OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w P73 02768 Technikai adatlap



OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w 

P73-02768


Gyártó : 

Microsoft / Op. rendszer, OEM szoftver Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2009.12.09 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
OEM Windows 2003 aktuális ajánlatunk


OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w P73-02768 fotó
Click a(z) OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w fotóra (csak illusztráció)



Op. rendszer, OEM szoftver, Microsoft kínálatunk Op. rendszer, OEM szoftver árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

OEM Windows 2003 Server



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
136 770- Ft
173 698- Ft





Törzsvásárlói pont 1736- klick







OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w Technikai adatok, műszaki paraméterek P73-02768



Tech. Spec. Info : Mi teszi egyedülállóvá?
A Windows Server 2003, Standard Edition a Windows 2000 Serveren leginkább bevált technológián alapul, üzembe helyezése, felügyelete és mindennapi használata pedig könnyebbé vált. Az eredmény: Rendkívül hatékony operációs rendszer, amely biztonságos, megbízható és azonnal használható, továbbá kiváló rendelkezésre állási és méretezhetőségi szolgáltatásokkal rendelkezik.

A Windows Server 2003, Standard Edition magas szinten támogatja a következő szolgáltatásokat:

* Speciális hálózati szolgáltatások, mint az Internetes hitelesítési szolgáltatás (IAS), hálózati híd, és az internetkapcsolat megosztása.
* Kétutas szimmetrikus többprocesszoros feldolgozás (SMP).
* Négy gigabájt memória.

(A legnagyobb rendelkezésre állást és méretezhetőséget igénylő vásárlók válasszák a Windows Server 2003, Enterprise Edition vagy a Windows Server 2003, Datacenter Edition változatot.)
Megbízhatóságra tervezve

Bízza üzleti ügyeit a Microsoft valaha készített legstabilabb kiszolgálójára
Manapság a szervezetek a technikától az üzleti értékek következetes támogatását remélik. Azt akarják, hogy a rendszereik állandóan készségesen működjenek, valamint a legújabb kihívásoknak is megfelelni képes biztonságot nyújtsák. A Windows Server 2003, Standard Edition verzióját a Microsoft olyan új szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel bővítette, amelyek azt minden korábbi verziónál megbízhatóbb kiszolgálóvá teszik a kisvállalkozások és a nagyvállalati részlegek számára.

A Windows Server 2003, Standard Edition továbbfejleszt számos, a Windows 2000 Server operációs rendszerben bevezetett technológiát, például az intelligens kártyát, a sávszélesség szabályozását és a Plug and Play eszközök támogatását. Új technológiák, mint például a közös nyelvű futtatási környezet, fokozzák a biztonságot, és megóvják a hálózatot a rosszindulatú vagy rosszul tervezett programoktól. Ezen kívül az Internet Information Services 6.0 (IIS 6.0), a nyilvános kulcsok infrastruktúrája (PKI), és a Kerberos fejlesztései még biztonságosabbá teszik a Windows Server 2003 termékcsaládot.

Az Active Directory® szolgáltatás a hatékonyabb szinkronizációnak, replikációnak, és a hitelesítő adatok fiókirodai tartományvezérlőn történő gyorsítótárazásának köszönhetően gyorsabbá és stabilabbá vált még a kevésbé megbízható nagy kiterjedésű hálózati (WAN) kapcsolatokon.


Termelékenységre tervezve

A munkavállalói kommunikáció és együttműködés fejlesztése
A szervezetek a számítástechnikától a termelékenység javulását várják az üzleti tevékenység valamennyi szintjén, kezdve a munkatársaktól, akiknek könnyen használható, nagy teljesítményű eszközökre van szükségük, egészen a rendszergazdákig, akik gyorsan telepíthető, könnyen és rugalmasan kezelhető szolgáltatásokra vágynak.

A Windows Server 2003, Standard Edition és a Windows Server 2003 termékcsalád más tagjai is számos olyan szolgáltatással rendelkeznek, amelyek a szervezet és az abban dolgozók termelékenységének fejlődését szolgálják. A Windows Server 2003 termékcsalád rendszerfelügyeleti és tárolói szolgáltatások terén elért újításai nagyobb termelékenységet tesznek lehetővé mind a rendszergazdák, mind pedig a felhasználók esetében.

