Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G 755MT 64 Technikai adatlapGyártó : 

DELL / Számítógép asztali DELL

  Klick Computer : Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Már NEM rendelhető!

2009.05.18 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Számítógép asztali DELL

Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G VB to XPP 4 év kmh 755MT-64 fotó
Click a(z) Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G fotóra (csak illusztráció)


Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G VB to XPP 4 év kmh 

755MT-64


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
148 500- Ft
188 595- Ft


Törzsvásárlói pont 1885- klick

  

Számítógép asztali, DELL kínálatunk   Számítógép asztali árlista  

Számítógép : szerver és desktop computer bolt árlista

     


Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G Technikai adatok, műszaki paraméterek 755MT-64Tech. Spec. Info : Dell Optiplex 755 Minitower E-Smart - Intel Pentium Dual Core E2200 (2.2GHz/1MB/800MHz), 1GB DDR2 800MHz (1*1GB), Intel Q35 chipset (iAMT), 80GB 7200rpm SATA2 HDD, Win XP Pro SP3 HUN (Vista Business licensz), No FDD, 16x DVD-ROM meghajtó, Intel GMA 3100 grafikus vezérlő, beépített hangszóró, második Soros és PS/2 portok, USB magyar billentyűzet, USB 6gombos lézer egér +egérpad, PCIe x16 foglalat, 4 év helyszíni garancia


Az informatikai beruházásokból a teljesítmény és a minőség feláldozása nélkül kell a legtöbbet kihozni. Az OptiPlex 755 energiatakarékos, stabil, számos választási lehetőséget biztosító, általános üzleti igényekre készült asztali számítógép. A Dell segít a termelékenység növelésében és a beruházás értékének hosszú távú megőrzésében.
Egyszerű és elegáns informatikai megoldás

Asztali gépekkel kapcsolatos problémák. Továbbfejlesztések. Biztonság. Eddig szinte lehetetlen volt megvalósítani, hogy az informatikai osztály munkatársai mindenhol ?ott legyenek?. És hogy mindent megcsináljanak. A Dell OptiPlex 755 azonban mindezt megváltoztatja. A Dell vásárlóitól kapott visszajelzések alapján kifejlesztett rendszer olyan távfelügyeleti eszközöket biztosít, melyekkel egyszerűsíthetők a frissítések, a biztonságkezelés, a teljesítményfelvétel, sőt a leállási problémák is. Vagyis több minden elvégezhető egyetlen helyről, az informatikai szakértő munkaasztaláról. Az egyéni igények szerint testreszabható Dell üzembe helyezési szolgáltatásokkal csökkentheti az üzemeltetési költségeket, növelheti a termelékenységet, és felkészülten várhatja a jövőbeli kihívásokat.Továbbfejlesztett informatikai távfelügyelet
A Dell OptiPlex 755 jobb felügyeletet biztosít az Intel® vProTM processzortechnológia révén, mellyel az informatikusok rugalmasan, hatékonyan és kevesebb kiszállással dolgozhatnak. Vagyis több elvégezhető kevesebb szaladgálással, így több idő jut azokra a nagyobb horderejű projektekre, melyeknek köszönhetően a vállalat jobban, gyorsabban és hatékonyabban működhet.

* Intel vPro processzortechnológia. A konzolról egyszerűen elvégezhető távfelügyeletet biztosító Intel vPro segíti az informatikai költségek csökkentését, valamint a felügyeleti hatókör és a védelem kiszélesítését. Segítségével az asztali gépek távolról be- és kikapcsolhatók, távolról kijavíthatók a hibák, és a ?mindig bekapcsolva? lévő virtuális biztonsággal megvédhető a rendszer. A Dell a vPro technológiát minden OptiPlex 755 modellhez biztosítja, így Ön azt az egész vállalatban felhasználhatja.
* Szabványos hardverfelügyelet egyszerűbbé, hatékonyabbá és a felügyeleti konzol és az ügyfél közti titkosított kommunikáció révén biztonságossá teszi a rendszerfelügyeletet (szemben az ASF 2.0-val)
* A Dell Client Manager programot a Dell ügyfelei ingyenesen letölthetik. E felügyeleti konzol segítségével az informatikai szakemberek kihasználhatják az OptiPlex 755 fejlett felügyeleti funkcióit, például a biztonságos távoli tápellátás-szabályozást, az egyszerűbb rendszertervezést és szoftverjavítást, a hardver figyelését előre definiált riasztásokkal, valamint a távoli hibaelhárítást és -javítást.Hatékony energiafelhasználás
A Dell egyedülálló megközelítést alkalmaz az energiafelhasználás terén. Az egyes rendszerek tápellátásán túl a teljes vállalat energiafelhasználására is odafigyelünk. Ennek részeként az OptiPlex 755 az energiatakarékos konfigurációkon túl például olyan online energiafelhasználási számológépet is biztosít, mellyel kiválaszthatja az igényeinek legjobban megfelelő konfigurációkat. Úgy gondoljuk, hogy a saját erőforrások megkímélése együtt jár a Föld erőforrásainak a megkímélésével.

