A könnyen hordozható erőmű - HP 820 Elitebook



Gondosan felújított, felső kategóriás Refurbished HP Elitebook - kicsi, de mégis erős!


A Refurbished termékcsoport
A Refurbished termékek több folyamaton is átesnek, mint például tisztítás, felújítás, valamint, tesztelés hogy minél jobb teljesítményt tudjanak biztosítani. Ezek után minimum 24 hónapos garanciával kerülnek eladásra.
Az így felújított termékek végül stílusos, újrahasznosított anyagokból készült csomagolásokba kerülnek. Ezek a termékek gyakran 40-60%-kal olcsóbbak az eredeti áraikhoz képest.


Felújított, olcsó Refurbished notebookok, PC-k, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2021.04.23.

HP 820 Elitebook Refurbished notebook
12.5" HD (1366 ×768) Matt Kijelző
Intel Core i5 6300U Processzor
8GB SO-DIMM DDR4 Memória
256GB M.2 SSD Meghajtó
Intel HD Graphics 520 Videokártya
Windows 10 Professional 64-bit Operációs rendszer
DisplayPort
VGA
Webkamera
Háttérvilágítású billentyűzet
WiFi
4G
Bluetooth
USB 3.0
SD és SC Kártyaolvasók
Dokkoló



Bárhol használható
A lenyűgözően vékony és könnyű HP EliteBook 820 készülékkel a felhasználók vállalati szintű teljesítményt biztosító technológia használatával végezhetik el feladataikat, maradhatnak kapcsolatban és működhetnek együtt másokkal, így az irodán belül és kívül is hatékonyan dolgozhatnak.
Mobilitás
Ideális megoldás a kategóriájában első, magas rendszer- és grafikai teljesítményű, felügyelt informatikai környezetet biztosító, tartós üzleti noteszgépet igénylő, gyakran utazó szakemberek számára.
Hordozható erőmű
Nagy teljesítményű technológia és hosszú akkumulátor-üzemidő Windows 10 Pro rendszerrel, 6. generációs Intel® Core processzorokkal és PCIe Gen3 SSD-vel. A legnagyobb igénybevételt jelentő üzleti alkalmazásokhoz a DDR4 memóriamodulokkal következő generációs memóriateljesítmény biztosítható.
Minden szükséges portot tartalmazó új, vékony kialakítás
Hardverkulcsok nélkül érheti el a fontos portokat. A mindössze 18,9 mm-es, ultravékony és könnyű HP EliteBook 820 többek között VGA-, DisplayPort-, RJ-45, USB- és USB-C porttal, valamint vállalati dokkolási funkciókkal van felszerelve.
Erőteljes védelem, hatékony felügyelet
A dinamikus védelmi funkcióval ellátott HP Sure Start az iparág első öngyógyító BIOS rendszere, amely 15 percenként vizsgálja és javítja a BIOS esetleges sérüléseit, valamint észleli a rosszindulatú támadásokat, védelmet nyújt ellenük, és képes helyreállni utánuk.
Együttműködésre tervezve
Cserélje le kihangosítóját a Bang & Olufsen hangrendszerrel és a HP zajcsökkentő szoftverével felszerelt HP EliteBook 820 készülékre, amely hatékony együttműködést tesz lehetővé olyan alkalmazásokban, mint a Skype for Business.


Tekintse meg webáruházunkban!




Ajánljuk továbbá Refurbished termékeinket!







Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450