A Microsoft nagy lépést tett előre a kezelhetőség fejlesztése terén. A Windows Server 2003 operációs rendszeren alkalmazott új, feladat alapú felépítés megkönnyíti a mindennapi feladatok végrehajtását. A Microsoft Management Console (MMC) és az Active Directory fejlesztései javítják a teljesítményt, és megkönnyítik a kezelhetőséget.

Ezen kívül a Windows Server 2003 termékcsalád számos fontos, új, automatizált kezelési eszközt tartalmaz, mint például a Microsoft Software Update Service (SUS) szolgáltatást és kiszolgálóbeállító varázslókat a telepítés automatizálásához. Az új Csoportházirendobjektum-szerkesztő konzol megkönnyíti a csoportházirendek kezelését, és az Active Directory szolgáltatás jobb kihasználásában nyújt segítséget a vállalatoknak, amelyek előnyökhöz juthatnak hatékony, költségtakarékos szolgáltatásaival. Emellett parancssori eszközök teszik lehetővé, hogy a rendszergazdák, ha kívánják, a parancssorból végezhessék el a feladatok többségét.

A Windows Server 2003, Standard Edition megkönnyíti a tárolást és a biztonsági mentést is, ezzel egyidejűleg jelentősen csökkentve a rendszergazdákra nehezedő terhelést. Az ezt lehetővé tevő új és javított fájlszolgáltatások közé tartozik a kötetek árnyékmásolása szolgáltatás, amely a hálózati megosztások biztonsági másolatainak adott időpontban történő elkészítését biztosítja. Ez az egyedülálló technológia a felhasználókig is elér, akik az árnyékmásolat-visszaállítási szolgáltatás segítségével fájlok régi példányait vagy akár törölt fájlokat is visszaállíthatnak saját asztali gépükön. A fájl- és nyomtatási szolgáltatások köre kibővült még a WebDAV (Web-based Distributed Authoring and Versioning) távoli dokumentummegosztási szolgáltatással is. Az elosztott fájlrendszer (DFS) és a titkosított fájlrendszer (EFS) szolgáltatások továbbfejlesztései nagy teljesítményű és rugalmas fájlmegosztást és -tárolást tesznek lehetővé.

Egy kapcsolatokkal átszőtt világ számára tervezve

Alakítson ki biztonságos kapcsolatot a vevőkkel
A mai hálózatok összekapcsolják az intraneteket, az extraneteket és a világhálót. Egyre több vállalat választja az internetet a vevőivel való napi kommunikáció eszközének. A Windows Server 2003, Standard Edition és a Windows Server 2003 termékcsalád más tagjai is számos olyan szolgáltatással rendelkeznek, amelyek a szervezet és a dolgozók folyamatos kapcsolattartását segítik.

A Windows Server 2003 termékcsalád hálózatkezelési fejlesztései és új szolgáltatásai a hálózati infrastruktúra rugalmasságát, kezelhetőségét és megbízhatóságát növelik. A Windows Server 2003 az eddiginél is könnyebbé teszik a felhasználók számára a központi rendszerhez való kapcsolódást bárhol és bármilyen eszközzel. A Microsoft a Windows Server 2003 rendszerekbe lényeges hálózatkezelési fejlesztéseket épített be, amelyek közül megemlíthető az IPv6 (az IP 6-os verziója), az Etherneten keresztüli PPP (PPoE) és az IP-biztonság (IPSec) hálózati címfordítással (NAT).

A Microsoft Windows Media® Services megbízható és méretezhető eszközöket biztosít a Windows Server 2003 rendszerekben a dinamikus tartalom gyors és költséghatékony kezeléséhez. Ezen szolgáltatások segítségével az operációs rendszer ideális platform lehet hang- és képadatfolyamok továbbítására az interneten vagy a vállalati intraneten.

Mégis, a Windows Server 2003 termékcsalád talán legfontosabb szolgáltatása a Microsoft .NET és az XML optimalizált, natív támogatása, amely forradalmi lépés, hiszen ezzel az XML alapú webszolgáltatások .NET technológiával történő fejlesztésének, terjesztésének és kiszolgálásának ideális platformjává vált.

A leggazdaságosabbra tervezve

Maximalizálja az üzleti értéket a partnermegoldások legnagyobb, összetett rendszerének kihasználásával
Mivel a személyi számítógép a legköltséghatékonyabb processzor alapú platform, az ezen a technológián alapuló megoldások önmagukban vonzóvá teszik a Windows Server termékeket. De ez csak egy a Windows Server termékeket horizontális és vertikális méretezhetőség szempontjából is rendkívül költséghatékonnyá tevő jellemzők közül. A Windows Server 2003 operációs rendszerekbe épített fontos és összetett szolgáltatások és összetevők segítségével a szervezetek hamar előnyösen kihasználhatják a könnyen telepíthető, kezelhető és használható integrált platformot.

