása segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók, hozzáértő szakemberekkel együttműködve, támogatást igénylő eseményeket küldhessenek elektronikus úton a Microsoftnak, és az elküldött eseményeket a Windows Server 2003 segítségével kezeljék.
* Server event tracking. A rendszergazdák pontos nyilvántartást vezethetnek a hasznos rendszeridőről az új Rendszerleállási események követése szolgáltatással. Ez a kiszolgáló leállítására vonatkozó Windows eseményeket egy naplófájlba írja.

Hatékonyságnövelés
A Windows Server 2003, Standard Edition biztosítja azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik a rendszergazdák számára, hogy maximális hatékonysággal telepítsék, felügyeljék és használják a kiszolgálókat, külön erre a célra rendelt informatikai erőforrások nélkül.

A hatékonyságot növelő néhány fontos tényező:

* Configure Your Server wizards. Az egyszerűen használható Kiszolgáló konfigurálása varázsló végigvezeti a rendszergazdát a különböző kiszolgálói szerepkörök (fájlkiszolgáló, nyomtatókiszolgáló, távelérési kiszolgáló stb.) beállításán. Ez biztosítja, hogy az összetevők már az első alkalommal helyesen legyenek telepítve és konfigurálva.
* Manage Your Server wizards. A Kiszolgáló kezelése varázsló egyszerűen használható felületet kínál a kiszolgáló folyamatos kezelésére, leegyszerűsítve a mindennapi feladatokat, például az új felhasználók hozzáadását vagy fájlmegosztások létrehozását.
* Remote server administration. A Távoli asztal felügyeleti célokra (korábban a Terminálszolgáltatások távfelügyeleti módjaként ismert) szolgáltatással a rendszergazdák a hálózat bármely gépéről felügyelhetik a számítógépeket. A Távoli asztal felügyeleti célokra kimondottan kiszolgálófelügyelethez készült.
* Remote assistance. A rendszergazdák a távsegítség szolgáltatással asztali gépeket is kezelhetnek távolról. Ha egy távoli felhasználó a rendszergazdához vagy a támogató szakemberekhez fordul, a szakember a távsegítségen keresztül Windows XP vagy a Windows Server 2003 valamelyik változatát futtató számítógépről kényelmesen kapcsolódhat a távoli számítógépekhez. A csatlakozás után a segítséget nyújtó szakember láthatja a távoli számítógép képernyőjét, és valós idejű párbeszédet folytathat a felhasználóval. Ha a segítséget kérő felhasználó megengedi, a segítséget nyújtó személy még a távoli számítógép egerének és billentyűzetének irányítását is átveheti.
* Shadow copy. Ez a szolgáltatás összefüggő, időben nyomon követett verziókat tárol a megosztott hálózati mappákról. A rendszergazdák a hálózati mappák tartalmát egy adott múltbeli időpontnak megfelelő állapotban is megtekinthetik. A végfelhasználók azonnal, a rendszergazda beavatkozása nélkül visszaállíthatják a hálózati mappából véletlenül törölt fájlokat vagy mappákat.
* Terminal Server. A Terminálkiszolgáló segítségével a felhasználó különféle régebbi eszközökről is hozzáférhet a kiszolgálón futó programokhoz. A felhasználó hozzáférhet például egy virtuális Windows XP Professional asztalhoz és x86 alapú Windows-programokhoz olyan hardverről is, amely egyébként nem képes ezeknek a programoknak a helyi futtatására. A Terminálkiszolgáló mind a Windows alapú, mind a nem Windows alapú ügyféleszközök esetén is biztosítja ezt a lehetőséget.

Kapcsolatteremtés
Íme néhány a Windows Server 2003, Standard Edition azon szolgáltatásai közül, amelyek összekötik a személyeket, partnereket, rendszereket és ügyfeleket:

* Internet Information Services. Az Internet Information Services 6.0 (IIS) a Windows Server 2003 webes szolgáltatása, amely megkönnyíti az információk megosztását partnerek, ügyfelek és alkalmazottak között az intraneten, az interneten vagy az extraneten keresztül. Az IIS 6.0 módosított felépítése kielégíti a legmagasabb szintű, megbízhatóságra, sokoldalúságra és kezelhetőségre vonatkozó igényeket.
* Web application server role. A Windows Server 2003 ezen kívül egy teljes webalkalmazás-kiszolgáló. Egyesíti a .NET keretrendszert a központi kiszolgálói erőforrásokkal, segítve a felhasználókat alkalmazások és XML alapú webszolgáltatások fejlesztésében, telepítésében és felügyeletében. A .NET keretrendszer teljesen felügyelt és védett, szolgáltatásokban gazdag alkalmazásfuttató környezetet, egyszerűsített alkalmazásfejlesztést és -telepítést, illetve számos programozási nyelv problémamentes integrációját biztosítja.

A Windows Server 2003 iparági szabványokra épül, lehetővé téve a meglévő alkalmazások bővítését és új alkalmazások gyors fejlesztését. A fejlesztők XML alapú webszolgáltatások és kezelt kód használatával közvetlenül az alkalmazáskiszolgálón helyezhetik el a programokat, melyeket bármilyen webes alkalmazásplatformon futtathatnak. Az alkalmazáskezelés ilyen egyszerű szintje elősegíti az üzleti folyamatok innovációját, és növeli a külső és belső üzleti lehetőségeket.
* Windows Media Services. Windows Server 2003, Standard Edition a Windows Media Services révén képes hang- és képadatfolyamok továbbítására az interneten vagy a vállalati intraneten.
* Wireless LAN support. Ez a szolgáltatás biztonsági és teljesítménybeli javulást eredményez a vezeték nélküli helyi hálózatok használata esetén, alkalmazása esetén javul például az automatikus kulcskezelés, a felhasználók hitelesítése és jogosultságainak ellenőrzése a hálózat elérése előtt. A Windows Server 2003, Standard Edition jelentősen megkönnyíti a vezeték nélküli szolgáltatások használatát és telepítését.

Összefoglalás

A Windows Server 2003, Standard Edition könnyen telepíthető, felügyelhető és használható, átfogó kiszolgálói platform. Segítségével csökkenthető a vállalatok tulajdonosi összköltsége. Többek között a Microsoft számos külső hardver- és szoftverfejlesztő partnerének köszönhetően a Windows Server 2003 a felhasználókat hozzásegíti a beruházás megtérüléséhez.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 P73-02766
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 P73-02766
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2009.10.21. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD P73 02766 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : OEM Windows 2003 Server Standard 2003 R2 EN CD. P73-02766 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Op. rendszer, OEM szoftver  P73-02766


 Microsoft Windows 10 Home 64-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 27 508-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 28 359-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Home 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Home, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 28 499-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Home 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Home, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 31 001-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 36 195-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 38 545-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows Server 2019 5 darab kliens hozzáférési licenc, Rendszer jellemző: 64 bit, Licenc forma: Oem, Licenc időtartama: Örök licenc, Új licenc: Igen, Felhasználói terület: Vállalati, Gép típusa: Szerver
 ár : 64 351-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Pro 64bit ENG, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Angol, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 68 910-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Windows Server Standard 2022 64Bit Hungarian 1pk DSP OEI DVD 16 Core
 ár : 376 771-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Windows Server Standard 2022 64Bit English 1pk DSP OEI DVD 16 Core
 ár : 379 425-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!