Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB MC936MG_A Technikai adatlapGyártó : 

APPLE / Számítógép asztali APPLE

   Már NEM rendelhető!

2012.10.31 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Számítógép asztali APPLE

Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB | 1 TB asztali számítógép asztali számítógép 1 iStyle szervizben MC936MG_A fotó
Click a(z) Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB fotóra (csak illusztráció)


Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB | 1 TB asztali számítógép asztali számítógép 1 iStyle szervizben 

MC936MG_A


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
252 890- Ft
321 170- Ft


Törzsvásárlói pont 3211- klick

  

Számítógép asztali, APPLE kínálatunk   Számítógép asztali árlista  

Számítógép : szerver és desktop computer bolt árlista

     


Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB Technikai adatok, műszaki paraméterek MC936MG_ATech. Spec. Info : CPU:Intel Core i7-2630QM 2 GHz, RAM:2 x 2 GB DDR3-1333, HDD:2 x 500 GB, 7200 RPM, SATA, VGA:Intel HD Graphics 3000, WLAN:a/b/g/n, LAN (RJ45):Gigabit LAN, Operációs rendszer:OS X Lion Server, Kártyaolvasó:Van, Kijelző:Nincs, Távirányító:Nincs, Billentyű +

Apple Mac mini számítógép gyártói weboldal

Apple Mac mini számítógépAkár kétszer gyorsabb processzorok.
Akár kétszeres sebesség mindenben.


A legújabb kétmagos Intel Core i5 processzorok a Mac mini alapfelszereltségébe tartoznak. Választhatsz 2,3 GHz-es vagy 2,5 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzort, de konfigurálhatod Mac mini számítógépedet a még gyorsabb, 2,7 GHz-es Intel Core i7 processzorral is. Az előző generációnál kétszer gyorsabb teljesítménye révén a Mac mini állja a versenyt a nála kétszer nagyobb számítógépekkel is.1

A nagy processzorterhelésű alkalmazások használatakor a Turbo Boost 2.0 akár 3,4 GHz-re is növelheti az órajelet. A Hyper-Threading jóvoltából mindegyik mag két szálat futtathat, még hatékonyabbá téve az OS X multitasking funkcióját. Az integrált memóriavezérlő a villámgyors 1333 MHz-es memóriát közvetlenül összekapcsolja a processzorral, így az akadálytalanul munkához láthat az adatokkal. Röviden: a Mac mini beizzítja a gyújtórakétákat.

Akár kétszer gyorsabb grafika.
Játékra fel.

A 2,5 GHz-es Mac mini különálló AMD Radeon HD grafikus processzort tartalmaz 256 MB méretű GDDR5 memóriával. Ez akár kétszeres teljesítményt biztosít a nagy grafikai igényű alkalmazások számára, és szupergyors játékot tesz lehetővé.2 A 2,3 GHz-es Mac mini Intel HD Graphics processzora bőségesen elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz, például a fényképek kezeléséhez és a HD-videók szerkesztéséhez.

Thunderbolt. A leggyorsabb, legsokoldalúbb I/O-technológia,
amit egy asztali számítógép kívánhat. Nagyon jó a kapcsolatokban.A Mac mini új Thunderbolt technológiája rendkívül gyors. Az adatátvitel két 10 Gb/s sebességű csatornán történik. Ez akár 12-szer gyorsabb a FireWire 800, illetve akár 20-szor gyorsabb az USB 2.0 technológiánál. A sebességen túlmenően azonban a Thunderbolt technológia eddig példa nélkül álló bővítési lehetőségeket is kínál. Egymás után fűzhetsz akár hat Thunderbolt-perifériát, köztük az új Apple Thunderbolt Display kijelzőt. És mivel a Thunderbolt alapja a DisplayPort technológia, a Mini DisplayPort-csatlakozóval szerelt készülékek is közvetlenül bedughatók.

Portok, Wi-Fi és Bluetooth. Egyszerű kapcsolódás.
Számtalan porttal, mindenre készen.


Az új Thunderbolt-porton keresztül akár hat Thunderbolt-eszköz is csatlakoztatható, köztük az új Apple Thunderbolt Display kijelző. Az eszközök közé beköthető egy Apple LED Cinema Display kijelző is. Nem Apple kijelzőt használsz? Csatlakoztasd a HDMI-porton és a Mac mini számítógépekhez mellékelt HDMI?DVI átalakítón keresztül. Ha nagyobb felületen szeretnéd megtekinteni fényképeidet, filmjeidet és dokumentumaidat, akár két kijelzőt is összedughatsz vele.