A Windows Server 2003 rendszer választásával egyben részévé válik annak az átfogó hálózatnak is, amely annyira hatékonnyá tette a Windows platformot.

A globális szolgáltatások és támogatás ezen hálózata a következő előnyöket biztosítja:

* Largest number of ISVs. A Microsoft szoftverekhez fejleszt programokat a világon a legtöbb független szoftverfejlesztő. E cégek támogatják a Microsoft alkalmazásokat, és hitelesített egyéni alkalmazásokat fejlesztenek a Windows rendszerekre.
* Worldwide services. A Microsoft világszerte több mint 450 000 hivatalos Microsoft rendszermérnök (MCSE), valamint fejlesztő és partner támogatását élvezi.
* Training options. A Microsoft számos számítástechnikai tanfolyamot kínál, amelyek segítségével a számítástechnikai szakemberek elfogadható árak mellett folyamatosan fejleszthetik tudásukat.
* Certified solutions. A Windows rendszerhez több ezer, független szoftverfejlesztők által készített, hitelesített hardverillesztő és program létezik, amelyek mind megkönnyítik az új eszközök és programok hozzáadását. Emellett az ajánlott Microsoft-megoldások (Microsoft Solutions Offerings, MSO) által előírt útmutatók segítségével a szervezetek bonyolult üzleti kihívások megoldásához hozzájáruló, bizonyított megoldásokat hozhatnak létre.

A termékek és szolgáltatások ezen összetett rendszere alacsony beszerzési és fenntartási költségekhez vezet, így növeli a szervezet termelékenységét és hatékonyságát.


Hatékonyságnövelés
A Windows Server 2003, Standard Edition biztosítja azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik a rendszergazdák számára, hogy maximális hatékonysággal telepítsék, felügyeljék és használják a kiszolgálókat, külön erre a célra rendelt informatikai erőforrások nélkül.

A hatékonyságot növelő néhány fontos tényező:

* Configure Your Server wizards. Az egyszerűen használható Kiszolgáló konfigurálása varázsló végigvezeti a rendszergazdát a különböző kiszolgálói szerepkörök (fájlkiszolgáló, nyomtatókiszolgáló, távelérési kiszolgáló stb.) beállításán. Ez biztosítja, hogy az összetevők már az első alkalommal helyesen legyenek telepítve és konfigurálva.
* Manage Your Server wizards. A Kiszolgáló kezelése varázsló egyszerűen használható felületet kínál a kiszolgáló folyamatos kezelésére, leegyszerűsítve a mindennapi feladatokat, például az új felhasználók hozzáadását vagy fájlmegosztások létrehozását.
* Remote server administration. A Távoli asztal felügyeleti célokra (korábban a Terminálszolgáltatások távfelügyeleti módjaként ismert) szolgáltatással a rendszergazdák a hálózat bármely gépéről felügyelhetik a számítógépeket. A Távoli asztal felügyeleti célokra kimondottan kiszolgálófelügyelethez készült.
* Remote assistance. A rendszergazdák a távsegítség szolgáltatással asztali gépeket is kezelhetnek távolról. Ha egy távoli felhasználó a rendszergazdához vagy a támogató szakemberekhez fordul, a szakember a távsegítségen keresztül Windows XP vagy a Windows Server 2003 valamelyik változatát futtató számítógépről kényelmesen kapcsolódhat a távoli számítógépekhez. A csatlakozás után a segítséget nyújtó szakember láthatja a távoli számítógép képernyőjét, és valós idejű párbeszédet folytathat a felhasználóval. Ha a segítséget kérő felhasználó megengedi, a segítséget nyújtó személy még a távoli számítógép egerének és billentyűzetének irányítását is átveheti.
* Shadow copy. Ez a szolgáltatás összefüggő, időben nyomon követett verziókat tárol a megosztott hálózati mappákról. A rendszergazdák a hálózati mappák tartalmát egy adott múltbeli időpontnak megfelelő állapotban is megtekinthetik. A végfelhasználók azonnal, a rendszergazda beavatkozása nélkül visszaállíthatják a hálózati mappából véletlenül törölt fájlokat vagy mappákat.
* Terminal Server. A Terminálkiszolgáló segítségével a felhasználó különféle régebbi eszközökről is hozzáférhet a kiszolgálón futó programokhoz. A felhasználó hozzáférhet például egy virtuális Windows XP Professional asztalhoz és x86 alapú Windows-programokhoz olyan hardverről is, amely egyébként nem képes ezeknek a programoknak a helyi futtatására. A Terminálkiszolgáló mind a Windows alapú, mind a nem Windows alapú ügyféleszközök esetén is biztosítja ezt a lehetőséget.

