iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év MC769HC_A Technikai adatlapGyártó : 

APPLE / Tablet PC (tábla-számítógép) APPLE

  
Már NEM rendelhető! 2013.05.10 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Tablet PC (tábla-számítógép) APPLE
iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év szervizben Kijelző méret: 9,7", Felbontás: 1024 x 768, Kijelző típusa: IPS;LED;Multi touch, Operációs rendszer: iOS 4, CPU: Apple A5 Dual-Core 1 GHz, Belső memória: 512 MB, Háttértár: 16 GB , WLAN: a/b/g/n, Szín: fekete, Súly: 601 gramm, Méret: 241,2 x 185,7 x 8,8 mm  


Rövid leírás, Vásárlás ...

Vélemények, linkek, értékelések ...

iPad 2 9,7" ár-lista
Tablet PC (tábla-számítógép), APPLE kínálatunk
Tablet PC (tábla-számítógép) árlista

Tábla-PC, e-Book olvasó bolt árlista

iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év szervizben MC769HC_A fotó
Click a(z) iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év fotóra (csak illusztráció)

MC769HC_A

Nettó Ár:
Bruttó Ár:
87 470- Ft
111 087- FtTörzsvásárlói pont 1110- klick

iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év Technikai adatok, műszaki paraméterek MC769HC_ATech. Spec. Info : Kijelző méret: 9,7", Felbontás: 1024 x 768, Kijelző típusa: IPS;LED;Multi touch, Operációs rendszer: iOS 4, CPU: Apple A5 Dual-Core 1 GHz, Belső memória: 512 MB, Háttértár: 16 GB , WLAN: a/b/g/n, Szín: fekete, Súly: 601 gramm, Méret: 241,2 x 185,7 x 8,8 mm


Apple iPad 2 gyártói weboldal

Apple iPad 2


Két kamera a FaceTime alkalmazáshoz és a HD-videók rögzítéséhez. Az Apple kétmagos A5 processzora. A megszokott tízórás üzemidő.1 Mindez vékonyabb, könnyebb formában. Az iPad most még lenyűgözőbb, és még egyedibb.

Vékonyabb, könnyebb és tele van nagy ötletekkel.
Ha kézbe veszed az iPad 2 készüléket, nehéz lesz letenni. Ez a megújult dizájn lényege. Az iPad 33 százalékkal vékonyabb, és akár 15 százalékkal könnyebb elődjénél, így még kényelmesebb kézben tartani.2 Olyan természetességgel böngészhetsz az interneten, e-mailezhetsz vele, nézhetsz filmet és olvashatsz könyveket, hogy közben meg is feledkezel arról: mindez a kezedben lévő lenyűgöző technológiai vívmányoknak köszönhető.

Kétmagos A5 processzor. Gyors.
Kétszeresen is.
Az A5 processzor két hatékony magjának köszönhetően az iPad kétszeres teljesítményre képes.3 Nemcsak internetes böngészés, hanem filmnézés, a FaceTime videohívások, a játék, és az alkalmazások közötti váltás közben is érezni fogod a különbséget. A multitasking olajozottabban működik, az alkalmazások gyorsabban betöltődnek ? egyszerűen minden jobb lett.

Szupergyors grafika.
Játékra fel.
Az iPad akár kilencszeres grafikus teljesítményének köszönhetően még gördülékenyebb és életszerűbb a játék. A gyorsabb grafikával az alkalmazások is jobban teljesítenek ? főleg a mozgóképes programok. Ezt magad is tapasztalhatod, amikor görgetsz a fényképtárban, videót szerkesztesz az iMovie programban vagy animációt nézel a Keynote alkalmazásban.

Az akkumulátor nagyon kitartó.
Te is az lehetsz.
Az iPad ugyan vékonyabb és könnyebb lett, mégsem vesztett lenyűgöző, tízórás akkumulátor-üzemidejéből.1 Ez ahhoz is elég, hogy átrepülj vele egy óceánt, hajnalig tartó mozizást rendezz, vagy egy hétig ingázz a városban. Az energiatakarékos A5 processzor és az iOS rendszer hatékonyan bánik az akkumulátor üzemidejével, így hosszan elmerülhetsz az iPad-élményben.