* A gyárilag engedélyezett Energy Smart energiagazdálkodási beállításokkal működő rendszerek 54%-kal kevesebb energiát használnak, mint azok a rendszerek, amelyeken nincs bekapcsolva az energiagazdálkodás.1
* Energy Star 4.0 minősítés egyes konfigurációk esetén.
* A Dell 80%-os hatékonyságú tápegységei 10?12%-kal hatékonyabbak, mint a korábbi generációjú tápegységek.
* Az energiatakarékos Intel Core 2 Duo processzorok hatékony energiafelhasználás mellett nyújtanak kiváló teljesítményt.


Energiafelhasználási számológép
A Dell energiafelhasználási számológépével összehasonlíthatja és konfigurálhatja az OptiPlex 755 rendszert az optimális hatékonyság érdekében, és így akár 76% energiát is megtakaríthat.1Intelligens biztonság
A Dell OptiPlex 755 speciális biztonsági funkciókat nyújt az adatok biztonságának valós idejű megőrzéséhez. A RAID-támogatáson túl a rendszer vPRO alapú proaktív biztonságkezelést és továbbfejlesztett távfelügyeleti szolgáltatásokat is nyújt.

* A RAID 1 konfigurációval megvalósítható adatvédelem és helyreállítási funkció valós idejű adatredundanciát nyújt ? segítve ezzel az üzleti fájlok sértetlenségének és elérhetőségének biztosítását.
*
Proaktív biztonsági funkciók az Intel® vProTM technológiával ? egyszerűbbé tesz számos biztonsági funkciót, például a rosszindulatú támadások elleni védekezést, a vírussal fertőzött számítógépek elszigetelését, valamint a biztonsági javítások gyors telepítését.
* A TPM 1.2 segít a hálózatnak a jogosulatlan hozzáféréstől való védelmében, és lehetővé teszi a többtényezős felhasználóhitelesítést intelligenskártya- és ujjlenyomat-olvasó használatával, mellyel növelhető a levelezés, a webelérés és az adatok védelme.
*
Központosított vezérlés és adatvédelem
A Dell rugalmas számítástechnikai megoldása központosított vezérlést és adatvédelmet biztosít azáltal, hogy a rendszerképet áthelyezi egy biztonságos adatközpontba anélkül, hogy ez megzavarná a felhasználó munkáját.


Dell üzembe helyezési szolgáltatások
A hatékonyság fenntartása érdekében a szervezeteknek rendszeresen hozzá kell igazítaniuk technológiáikat és mobilitási infrastruktúrájukat az aktuális szabványokhoz. A Dell egyszerűbbé teszi ezt azzal, hogy az üzembe helyezés optimalizálásához mérettől függetlenül minden eszközt megad, ezáltal csökkenthetők a költségek és növelhető a felhasználók elégedettsége.

* A Dell ImageDirect egy webes, gazdagép-alapú rendszerképkezelő eszköz, mellyel egyszerűen létrehozhatók, kezelhetők, illetve a Dell ügyfélgépekbe betölthetők egyéni rendszerképek.
* iAMT és VPRO támogatás különféle opciókkal. Az egyéni gyári integrációval megkönnyítheti az üzembe helyezést a rendszereken előre beállított egyéni jelszavakkal. Ennek alternatívája a Dell által felügyelt szolgáltatás, mely helyszíni tervezést biztosít a szabványos fejlett gyártástechnológiához. Emellett választható a vásárláskor kérhető, előre konfigurált felügyeleti beállítások opció, mellyel a számítógép azonnal üzembe helyezhető, és így idő és pénz takarítható meg.
* A Microsoft Windows Vista-kompatibilitást vizsgáló eszköz és a Dell üzembe helyezési szolgáltatás révén megvizsgálhatja a Windows Vista operációs rendszerű számítógép üzembe helyezési folyamatát, és javaslatokat kaphat a folyamat javítására, valamint a beruházás megtérülésének maximalizálására.Dell Optiplex 755 műszaki adatok:

Processzorok
Intel® CoreTM 2 Quad processzor, négymagos technológia
vagy
Intel® CoreTM 2 Duo processzor, kétmagos technológia Intel vProTM technológiával
vagy
Intel® CoreTM 2 Duo processzor, kétmagos technológia
vagy
Intel® Pentium® Dual Core processzor, kétmagos technológia
vagy
Intel® Celeron® processzor


Memória
Kétcsatornás2 DDR2 megosztott memória3
Elérhető DIMM-bővítőhelyek:
Négy memória-bővítőhely, melyekbe legfeljebb 8 GB memória helyezhető3
*Ultra kis méretnél két DIMM bővítőhely, amelyekbe legfeljebb 4 GB memória helyezhető

Memória-sávszélesség:
800 MHz ? 12,8 GB/s (kétcsatornás átvitel)
*Az ultra kis méretű kivitelnél a 800 MHz nem támogatott
667 MHz ? 10,7 GB/s (kétcsatornás átvitel)


Merevlemez-meghajtók
SATA 3,0 Gb/s
A SATA 3.0 a maga 3,0 GB/s átviteli sebességével a SATA kétszeres sávszélességét biztosítja.

