Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB MC815MG_A Technikai adatlapGyártó : 

APPLE / Számítógép asztali APPLE

   Már NEM rendelhető!

2012.09.17 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Számítógép asztali APPLE

Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB | 500 GB asztali számítógép 1 iStyle szervizben MC815MG_A fotó
Click a(z) Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB fotóra (csak illusztráció)


Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB | 500 GB asztali számítógép 1 iStyle szervizben 

MC815MG_A


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
150 590- Ft
191 249- Ft


Törzsvásárlói pont 1912- klick

  

Számítógép asztali, APPLE kínálatunk   Számítógép asztali árlista  

Számítógép : szerver és desktop computer bolt árlista

     


Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB Technikai adatok, műszaki paraméterek MC815MG_ATech. Spec. Info : CPU:Intel Core i5-2410M 2,3 GHz, RAM:1 x 2 GB DDR3-1333, HDD:500 GB, 5400 RPM, SATA, VGA:Intel HD Graphics 3000, WLAN:a/b/g/n, LAN (RJ45):Gigabit LAN, Operációs rendszer:OS X Lion, Kártyaolvasó:Van, Kijelző:Nincs, Távirányító:Nincs, Billentyű + Egér:Nincs

Apple Mac Mini gyártói weboldalApple Mac Mini


Akár kétszer gyorsabb processzorok.
Akár kétszeres sebesség mindenben.A legújabb kétmagos Intel Core i5 processzorok a Mac mini alapfelszereltségébe tartoznak. Választhatsz 2,3 GHz-es vagy 2,5 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzort, de konfigurálhatod Mac mini számítógépedet a még gyorsabb, 2,7 GHz-es Intel Core i7 processzorral is. Az előző generációnál kétszer gyorsabb teljesítménye révén a Mac mini állja a versenyt a nála kétszer nagyobb számítógépekkel is.1

A nagy processzorterhelésű alkalmazások használatakor a Turbo Boost 2.0 akár 3,4 GHz-re is növelheti az órajelet. A Hyper-Threading jóvoltából mindegyik mag két szálat futtathat, még hatékonyabbá téve az OS X multitasking funkcióját. Az integrált memóriavezérlő a villámgyors 1333 MHz-es memóriát közvetlenül összekapcsolja a processzorral, így az akadálytalanul munkához láthat az adatokkal. Röviden: a Mac mini beizzítja a gyújtórakétákat.A Mac mini processzorteljesítménye

Akár 2x gyorsabb, mint az előző generációs Mac mini.1
Akár kétszer gyorsabb grafika.
Játékra fel.A 2,5 GHz-es Mac mini különálló AMD Radeon HD grafikus processzort tartalmaz 256 MB méretű GDDR5 memóriával. Ez akár kétszeres teljesítményt biztosít a nagy grafikai igényű alkalmazások számára, és szupergyors játékot tesz lehetővé.2 A 2,3 GHz-es Mac mini Intel HD Graphics processzora bőségesen elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz, például a fényképek kezeléséhez és a HD-videók szerkesztéséhez.A Mac mini grafikus teljesítménye

Akár 2x gyorsabb, mint az előző generációs Mac mini.2
Thunderbolt. A leggyorsabb, legsokoldalúbb I/O-technológia,
amit egy asztali számítógép kívánhat. Nagyon jó a kapcsolatokban.A Mac mini új Thunderbolt technológiája rendkívül gyors. Az adatátvitel két 10 Gb/s sebességű csatornán történik. Ez akár 12-szer gyorsabb a FireWire 800, illetve akár 20-szor gyorsabb az USB 2.0 technológiánál. A sebességen túlmenően azonban a Thunderbolt technológia eddig példa nélkül álló bővítési lehetőségeket is kínál. Egymás után fűzhetsz akár hat Thunderbolt-perifériát, köztük az új Apple Thunderbolt Display kijelzőt. És mivel a Thunderbolt alapja a DisplayPort technológia, a Mini DisplayPort-csatlakozóval szerelt készülékek is közvetlenül bedughatók.
Portok, Wi-Fi és Bluetooth. Egyszerű kapcsolódás.

Számtalan porttal, mindenre készen.