Két kamera és FaceTime. Az iPad még nagyobb tapsot érdemel.
Az iPad készüléken két kamerát találsz ? egyet az elülső és egyet a hátsó oldalán. Kicsik, de annál nagyobb dolgokra képesek. A FaceTime videohívások támogatására kerültek a készülékbe. Összehangolt működésüknek köszönhetően beszélgetés közben láthatod is legkedvesebb ismerőseidet, és visszamosolyoghatsz rájuk.3 Az elülső kamerának köszönhetően szemtől szemben beszélgethetsz barátaiddal. Ha pedig videohívás közben a hátsó kamerára váltasz, megmutathatod környezeted, a téged körülvevő emberek és események képét. Megéri filmezni -csak használd a hátsó kamerát. HD minőségű felvételeivel minden filmed apró remekmű lehet. A Photo Booth programmal pedig bolondos képeket készíthetsz. A legviccesebbet hozhatod ki az arcokból.

iPad Smart Cover. Az iPad készülékre szabva. És viszont.
Az iPad 2 és az iPad Smart Cover valódi egységet alkot. Szó szerint.4 Úgy terveztük meg az iPad Smart Cover takarót, hogy az iPad készülékkel együtt dolgozzon ? valamint hogy fölötte és alatta is betöltse funkcióját. Az eszközök a beépített intelligens mágneses technológia segítségével kapcsolódnak. Az iPad Smart Cover tökéletesen, stabilan illeszkedik a helyére. Védi az iPad kijelzőjét, azonban nem teszi nehézkessé a könnyű, vékony készüléket. Ha felnyitod a Smart Cover takarót, az iPad azonnal életre kel, ha pedig bezárod, automatikusan készenléti állapotba kapcsol. És íme egy újabb okos ötlet: a takaró tökéletes támasztékot kínál a filmnézéshez, az internetes böngészéshez és a játékhoz. Tíz élénk szín közül válogathatsz, ezek közül öt modell kiváló minőségű anilinbőrből készül. Válaszd ki a kedvencedet, és az iPad még intelligensebb lesz a segítségével.

LED-es háttér-világítású kijelző.
A látvány lenyűgöző.

Az iPad egyetlen nagy, gyönyörű képernyő: 9,7 hüvelyken élvezheted a nagy felbontású fényképeket, filmeket, a webhelyeket, könyveket és más tartalmakat. A LED-es háttérvilágítás mindent élessé, élénkké és világossá tesz még gyenge megvilágítású környezetben, például a repülőgépeken is. Ráadásul, egyszerűen lehetetlen rossz irányban tartani az iPad készüléket. Úgy terveztük, hogy a tartalmat vízszintes és függőleges helyzetben is megjelenítse, így akárhogy fordítod (akár fejjel lefelé is), a kijelző igazodik az adott pozícióhoz. Az In-Plane Switching (IPS) technológiának köszönhetően 178 fokos látószöggel működik. A magasba emelheted, hogy a helyiség másik végében lévők is lássák, vagy megmutathatod a melletted ülőnek is ? mindenkinek tökéletes nézetet nyújt.

Multi-Touch.
Minden ujjnyi távolságra van.

A legmagasabb szintű technológiák jellemzője, hogy teljesen természetesnek érezzük. Olyan, mintha ott sem lenne. Az iPad készülék Multi-Touch technológiája éppen ilyen. Mindent az ujjaddal végezhetsz, így a dolgok egyszerűbbek és szórakoztatóbbak, akár böngészésről, akár e-mail írásról, könyvolvasásról vagy képnézegetésről van szó. Hogyan működik? Amikor az ujjaiddal megérinted a képernyőt, azt az eszköz elektromos mezőkön keresztül érzékeli. A koppintásokat, illetve a lapozó, csípő és húzó mozdulatokat egyaránt a megfelelő műveletté alakítja. Ennyi az egész.

iOS 4.
A világ legfejlettebb mobil operációs rendszere.

Az iPad (az iPhone és az iPod touch készülékekkel egyetemben) az iOS 4 operációs rendszert használja. Egyszerű ujjmozdulatokkal böngészhetsz, olvashatsz és tekinthetsz meg mindent a készülékeden. Minden olyan hatékony, innovatív és szórakoztató előtelepített alkalmazást tartalmaz, amelyekre nap mint nap szükséged lehet. Emellett erre a platformra már több mint 65 ezer újabb lenyűgöző iPad-alkalmazás is készült. Teljes mértékben biztonságos, illetve stabil és könnyen kezelhető. Úgy terveztük, hogy tökéletesen együttműködjön az iPad hardverével. Az iOS 4 a kulcsa annak, hogy nincs még egy olyan készülék, amely akár csak megközelítette volna az iPad képességeit.

Azonnali bekapcsolás,
azonnali élmény.

Vedd kézbe iPod készüléked, nyomd meg a Kezdőlap gombot, és az eszköz rögtön feláll a készenléti üzemmódból. Ez azért lehetséges, mert az iPad gyors, hatékony és megbízható flash memóriát használ, mellyel pillanatok alatt elérhetők az adatok. Minden nehézség nélkül kel életre a rendszer.


Wi-Fi és 3G.
A kapcsolattartás két jó módja.