RAID 1 adatvédelem
Az új Dell OptiPlex 755 rendszer RAID 1 adatvédelmet biztosít. Az opcionális konfiguráció egy kiegészítő merevlemezt tartalmaz, amelyre a rendszer tükrözi az elsődleges meghajtón lévő adatokat.

Akár 250 GB kapacitás


Grafika
256 MB ATI Radeon HD 2400 XT

Két független VGA vagy DVI kijelző támogatása, PCI-Express x16
Kiváló megoldás a grafikaintenzív irodai alkalmazásokhoz, amelyekhez sok esetben két monitor is szükséges. ATI Logo

256 MB ATI Radeon HD 2400 PRO

Egy VGA vagy DVI kijelző támogatása, PCI-Express x16
Tökéletes választás 3D bemutatókhoz és videoszerkesztéshez. ATI Logo

Beépített Intel Graphics Media Accelerator 3100

Legfeljebb 256 MB megosztott memória
Megfelelő választás webböngészéshez és általános irodai alkalmazásokhoz
Asztali számítógép, computer eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 5,0


Készült: Miskolc, 2009.05.18. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G 755MT 64 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G. 755MT-64 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  DELL Számítógép asztali  755MT-64

Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G VB to XPP 4 év kmh


Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2200 2.2GHz 1G 80G VB to XPP 4 év kmh 755MT-64 műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 Az N széria belépő szintő eszköze azoknak a felhasználóknak lett kifejlesztve,akik könnyebb képességeket követelnek meg a munkájukhoz. Az N400 egyesíti az erőteljes harmadik generációs NumoTM 3 SoC processzort,az összehangolt virt
 ár : 39 903-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 3060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100 (3.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 141 084-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 5060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100T (3.10GHz), Memória: 4 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 128 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 145 555-Ft

 Rendelhető
 HP ProDesk 260 G2 mini PC, Processzor: Intel Core i3-6100U, Memória mennyiség: 4,0 GB, Háttértár méret: 500 GB HDD, VGA Típus: Intel HD Graphics 520, Operációs rendszer: Windows 10 Pro 64-bit
 ár : 154 927-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 3060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100 (3.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 188 455-Ft

 Rendelhető
 Biztonságos
Mivel a biztonság alapját a kategóriavezető hardveres megoldások jelentik, az OptiPlex Micro számítógépet TPM 2.0 modullal és házfelnyitás-érzékelővel is elláttuk. Az eszköz védelme érdekében egyéni kábelfedőkkel
 ár : 191 338-Ft

 Érdeklődjön
 Az igényeihez igazítva: A kis méretű, egybeépített OptiPlex számítógéphez tartozó állvánnyal megőrizhető az egységes rendszer megjelenése, miközben a kijelzőt az igényeinek megfelelően állíthatja be. DELL Optiplex 3060 MT
 ár : 195 440-Ft

 Érdeklődjön
 Acer Revo Cube RN76 Fehér PC, Processzor: Intel Core i3-7130U /2,70GHz/, RAM: 8 GB, Háttértár: 128 GB SSD, VGA Típus: Intel HD Graphics 620, Operációs rendszer: Windows 10, Tartozék: Billentyűzet + egér
 ár : 200 419-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 3060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100 (3.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 216 649-Ft

 Rendelhető
 HP 290 G2 MT PC, Intel Core i5-8500 processzor, 8GB DDR4 rendszermemória, 1TB merevlemez, Intel HD Graphics 630 grafikus vezérlő, Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszer, DVD író, 4x USB 3.1, 1x Gigabit LAN
 ár : 231 902-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 5060 MiniTower PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 260W, Processzor: Intel Core i7-8700 (3.2GHz-4.6GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: 3.5 1 TB 7200rpm SATA HDD, Operációs rendsz
 ár : 315 684-Ft

 Érdeklődjön
 Gamer számítógép konfiguráció játékra, internetezésre, videózásra, átlagos irodai és otthoni felhasználásra. Ajánljuk 3D-s játékokhoz, HD videók lejátszására, hobby képszerkesztő hang/kép vágó programokhoz, nagyobb állományok k
 ár : 410 261-Ft

 RendelhetőVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!