Kapcsolatteremtés
Íme néhány a Windows Server 2003, Standard Edition azon szolgáltatásai közül, amelyek összekötik a személyeket, partnereket, rendszereket és ügyfeleket:

* Internet Information Services. Az Internet Information Services 6.0 (IIS) a Windows Server 2003 webes szolgáltatása, amely megkönnyíti az információk megosztását partnerek, ügyfelek és alkalmazottak között az intraneten, az interneten vagy az extraneten keresztül. Az IIS 6.0 módosított felépítése kielégíti a legmagasabb szintű, megbízhatóságra, sokoldalúságra és kezelhetőségre vonatkozó igényeket.
* Web application server role. A Windows Server 2003 ezen kívül egy teljes webalkalmazás-kiszolgáló. Egyesíti a .NET keretrendszert a központi kiszolgálói erőforrásokkal, segítve a felhasználókat alkalmazások és XML alapú webszolgáltatások fejlesztésében, telepítésében és felügyeletében. A .NET keretrendszer teljesen felügyelt és védett, szolgáltatásokban gazdag alkalmazásfuttató környezetet, egyszerűsített alkalmazásfejlesztést és -telepítést, illetve számos programozási nyelv problémamentes integrációját biztosítja.

A Windows Server 2003 iparági szabványokra épül, lehetővé téve a meglévő alkalmazások bővítését és új alkalmazások gyors fejlesztését. A fejlesztők XML alapú webszolgáltatások és kezelt kód használatával közvetlenül az alkalmazáskiszolgálón helyezhetik el a programokat, melyeket bármilyen webes alkalmazásplatformon futtathatnak. Az alkalmazáskezelés ilyen egyszerű szintje elősegíti az üzleti folyamatok innovációját, és növeli a külső és belső üzleti lehetőségeket.
* Windows Media Services. Windows Server 2003, Standard Edition a Windows Media Services révén képes hang- és képadatfolyamok továbbítására az interneten vagy a vállalati intraneten.
* Wireless LAN support. Ez a szolgáltatás biztonsági és teljesítménybeli javulást eredményez a vezeték nélküli helyi hálózatok használata esetén, alkalmazása esetén javul például az automatikus kulcskezelés, a felhasználók hitelesítése és jogosultságainak ellenőrzése a hálózat elérése előtt. A Windows Server 2003, Standard Edition jelentősen megkönnyíti a vezeték nélküli szolgáltatások használatát és telepítését.


Összefoglalás

A Windows Server 2003, Standard Edition könnyen telepíthető, felügyelhető és használható, átfogó kiszolgálói platform. Segítségével csökkenthető a vállalatok tulajdonosi összköltsége. Többek között a Microsoft számos külső hardver- és szoftverfejlesztő partnerének köszönhetően a Windows Server 2003 a felhasználókat hozzásegíti a beruházás megtérüléséhez.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN P73-02768
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN P73-02768
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2009.12.09. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w P73 02768 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : OEM Windows 2003 Server Standard R2 EN CD w. P73-02768 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Op. rendszer, OEM szoftver  P73-02768


 Microsoft Windows 10 Home 64-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 26 530-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Home 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Home, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 27 927-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 28 359-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Home 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Home, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 31 001-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 36 132-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Felhasználói terület: Otthoni és vállalati, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 36 957-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 38 545-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows Server 2019 5 darab kliens hozzáférési licenc, Rendszer jellemző: 64 bit, Licenc forma: Oem, Licenc időtartama: Örök licenc, Új licenc: Igen, Felhasználói terület: Vállalati, Gép típusa: Szerver
 ár : 64 351-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Pro 64bit ENG, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Angol, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 68 910-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Windows Server Standard 2022 64Bit English 1pk DSP OEI DVD 16 Core
 ár : 379 425-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!