Az iPad a 802.11n vezeték nélküli technológiát használja. Automatikusan megtalálja a Wi-Fi hálózatokat, melyekhez néhány koppintással csatlakozhatsz is. Az iPad 3G-alapú kapcsolatot támogató változatban is elérhető, amellyel internetezhetsz, ellenőrizheted e-mailjeid, és útvonalat is tervezhetsz még akkor is, ha kempingezel vagy úton vagy ? tehát olyan helyen tartózkodsz, ahol nincs Wi-Fi hálózat.

Giroszkóp, gyorsulásmérő, iránytű.
Az iPad ismeri minden mozdulatodat.

A beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően álló és fekvő helyzetbe, sőt fejtetőre is állíthatod a készüléket, a megjelenített tartalom illeszkedni fog a kijelző helyzetéhez. A gyorsulásmérő, a háromtengelyes giroszkóp és az iránytű összehangoltan működik. Érzékelik az iPad helyzetét, azt, hogy milyen irányba néz, és hogy hogyan mozog. Így a játékok, térképek és más alkalmazások is követnek minden kisebb-nagyobb forgatást, döntést, akár a 360 fokos fordulatokat is. Ez szó szerint főnyeremény a játékhoz, és kiindulópont a minden eddiginél jobb iPad-alkalmazások megjelenéséhez.

Videó tükrözés. Példát mutathatsz.
A videó tükrözés, a kettős képkimenet az iPad új szolgáltatása minden olyan alkalmazáshoz, weblaphoz, prezentációhoz, videóhoz, filmhez és fotóhoz, amelyet meg szeretnél mutatni egy nagyobb közönségnek. Csatlakoztasd a digitális Apple AV?VGA átalakítót vagy a dokkolócsatlakozót (külön beszerezhető kiegészítők), és HDTV készüléked vagy projektorod máris az iPad kinagyított változatává alakul. A titok nyitja egyetlen csatlakozó. Mindenki láthatja, mit mutat az iPad kijelzője ? még akkor is, ha állóból fekvő nézetbe forgatod a készüléket, vagy nagyítod, kicsinyíted a fényképeket. Az A5 processzor gyorsabb grafikája nagyobb teljesítményt (és jobb minőséget) garantál az osztálytermekben, az előadókban és otthon, a nappaliban egyaránt.

AirPrint. Vezeték nélküli nyomtatás.
Vezeték nélküli hálózaton keresztül közvetlenül iPad készülékedről nyomtathatsz e-maileket, fényképeket, weblapokat és dokumentumokat.6 Ehhez nincs szükség semmilyen szoftver letöltésére, illesztőprogram telepítésére vagy kábelek csatlakoztatására. Csupán néhány koppintás, és máris a kezedben tarthatod azt, amit nem sokkal korábban még csak az iPad kijelzőjén láttál.
Tablet PC (tábla-számítógép) eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:4  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 4,0


Készült: Miskolc, 2013.05.10. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év MC769HC_A Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év. MC769HC_A eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  APPLE Tablet PC (tábla-számítógép)  MC769HC_A

iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év szervizben


iPad 2 9,7" 16GB Wi-Fi fekete tablet 1 év szervizben MC769HC_A műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


  
 7 IPS 8GB 3G Wi-Fi LENOVO A7-10F táblagép, Operációs rendszer: Android 5.1 Lollipop, Kijelző méret: 7,0 , Kijelző típus: IPS kapacitív multitouch, Háttértár méret: 8 GB
 ár : 29 997-Ft

 Érdeklődjön
  
 LENOVO IdeaTab, TB3-850M, 8 HD IPS, MTK8161p QuadCore(1.0GHz), 2GB, 16GB EMMC, 4G LTE, Android 6.0, Black
 ár : 50 013-Ft

 Érdeklődjön
  
 LENOVO IdeaTab, TB3-850M, 8 HD IPS, MTK8161p QuadCore(1.0GHz), 2GB, 16GB EMMC, 4G LTE, Android 6.0, Black
 ár : 51 308-Ft

 Érdeklődjön
  
 LENOVO TB2-X30F Pearl White táblagép, Operációs rendszer: Android 5.1 Lollipop, Kijelző méret: 10,1 , Kijelző típus: IPS kapacitív multitouch, Háttértár méret: 16 GB
 ár : 52 934-Ft

 Érdeklődjön
  
 1,3 GHz Quad-Core processzor, Operációs rendszer: Android 4.4 KitKat, Kijelző méret: 9,6 , Kijelző típus: LCD, Háttértár méret: 8 GB, Memória: 1,5 GB, Méret: 149.5 x 241.9 x 8.5 mm, Súly: 490 g, WiFi + Bluetooth
 ár : 55 055-Ft

 Érdeklődjön
  
 Prestigio MultiPad Visconte V táblagép, 10.1, IPS, 1280x800, OS Windows 10 Home, Office Univ.Apps, Intel Atom Z3735F, 2GB+32GB, 2MP+2MP, WiFi b\g\n, BT 4.0, micro HDMI, full USB 2.0x2, micro USB 2.0, 6500mAh, US, Coffee
 ár : 61 074-Ft