Az új Thunderbolt-porton keresztül akár hat Thunderbolt-eszköz is csatlakoztatható, köztük az új Apple Thunderbolt Display kijelző. Az eszközök közé beköthető egy Apple LED Cinema Display kijelző is. Nem Apple kijelzőt használsz? Csatlakoztasd a HDMI-porton és a Mac mini számítógépekhez mellékelt HDMI?DVI átalakítón keresztül. Ha nagyobb felületen szeretnéd megtekinteni fényképeidet, filmjeidet és dokumentumaidat, akár két kijelzőt is összedughatsz vele.

A beépített SDXC-kártyanyílás megkönnyíti a fényképek és videók beolvasását a digitális kamerákról. A négy USB 2.0-porton és egy FireWire 800-porton keresztül hozzá kapcsolhatsz billentyűzetet, egeret, iPod, iPhone és iPad készüléket, digitális fényképezőgépet, DV kézikamerát, külső merevlemezt, nyomtatót és szinte bármilyen más eszközt.Wi-Fi és Bluetooth.

Minden Mac mini számítógépbe a legújabb 802.11n vezeték nélküli technológiát építettük.3 Automatikusan csatlakozik Wi-Fi hálózatodhoz, így máris vezeték nélkül böngészhetsz az interneten, nyomtathatsz és hallgathatsz zenét. A vezeték nélküli Bluetooth technológia szintén beépített szolgáltatás, ezzel egyebek mellett vezeték nélküli billentyűzetet és egeret is csatlakoztathatsz.

Hozd a saját kijelződ, billentyűzeted, egered és HDTV készüléked.
Összepasszolnak.


Minden jó, ha jó a vége.

Csak csatlakoztasd a saját kijelződ, billentyűzeted és egered a Mac mini számítógéphez, kapcsold be a gépet, és máris működik a rendszer. Ez a Mac mini rengeteg előnyének egyike. Szinte bármivel működik, ami szaküzletben megvásárolható.

A Mac mini számítógépet használhatod nem Apple gyártmányú kijelzőkkel, billentyűzetekkel és egerekkel is. Egyszerűen: mindegyik működik.
Egy képernyő sem túl nagy.

A Mac mini beépített HDMI-portja segítségével akár a legnagyobb otthoni képernyőhöz, egy HDTV készülékhez is csatlakoztatható. Csupán egy HDMI-kábel kell hozzá, hogy kifogástalan HD minőségben élvezhesd az iTunes programban tárolt filmjeidet és tévéműsoraidat, szörfölhess a weben vagy böngészhesd a fotóalbumodat. A praktikus vezérlővel akár a legnagyobb HDTV-képernyőhöz is beállíthatod a Mac mini kimenetét. Ha pedig csak zenehallgatásra vágysz, az iTunes programban tárolt teljes gyűjteményedet lejátszhatod az otthoni szórakoztatórendszeren, vagy hangszórórendszeredre továbbíthatod egy AirPort Express bázisállomás segítségével.
Tárhely és memória.
Válassz akkorát,
amekkorát csak szeretnél.500 GB tárhely. És ez még csak a kezdet.

A Mac mini 500 GB-os vagy opcionálisan 750 GB-os merevlemezzel kapható.4 Így bőven elegendő a hely fényképtárad, filmjeid, zenéid, fájljaid és egyéb adataid számára. Válaszd a 256 GB-os SSD meghajtót a 2,5 GHz-es Mac mini számítógéphez, és az még fürgébb lesz, még gyorsabban ébred fel, és az alkalmazásokat egy pillanat alatt elindítja. Lemezeket kell írnod? A külső USB-alapú MacBook Air SuperDrive ideális eszköz a feladatra.Csak egyetlen csuklómozdulat a memória behelyezése.

A Mac mini 2 GB vagy 4 GB gyors, 1333 MHz-es DDR3 memóriával kapható. Az eltávolítható alsó panelnek köszönhetően pedig könnyedén növelheted is ezt a mennyiséget. Csak egy csuklómozdulat, és már ki is nyílik. Pattintsd be az új memóriát az SO-DIMM foglalatba, és már készen is vagy. Megteheted azt is, hogy a Mac mini számítógépet eleve 8 GB memóriával konfigurálod a hivatalos Apple viszonteladónál.
1. A tesztelést az Apple 2011 júniusában, 2,5 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzorral szerelt Mac mini prototípusokon, illetve 2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo processzorral szerelt, kereskedelmi forgalomban kapható Mac mini egységeken végezte. Mindegyik számítógép 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva. Modo-tesztfájlok: BathFaucet.lxo, Couch.lxo. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

2. A tesztelést az Apple 2011 júniusában, 2,5 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzorral és AMD Radeon HD 6630M grafikus vezérlővel szerelt Mac mini prototípusokon, illetve 2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo processzorral és NVIDIA GeForce 320M grafikus vezérlővel szerelt, kereskedelmi forgalomban kapható Mac mini egységeken végezte. Mindegyik számítógép 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva.