A beépített SDXC-kártyanyílás megkönnyíti a fényképek és videók beolvasását a digitális kamerákról. A négy USB 2.0-porton és egy FireWire 800-porton keresztül hozzá kapcsolhatsz billentyűzetet, egeret, iPod, iPhone és iPad készüléket, digitális fényképezőgépet, DV kézikamerát, külső merevlemezt, nyomtatót és szinte bármilyen más eszközt.


Wi-Fi és Bluetooth.
Minden Mac mini számítógépbe a legújabb 802.11n vezeték nélküli technológiát építettük.3 Automatikusan csatlakozik Wi-Fi hálózatodhoz, így máris vezeték nélkül böngészhetsz az interneten, nyomtathatsz és hallgathatsz zenét. A vezeték nélküli Bluetooth technológia szintén beépített szolgáltatás, ezzel egyebek mellett vezeték nélküli billentyűzetet és egeret is csatlakoztathatsz.

Hozd a saját kijelződ, billentyűzeted, egered és HDTV készüléked.
Összepasszolnak.


Minden jó, ha jó a vége.
Csak csatlakoztasd a saját kijelződ, billentyűzeted és egered a Mac mini számítógéphez, kapcsold be a gépet, és máris működik a rendszer. Ez a Mac mini rengeteg előnyének egyike. Szinte bármivel működik, ami szaküzletben megvásárolható.

Csatlakoztasd a Mac mini számítógépet Apple Thunderbolt Display kijelzőhöz, Apple Wireless Keyboard billentyűzethez és Magic Mouse egérhez.


Egy képernyő sem túl nagy.
A Mac mini beépített HDMI-portja segítségével akár a legnagyobb otthoni képernyőhöz, egy HDTV készülékhez is csatlakoztatható. Csupán egy HDMI-kábel kell hozzá, hogy kifogástalan HD minőségben élvezhesd az iTunes programban tárolt filmjeidet és tévéműsoraidat, szörfölhess a weben vagy böngészhesd a fotóalbumodat. A praktikus vezérlővel akár a legnagyobb HDTV-képernyőhöz is beállíthatod a Mac mini kimenetét. Ha pedig csak zenehallgatásra vágysz, az iTunes programban tárolt teljes gyűjteményedet lejátszhatod az otthoni szórakoztatórendszeren, vagy hangszórórendszeredre továbbíthatod egy AirPort Express bázisállomás segítségével.


Tárhely és memória.
Válassz akkorát,
amekkorát csak szeretnél.
500 GB tárhely. És ez még csak a kezdet.

A Mac mini 500 GB-os vagy opcionálisan 750 GB-os merevlemezzel kapható.4 Így bőven elegendő a hely fényképtárad, filmjeid, zenéid, fájljaid és egyéb adataid számára. Válaszd a 256 GB-os SSD meghajtót a 2,5 GHz-es Mac mini számítógéphez, és az még fürgébb lesz, még gyorsabban ébred fel, és az alkalmazásokat egy pillanat alatt elindítja. Lemezeket kell írnod? A külső USB-alapú MacBook Air SuperDrive ideális eszköz a feladatra.

Csak egyetlen csuklómozdulat a memória behelyezése.
A Mac mini 2 GB vagy 4 GB gyors, 1333 MHz-es DDR3 memóriával kapható. Az eltávolítható alsó panelnek köszönhetően pedig könnyedén növelheted is ezt a mennyiséget. Csak egy csuklómozdulat, és már ki is nyílik. Pattintsd be az új memóriát az SO-DIMM foglalatba, és már készen is vagy. Megteheted azt is, hogy a Mac mini számítógépet eleve 8 GB memóriával konfigurálod a hivatalos Apple viszonteladónál.1. A tesztelést az Apple 2011 júniusában, 2,5 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzorral szerelt Mac mini prototípusokon, illetve 2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo processzorral szerelt, kereskedelmi forgalomban kapható Mac mini egységeken végezte. Mindegyik számítógép 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva. Modo-tesztfájlok: BathFaucet.lxo, Couch.lxo. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

2. A tesztelést az Apple 2011 júniusában, 2,5 GHz-es kétmagos Intel Core i5 processzorral és AMD Radeon HD 6630M grafikus vezérlővel szerelt Mac mini prototípusokon, illetve 2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo processzorral és NVIDIA GeForce 320M grafikus vezérlővel szerelt, kereskedelmi forgalomban kapható Mac mini egységeken végezte. Mindegyik számítógép 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva. A Portal (4295)(400)-as verziójának tesztelése a mydemo1.dem tesztfájl használatával, maximális grafikai minőséggel, négyszeres vonalsimítással, tizenhatszoros anizotróp szűréssel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt. A Portal 2 (4581)(620)-as verziójának tesztelése a LaserStairs.dem tesztfájl használatával, maximális grafikai minőséggel, vonalsimítás nélkül, tizenhatszoros anizotróp szűréssel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt. A Half-Life 2: Episode Two játék (4295)(420)-as verziójával végzett tesztelés a storm.dem tesztfájl használatával, maximális grafikai minőséggel, kétszeres vonalsimítással, négyszeres anizotróp szűréssel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt. A StarCraft II játék 1.3.4.18701-es verziójának tesztelése az EVORekatan(Z) vs TropicalBob(Z) 33M Master ZVZ visszajátszás használatával, közepes grafikai minőséggel, 1920 x 1080 képpontos felbontás mellett történt. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