 Rendelhető
  
 8 táblagép, 1280x800 SodaLime, Qualcomm 8916 - , 2GB RAM, 16GB Flash, GPS, WiFi, 4G LTE, Webkamera 2M+5M, G-sensor, microUSB, Android
 ár : 64 567-Ft

 Érdeklődjön
  
 Asus ZENPAD Z380KNL-6A045A 8 tablet, 8 - 1280x800 SodaLime, Qualcomm 8916 - , 2GB RAM, 16GB Flash, GPS, WiFi,4G LTE,Webkamera 2M+5M, G-sensor, microUSB, Android
 ár : 64 567-Ft

 Érdeklődjön
  
 10 - 1280x800 SodaLime, MediaTek 8163 1,3 Ghz - , 2GB RAM, 16GB Flash, GPS, WiFi,Webkamera 2M+5M, G-sensor, microUSB, Android
 ár : 65 723-Ft

 Rendelhető
  
 Asus ZENPAD Z300M-6L027A táblagép rózsa arany, 10 1280x800 SodaLime, MediaTek 8163 1,3 Ghz - , 2GB RAM, 16GB Flash, GPS, WiFi, Webkamera 2M+5M, G-sensor, microUSB, Android
 ár : 65 723-Ft

 Rendelhető
  
 Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow, Kijelző méret: 10,0 , Kijelző típus: TFT LCD, IPS panel, LED háttérvilágítással, érintőkijelző, Háttértár méret: 32 GB
 ár : 69 977-Ft

 Érdeklődjön
  
 Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow, Kijelző méret: 10,0 , Kijelző típus: TFT LCD, IPS panel, LED háttérvilágítással, érintőkijelző, Háttértár méret: 32 GB
 ár : 71 742-Ft

 Rendelhető
  
 ASUS Z301ML-1H003A ZenPad táblagép, Operációs rendszer: Android 7.0 Nougat, Kijelző méret: 10,1 , Kijelző típus: IPS, Háttértár méret: 16 GB
 ár : 75 857-Ft

 Rendelhető
  
 10 - 1280x800 SodaLime, Intel® Atom™ Z3560 Quad-Core, 64-bit 1,8Ghz - , 2GB RAM, 32GB Flash, GPS, WiFi,LTE (4G),Webkamera 2M+5M, G-sensor, microUSB, Android ,Bluetooth
 ár : 83 236-Ft

 Rendelhető
  
 ASUS Z581KL-1A025A ZenPad 3 táblagép, Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow, Kijelző méret: 8,0 , Kijelző típus: IPS, Háttértár méret: 16 GB
 ár : 101 194-Ft

 Rendelhető
  
 Asus ZENPAD Z500M-1J026A táblagép, 9.7 - 2048x1536 Gorilla III, MediaTek 8176 , 4GB RAM, 64GB Flash, GPS, WiFi, Webkamera 5M+8M, G-sensor, microUSB, Android , Bluetooth
 ár : 115 900-Ft

 Érdeklődjön
  
 APPLE 7,9 - iPad Mini 4, háttértár: 128GB WiFi, szín: Arany Tablet-PC, Kijelző felbontása: 2048x1536
 ár : 156 324-Ft

 Rendelhető
  
 IPS LED, kijelző felbontása: 2048x1536, A9X 2.26Ghz dual core CPU, A9X M9 GPU, 4GB RAM, WiFi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.2, első kamera: 5MP, hátsó kamera: 12MP
 ár : 192 024-Ft

 Rendelhető
  
 APPLE 7,9 - iPad Mini 4, háttértár: 128GB, WiFi + Cellular, szín: Arany Tablet-PC
 ár : 197 066-Ft

 Rendelhető
  
 APPLE 7,9 - iPad Mini 4, háttértároló: 128GB, WiFi + Cellular, szín: Asztroszürke, Tablet-PC
 ár : 197 066-Ft

 Rendelhető
  
 Apple 9.7-inch iPad Pro Cellular, Belső memória mérete: 256GB, RAM: 2 GB, szín: Rose Gold,
 ár : 341 376-Ft

 Érdeklődjön
  
 Microsoft Surface Pro 4 Tablet - Core Mi3 Wi-Fi 128 GB 4GB RAM Windows 10 Pro  
 ár : 356 045-Ft

 Érdeklődjön
  
 Microsoft Surface Pro 4 Tablet - Core i5 Wi-Fi, kapacitás: 256 GB, 8GB RAM Windows 10 Pro,
 ár : 466 598-Ft

 Érdeklődjön
  
 Microsoft Surface Pro 4 Tablet - Core i7 Wi-Fi 256 GB 16GB RAM, operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 771 360-Ft

 ÉrdeklődjönVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   http://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!