A Portal (4295)(400)-as verziójának tesztelése a mydemo1.dem tesztfájl használatával, maximális grafikai minőséggel, négyszeres vonalsimítással, tizenhatszoros anizotróp szűréssel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt.

A Portal 2 (4581)(620)-as verziójának tesztelése a LaserStairs.dem tesztfájl használatával, maximális grafikai minőséggel, vonalsimítás nélkül, tizenhatszoros anizotróp szűréssel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt.

A Half-Life 2: Episode Two játék (4295)(420)-as verziójával végzett tesztelés a storm.dem tesztfájl használatával, maximális grafikai minőséggel, kétszeres vonalsimítással, négyszeres anizotróp szűréssel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt.

A StarCraft II játék 1.3.4.18701-es verziójának tesztelése az EVORekatan(Z) vs TropicalBob(Z) 33M Master ZVZ visszajátszás használatával, közepes grafikai minőséggel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.3. A vezeték nélküli interneteléréshez bázisállomás vagy más hozzáférési pont és internetelérési lehetőség szükséges. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás díj ellenében vehető igénybe. Egyes internetszolgáltatók jelenleg nem támogatják az AirPort technológiát.

4. 1 GB = 1 milliárd bájt, a tényleges formázás utáni tárhely ennél kevesebb.
Asztali számítógép, computer eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:4  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 4,0


Készült: Miskolc, 2012.09.17. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB MC815MG_A Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB. MC815MG_A eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  APPLE Számítógép asztali  MC815MG_A

Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB | 500 GB asztali számítógép 1 iStyle szervizben


Mac mini | i5 2,3 GHz | 2 GB | 500 GB asztali számítógép 1 iStyle szervizben MC815MG_A műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 MSI DC111-027XEU Intel Fehér asztali mini PC, CPU típus: Intel Celeron Dual-Core 1037U (1,80GHz), Memória mennyiség: 4,0 GB, VGA típus: Intel HD Graphics 400, Háttértár méret: 500 GB, Operációs rendszer: Nincs
 ár : 91 910-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 3060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100T (6 MB Cache, 3,10 GHz), Memória: 4 GB (1 x 4GB) DDR4 2666MHz, Háttértár: 500 GB HDD, VGA Típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 147 180-Ft

 Rendelhető
 Multimédiás számítógép konfiguráció, internetezésre, átlagos irodai, és otthoni felhasználásra, videózásra, játékra. Ajánljuk egyszerűbb játékokhoz, HD videók lejátszására, hobby képszerkesztő hang/kép vágó programokhoz, nagyob
 ár : 151 651-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 5060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500T (2.10GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 224 612-Ft

 Érdeklődjön
 Dell Optiplex 3060 Small Form Factor PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.0GHz-4.1GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Chipset: Intel H370, Háttértár: M.2 256 GB SSD, Operációs rendszer: Ubuntu Linux 16.04, ODD: 8X DVD+/-RW
 ár : 248 082-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 3060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 289 039-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 5060 MiniTower PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 260W, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.0GHz-4.1GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: M.2 256 GB Sata SSD, Operációs rendszer: 64B
 ár : 311 264-Ft

 Érdeklődjön
 Dell Optiplex 7060 MiniTower vPRO PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 260W, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.0GHz-4.1GHz), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz (2*4GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: M.2 256 GB Sata SSD, Operációs rendszer: 64
 ár : 378 905-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 7060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 389 623-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 5060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 512 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 391 490-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 7060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 16 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 512 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 500 139-Ft

 Érdeklődjön
 Apple 21.5 Retina 4K iMac MNE02MG/A All-in-one PC / 21,5, Intel® Core™ i5 - 3,4GHz, 8GB DDR4, 1TB, AMD® Radeon Pro 560 w 4GB, MacOS Sierra
 ár : 516 890-Ft

 ÉrdeklődjönVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!