3. A vezeték nélküli interneteléréshez bázisállomás vagy más hozzáférési pont és internetelérési lehetőség szükséges. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás díj ellenében vehető igénybe. Egyes internetszolgáltatók jelenleg nem támogatják az AirPort technológiát.

4. 1 GB = 1 milliárd bájt, a tényleges formázás utáni tárhely ennél kevesebb.
Asztali számítógép, computer eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:4  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 4,0


Készült: Miskolc, 2012.10.31. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB MC936MG_A Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB. MC936MG_A eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  APPLE Számítógép asztali  MC936MG_A

Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB | 1 TB asztali számítógép asztali számítógép 1 iStyle szervizben


Mac mini | i7 2 GHz | 4 GB | 1 TB asztali számítógép asztali számítógép 1 iStyle szervizben MC936MG_A műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 Dell Optiplex 3060 Small Form Factor PC, Processzor: Intel Core i3-8100 (3.6GHz), Memória: 4 GB DDR4 2666MHz (1*4GB), Chipset: Intel H370, Háttértár: M.2 128 GB SSD, Operációs rendszer: Ubuntu Linux 16.04, ODD: 8X DVD+/-RW meghajt
 ár : 147 942-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 3060 MiniTower PC, Processzor: Intel Core i3-8100 (3.6GHz), Memória: 4 GB DDR4 2666MHz (1*4GB), Chipset: Intel H370, Háttértár: M.2 256GB Sata Class 20 SSD, Operációs rendszer: 64bit Windows 10 Pro, ODD: DVD+/-RW DL
 ár : 218 211-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 5060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 249 441-Ft

 Érdeklődjön
 Nélkülözhetetlen a sikerhez
Minden fontos funkciót tartalmazó asztali számítógép, kifejezetten üzleti célra. A kategória legjobb biztonsági, felügyeleti és rugalmassági megoldásait foglalja magába. Helytakarékos a kialakítás
 ár : 259 702-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 5060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 308 953-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 5060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 347 713-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 7060 MiniTower vPRO PC, 85%-os hatékonyságú 260W tápegység, Intel Core i5-8500 (3.0GHz - 4.1GHz), 8GB DDR4 2666MHz (2*4GB), Intel Q370 chipset, M.2 256Gb Sata SSD, 64Bit Windows 10 Pro HUN, DVD+/-RW DL meghajtó, Int
 ár : 374 510-Ft

 Rendelhető
 HP ProOne 440 G3 All in One PC, Kijelző: 23.8 FHD UWVA, Processzor: Intel Core i5-7500T 2.7GHz, RAM: 8GB DDR4, Háttértár: 256GB SSD, Operációs rendszer: Windows 10 Prof., VGA Típus: Intel HD Graphics 630
 ár : 376 885-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 7060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 438 518-Ft

 Rendelhető
 Műszaki tervezésre, CAD fejlesztésre számítógép konfiguráció professzionális felhasználásra, nagyobb állományok kezelésére. Alaplap: Asus TUF Z390-PLUS GAMING, Processzor: Intel Core i7-8700K 6 magos (12 szál) 3.7GHz-4.7GH
 ár : 474 040-Ft

 Rendelhető
 Dell Precision Tower 3630 munkaállomás PC, Processzor: Intel Ci7-8700 (3.2GHz-4.6GHz Turbo, 12 MB), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz UDIMM NON-ECC (1*8GB), Chipset: Intel C246, Háttértár: M.2 256 GB PCIe NVMe Class 40 SSD + 3.5 1 TB 72
 ár : 571 792-Ft

 Rendelhető
 Dell XPS 8930 MiniTower PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (3.2GHz-4.6GHz), RAM: 16 GB DDR4 2666MHz (2*8GB), Chipset: Intel H170, Háttértár: 256 GB M.2 PCIe x4 SSD + 4 TB 5900 rpm HDD, Operációs rendszer: 64bit Windows 10 Pro HUN,
 ár : 736 498-Ft

 ÉrdeklődjönVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!